Aspirante optimiste, peste 35 ani (3)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Victoria spune:

quote:
Originally posted by Avalon

Victoria, scumpa, sunt experta in intramusculare! Eu aveam emotii la cele subcutanate. Hai sa-ti spun cum se fac:

-cele intramusculare (pt menogon si pregnyl) le faci in popou. Desfaci fiolele si potrivesti acul in seringa (te sfatuiesc sa folosesti seringi de 2 ml, au cel mai subtire ac, dara daca ai nevoie de o cantitate mai mare cumpara 2 feluri, unele de 4-5 ml si unele de 2 ml si folosesti doar acul de la cele de 2 ml si seringa de la celelalte). Ai 2 fiole, una cu solvent (lichid) si una cu un praf alb (substanta activa). Tragi solventul in seringa si golesti apoi continutul seringii in cealalta fiola (fara sa scoti acul), dupa ce se dizolva tot acel praf alb tragi din nou in seringa amestecul si ai grija sa scoti la sfarsit bulele de aer din seringa (ai vazut si in filme cum tin asistentele seringa in sus si apasa pana iese putin lichid). Dezinfectezi zona aleasa (imparti popoul imaginar in 4 parti egale si alegi sfertul din partea dreapta superioara) si acolo infigi acul. E adevarat ca-ti trebuie putina elasticitate ca sa introduci serul incet in pozitia aceea .

-la cele subcutanate, pt diphereline la fel se dizolva praful cu ajutorul solventului, dar folosesti 2 seringi de data asta, cu una faci dizolvarea si cu cealalta te intepi. Este de preferat a fi facute in burtica. La fel dezinfectezi zona, apoi apuci pielea intre degete, introduci acul imediat pe sub piele si apoi dai drumul si introduci serul .

Eu mi-am ales o ora rezonabila pentru injectii, astfel incat sa fiu acasa intotdeauna la acea ora si nu prea am cum sa ma abat de la ea.

PS: Vezi ca protocolul lung este pt cele tinere, sau ma rog, pt cele care au hormonalele beton. Si eu tot protocolul lung il fac.

Avalon, m-ai pierdut si mai tare...stiu cum e cu solventii etc( am mai facut un FIV), da...plus ca stau prost cu elasticitatea( am si coloana operata)
Hormonalele mele sunt bune, chiar prea bune in opinia d-nei Geta, care m-a pus sa refac unele ca i se pareau prea bune pentru varsta mea
Eu sunt abonata la Medicover, nu stiu daca voi putea sa fac cumva injectiile acolo, ar fi mult mai bine.Eventual contra cost, si tot ar fi mai bine decat mana mea tremuranda

Bafta, si numai bine,

V

“In curand, de cate ori am sa deschid gura in public, nici pe mine n-o sa pot sa ma mai cred.” – Gabriel Liiceanu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Victoria, daca esti operata la coloana stai cumintica atunci cu injectiile! Si cine e d-na Geta, vad ca se tot vorbeste de ea peste tot, nu am avut onoarea inca desi m-am plimbat putin pe holurile Giulestiului,este cumva vreo somitate in materie de FIV?

Profa, imi pare rau ca nu te pot ajuta cu informatii despre histeroscopia interventionala, desi mi s-a facut propunerea 'indecenta' de a face histeroscopie diagnostica am refuzat politicos . Despre diphereline stiu ca are rolul de antagonist al gonadotropinelor, inhiba activitatea ovarelor, se foloseste in protocolul FIV in prima faza a tratamentului, dar nu inteleg care este rolul lui in cazul tau... adica de ce pentru rezolvarea unei sinechii uterine este nevoie de 'inghetarea' ovarelor, nu pricep?!

"Atunci cand DOI vor deveni UNUL, UNUL se va transforma in TOT"
Tablitele de smarald ale lui Toth

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Andra, Miki, Bubulina : multumesc pentru urari!Va pup si va doresc week-end placut.

Nusy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiu spune:

nusy, un si de la mine.
La fel si tuturor mariilor+ marinilor

gabi

http://pg.photos.yahoo.com/ph/bunica164/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyalo spune:

Avalon
Tante Geta e o persoana tare importanta! Ca doar ea invarte pe acolo programarile! Imposibil sa nu o fi remarcat: o femeie subtire, extrem de subtire, vopsita negru cu o tunsoare mai shuky . E o dama de treaba una peste alta! Dar tre' sa'i gadili un pik orgoliul...sa se simta mai imp. decat este! Am avut nevoie de ea...si i-am cautat putin in coarne: a fost amabila, mi-a urat sa se prinda din prima bebele( n-am avut eu asa noroc) ...asa ca o sa ma revad cu tante Geta la sf. de luna!
si LA MULTI ANI! pt. toate Mariile! Sanatate multa si bebici frumosi sa produceti!
Ma refeream din prima la ISA nu la altceva!!
dany

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nasha_4as spune:

mikilin...vezi k ai un PM! am ajuns sa intru pe fuga'...asta e...spune-mi tot ce poti si incerc sa intru si eu de la birou cind am loc...aspirantele nu le-am mai citit,imi pare rau,dar inca mai aspir...aerosoli cred!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dj_mama spune:

toate fetele

Avalon, felicitari!
Ai inceput tratamentul in ajunul unei zile binecuvantate. Sa te rogi la Sfanta Maria pentru ca azi celebram ziua de NASTERE si nu mi se pare intamplator ca ai inceput tocmai acum

succes tuturor fetelor care fac sau nu fac FIV

pup nashele, 'macele' si toate oltencele

offtopic, intreb bucurestencele daca-mi pot explica unde este magazinul 'ICE BAG' cu ghiozdane si genti; cica e unul verde pe la Athenee-biblioteca nationala ???? Ne-am invartit un pic cu masina dar am renuntat; stie cineva ceva? unde sa intreb sa nu fie offtopic? multumesc

uitasem sa o controlez pe Avalon daca mai fumeaza !?! ???

Mergi la inceput

Gabiutzule:
Multumesc si fetelor care au facut urari de Sf.Maria.
Eu z8, sambata viitoare merg la Constanta pt.eco,sa vad cum s-a refacut endo dupa histeroscopia de acum 2 luni si cum stau si cu foliculii, iar cealalta sambata la Bucuresti sa vedem cum mai sta sotul cu gigeii.Ca la cat tratament a luat...ar trebui sa se fi inmultit si ei...Si daca stam bine,luna viitoare incerc prima mea IA.
Asa ca am o luna plina....de plimbari.
Mikishor, Andra : am vb.cu dr.S ieri si ne-a spus ca o sa plece in China(nu stia exact cand si nu l-am intrebat pt.cat timp),dar cred ca sta putin pt.ca a spus ca, daca pleaca pana sa venim la el, ne asteapta dupa ce se intoarce.Un special pt.voi.
Haideti fetelor, mai ziceti ceva!Mi-e dor sa mai citesc pagini intregi cu vesti de la voi!

Nusy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Dany, cred ca acum stiu cine este madam Geta... am vazut eu o aparitie inedita, cam zuzy pe holurile Giulestiului si dupa descriere cred ca despre aceeasi persoana e vorba... Oricum eu pana acum m-am descurcat fara miss Birocractia si fara miss Plocon (si sper in continuare sa fie la fel), nu am asteptat mai mult de 10 minute pe holuri, practic toate demersurile mele legate de FIV au constat intr-o intrevedere cu dr.Cocei pt spermograma, cu Big M care intocmit dosarul, si cu dr.Laura Dracea care mi-a dat tratamentul... din aceste 3 actiuni enumerate numai una s-a desfasurat la Giulesti (cea cu dosarul). In viitor am programarile facute la eco, deci iar nu prea vad cum as putea sa iau contact cu miss Geta, iar sfaturi referitoare la tratamentul MEU sau la hormonii MEI n-o sa-i cer niciodata pt simplul motiv ca n-o consider competenta in a-si da cu parererea in aceste lucruri.

Dj mama, nu stiu, zau unde e magazinul acela, ca ti-as spune, ai vazut ce descrieri de locatii fac! Nu am mai fumat si cheful imi vine din ce in ce mai rar, numai cand vad pe cineva fumand, in rest... am inceput sa ma rotunjesc putin... nu e rau ca slabisem cam tare. Tu ce mai faci?

Nusy, nu stii cand pleaca dr.S? Ca al meu sot zice ca i-a dat tratament pt o luna si ca el se opreste dupa 1 luna, desi dupa aceea mai avem cam o saptamana pana la punctie... trebuie sa ia neaparat legatura cu el sa-i spuna sa continue. Bafta la eco si sa incepi IAS-urile cu dreptul!

"Atunci cand DOI vor deveni UNUL, UNUL se va transforma in TOT"
Tablitele de smarald ale lui Toth

Mergi la inceput

Avalon, mersi! Nici el nu stie exact cand pleaca.Noi vrem sa mergem la el pe 23 septembrie si ne-a spus ca daca pleaca in acea saptamana, ne suna sa ne spuna.Cel mai bine este sa-l sune sotul tau si sa vada ce-i zice.

Nusy

Mergi la inceput