Aspirante optimiste, peste 35 ani (3)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crinuta71 spune:

Gabiu multumesc.
te org sa ma scuzi, acum am vazut (nu prea am avut timp sa citesc pe forum).... Tu ai reusit sa-ti implinesti dorinta.... FELICITARI! Iti doresc sarcina usoara.

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuca74 spune:

Eu Z26 ,dar am o stare de mancarime-draci ,clar ca vin azi-maine uratii .Daca mai iau Maca 2 saptamani nu mai incap in nici o pereche de pantaloni...am pus 2,5 kg din Z1 pana in Z18

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dj_mama spune:

Monica, semintele de marar le faci pulbere cu rashnita de cafea
o lingurita de pulbere o tii sub limba 15'
de la saliva ea se face ca un bol pe care-l sugi; dupa 15' inghiti cu apa bolul;
sa stii ca la mine se nimerea sa sune telefonul si-l tinem intr-o parte ca pe bomboana ca sa pot vorbi; desigur ca se mai destrama si probabil ca aveam iarba pe dinti da' ce mai conta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chivutamonica spune:

Tzuca,ce mai faci draga ,vad ca stai bine cu kg si eu de cind tin acest trat.am luat-o razna cu kg.dar ce mai conteaza numai sa vina odata bb,ca eu m-am c-am saturat din feb,tot asa.Am renuntat la Maca,o luna si de 2 zile am inceput iar ca vad ca fetele au succes cu ea,chiar nu stiu ce sa mai zic.
Acum vreau sa iau si marar {pt. endo.ca cite-odata e bun cite-odata nu} dar aici tinctura nu o gasesc si atunci am cumparat seminte asa sunt de rele bata-le focul,ca ma pisca rau de la ele.Tu nu stii cum se iau si cite?
Mie vineri mi-a venit CM,ai citit ce dureri am avut ,numai ieri m-au lasat,m-am saturat si eu
Te si numai bine,MONI

Mergi la inceput

DJ_mama,nota 10 pt.raspuns si un ,
ai citit la naturiste ce ti-am raspuns,mai facut sa rid dar crede-ma ca de durerile ce le aveam nici nu stiam ce scriu,vroiam sa ma linistesc cu raspunsurile voastre.Mai facut sa rid bine.
MONI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dj_mama spune:

mararul pulbere se ia de 3 ori pe zi

Mergi la inceput

DJ_mama,asa pulbere o sa fac din el ca ori iese cu bb,ori nu.,MONI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zisaCami spune:

Buna fetelor,
Eu sunt ok dupa interventia de ieri, nu am avut nici cel mai mic disconfort, cu exceptia unei sangerari asupra careia am fost avertizata de catre d-na dr.
Crinuta se pare ca incepem tratamentul in acelasi timp, sper eu cu noroc, spune-mi te rog, incepi tot protocolul lung?
Nusy Doamne ajuta! Sotul tau a facut vreun tratament pentru oligospermia severa: am vazut ca a avut o trecere spectaculoasa de la 100.000 de giglei la 10 milioane?!
Gabiu multumesc frumos! Inca o data iti doresc o sarcina usoara si bb sanatos!
Miki-miki si restul fetelor

Cami
Barbye are nevoie de ajutorul nostru:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83610
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

ZisaCami: ohoho,si inca cat tratament....saracu' le ia cu sacosa ...din octombrie anul trecut si pana in prezent(cu exceptia a doua luni cand le-a intrerupt pt.ca s-a operat de hernie de disc si nu putea sta cu naturistele dupa el,prin spital)...fel de fel de tratamente,date insa de medicul care se ocupa de el si schimbate in functie de evolutie....Chiar sambata vom merge la el sa refaca spermograma si sa vedem ce s-a mai intamplat cu lui...poate s-au mai inmultit sa ajunga de-o IA...

Nusy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirela_1 spune:

Bravo Cami. Ai mai trecut de-un hop. Ma bucur pentru tine. De acum intri si tu in linie dreapta.
Adriana, bafta miercuri la eco.
Miki tu ce mai faci? Cred ca te-ai saturat de facut mancare la zugravi, asa e?

Mergi la inceput