Aspirante optimiste, peste 35 ani (3)
Raspunsuri - Pagina 27
![](images/user_woman.png)
agerica spune:
Am uitat sa mentionez sa miercuri voi fi in ziua a 14-a a CM(ciclu regulat 27-28 zile)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
miki-miki spune:
ZisaCami, Avalon, Nusy, Andra nu ma terminat cu renovarea, de fapt cred ca nici nu m-am apropiat de jumatate. Deabia acum incep sa puna faianta si gresia in bai si sa dea cu lavabil in 2 dormitoare si pe un hol. Urmeaza sufrageria, un alt dormitor , bucataria ,un hol mic si constructia unui balconas. Cred ca termin de revelion
.
Profa, Nusy a uitat sa-ti spuna ca a luat Maca pt refacerea endometrului. Ea ti-a raspuns ca nu i-a dat nimic dr pt refacerea endometrului dar de luat a luat Maca.
Gabiu felicitari pt sarcina. Eu cred ca Maca te-a ajutat. Multe fete au ramas dupa ce au luat Maca.
Nusy sper sa ai rabdare si sa poti face tratam lui Andritoiu pt ca nu te vad eu sa te trezesti la 6 sa mergi pe pietricele si sa faci baie cu miere si alte buruieni. Dar chiar dc nu-l respecti intocmai iti spun ca-ti v-a purta noroc si vei ramane
. Sa nu uiti ne Maca
.
Cami iti tin pumnii si sa ne aduci vesti bune.
Avalon nu tb neaparat sa stai in pat dupa ET. Esti sanatoasa tun si ai sa vezi ca o sa se prinda. Intreaba dr dc pt pb ta cu ingrosarea sangelui nu ar fi indicat sa faci plimbari mai multe. Eu cred ca e bine sa consumi multa vitamina C (multa limonada si suc de afine sau capsule de afine de la plafar). Am citit la pove de succes despre o fata care a facut 2 FIV in Canada. La primul a stat acasa in pat si nu s-a prins iar la al 2-lea s-a dus la sevici incepand cu a 2-a zi si s-a prins. Pana la servici conducea masina cate o ora si inapoi alta ora si s-a prins. Deci nu cred ca, conteaza prea multa dc stai in pat sau nu.
Pupici si mai pove de dr L.C. Cat de tanara e? Are varsta noastra?
Agerica imi pare rau dar nu stiu sa te ajut cu nici un raspuns. Ma depaseste pb ta.
Nasha nu mai zici nimic? Ai mai recuperat ceva? Nu mi-ai zis nimic de analiza ta de la Euromedica.
Andra Un pupic pt tine si mai ai putina rabdare. toate pustoaicele.
Miki
Barbye are nevoie de noi ca sa poata sa mearga din nou. Conturile pt donatie le gasiti aici
nusy spune:
Salut,gagicuto,ai mai intrat si tu p'aci???
Stai linistita,ca nu urmez intocmai,ca la carte, tratamentul lui Andritoiu,ci iau doar cateva din produsele lui(miere,polen).Nici n-as avea cum,pt.ca hotomanul mi-a furat tinctura de BU si orzul verde si le ia el...Si,in afara de asta,asa cum bine ai zis, n-as fi in stare sa merg pe boabe de fasole,baie n-as avea cum sa fac pt.ca am cabina de dus,etc.Dar ma multumesc sa iau produsele apicole, ca rau n-au ce sa-mi faca....Oricum,nu astept minuni de la acest tratament(ar trebui sa-l urmez intocmai ca sa aiba efect),dar daca tot mi l-a dat Gabiu ...iau doar ce suport( stii ca eu repede).Te
si spor la renovare!!!!
Nusy
miki-miki spune:
Eu sunt gagicutza. Hotomanul s-a obisnuit sa aiba sacosa plina si de aia fura de la tine. Ce-as mai vrea sa-mi fure ceva si al meu
.Merci pt urari dar mi s-a acrit de renovare. Vreau sa se termine odata si sa-mi iau calculator . Eu nu renunt la cada dar imi pun un paravan pt cada si tot cabina e si aia. Vreau sa spal bb-le in cada nu in cabina. Tu unde o sa-l speli?
Miki
Barbye are nevoie de noi ca sa poata sa mearga din nou. Conturile pt donatie le gasiti aici
zisaCami spune:
Buna fetelor,
Acum m-am intors de la spital si sunt ok. Am avut uter septat si s-a intervenit chirurgical pentru eliminarea septului - care a fost lung si foarte gros! Pare ciudat ce spun acum, dar am ajuns sa ma bucur ca nu am reusit FIV-urile de pana acum ... sigur, ar fi fost mai normal sa fii descoperit asta inainte de FIV-uri! Am cheltuit enorm de mult atatia ani, degeaba, iar daca as fi reusit ar fi fost si mai traumatizant - nu as fi avut nici cea mai mica sansa sa duc o eventuala sarcina la capat! Ironia sortii e ca am mai facut aceasta investigatie ( histeroscopie ) exact acum 6 ani si atunci mi s-a spus ca uterul era normal, in toti anii astia am crezut ca am un uter normal! Nu pot sa-mi explic cum a fost posibil ca celebra dr. Denisa Protopopescu sa nu fi vazut asa ceva in conditiile in care faceam regulat ecografii de cel putin 2 ori pe an, cu 2 laparoscopii facute in 2000 si 2004 si o alta histeroscopie facuta in 2000?!
In concluzie am unda verde pentru FIV, pe 30 septembrie incep tratamentul.
Am fost surprinsa sa constat ca sunt foarte multumita de cum a decurs totul la Giulesti, sunt profesionisti si draguti si m-am simtit extraordinar!
Avalon pentru complimente!
Incerc sa ajung miercuri, nu promit insa nimic - iti trimit un mesaj pentru confirmare!
Miki-miki mi se pare ca dureaza foarte mult doar pentru cat ai de facut. Oricum, iti doresc sa ai "nervi" si sa finalizezi totul cu bine, ca apoi sa te poti concentra pentru bb!
Cami
Barbye are nevoie de ajutorul nostru:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83610
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472
crinuta71 spune:
Cami ma bucur mult ca esti bine. In 30 incepi tratamentul? Si eu il incep in 29. te pup
Miki miki iti doresc spor la treaba.
fetelor, va pup pe toate, chiar daca intru mai rarut pe aici
poze
nusy spune:
Mikishorule, o sa-l spele Thomas(cu limbutza)
zisaCami: acum,ca ai eliminat o mare problema,sa vezi ce repede o sa vina bebelul.Iti tin pumnii!!!
Nusy
chivutamonica spune:
Bubule1,iar te sicii pe tine,ca vreau sa merg dupa trat.tau.
Eu ,am seminte de marar ,cum naiba sa le tin sub limba,cite minute,sau sa le inghit cu apa,chiar pe cuvint nu stiu cum sa fac ca tare piscacioase sunt.
,MONI
gabiu spune:
bubulina1, miki_miki si multumesc mult.
nusy nici eu nu am respectat intocmai tratamentul desi imi cumparasem boabe de fasole de trei dimensiuni. M-am plictisit de la prima incercare, iar baie cu toate ceaiurile si mirodeniile n-am facut decat o data. Despre spalaturile vaginale cu irigatorul nici n-a fost vorba pt. ca n-am vrut sa-mi fac.
zisacami, crinuta71 bafta multa cu inceperea tratamentului pt. FIV si s-auzim de
gabi
http://pg.photos.yahoo.com/ph/bunica164/my_photos