Aspirante optimiste, peste 35 ani (3)
Raspunsuri - Pagina 20
![](images/user_woman.png)
amzulica spune:
Victoria, la Giulesti poti sa mergi jos la camera de garda si acolo iti face cate injectii vrei tu si la orice ora, eu una asa fac cu pregnylul, chiar dimineata la 8 am facut, duminica fiind.
Cami
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
andrabirni spune:
Nusy,
Noi cam pe la inceputul lui octombrie ar trebui sa mergem.Sper ca pana atunci sa se intoarca.Oricum , am sa-l sun maine sa vad ce mai face .Sincer? Imi este dor de el.Bulinele , nu mai sunt multe,poate ii va mai da in continuare
...doar ce ne-am obisnuit cu ele!
Fetelor, multa, multa bafta!Sa fie cu folos!
Va pup dulce!
Nusy,
goldi spune:
Fetelor, nu scriu prea des - ca nu am ce spune, sunt pe tusa deocamdata, dar va citesc frenetic!
Daca incalzeste pe cineva, am ajuns la manastirea Tismana chiar de Sfintii Ioachim si Ana si am dat acatist cu toate fetele de la "aspirantele ...mai maricele".Se va citi un an de zile si sper pana atunci sa ne ajute Dumnezeu.
La unele nu am stiut numele mic, sper sa inteleaga maicutele.
Oricum au vazut pentru ce ne rugam si au fost foarte binevoitoare.
Pe langa alde "tante Geta" poate mai gasim ajutor si in alte parti ...
Va pup si va tin pumnii.
Avalon spune:
Goldi
"Atunci cand DOI vor deveni UNUL, UNUL se va transforma in TOT"
Tablitele de smarald ale lui Toth
Victoria spune:
Avalon si Amzulica, multumesc de raspunsuri.Cred ca o sa ma descurc cu camera de garda + medicover.Numai sa ajung eu acolo, sa trec de histeroscopie...Ieri m-a vizitat o prietena care a ramas gravida la 38 de ani ( varsta mea), deci: se poateeeee!!!!
Va sarut si mult noroc,
V
In curand, de cate ori am sa deschid gura in public, nici pe mine n-o sa pot sa ma mai cred. Gabriel Liiceanu
vio_10_1970 spune:
Buna, fetelor...
Imi fac mea culpa ca nu am mai venit deloc la discutii cu voi, dar am avut o perioada extrem de incarcata si obositoare. Iar acum nu vin cu vesti prea bune si vreau mult de tot sa ma ajutati intr-o problema, mai ales daca ati trecut prin asa ceva sau cunoasteti cazuri asemanatoare: am racit foarte tare si imi este teama ca acest lucru sa nu afecteze copilul pe care il port (sarcina are 7 saptamani). Mentionez ca nu am luat absolut nici un medicament(nici macar un paracetamol), dar doua zile nu m-am putut da jos din pat, ma dureau toate oasele si toti muschii, mi-a curs foarte tare nasul (mucozitati consistente) si am tusit fff rau. Acum sunt spre vindecare, dar ma obsedeaza teama ca aceasta raceala sa nu ii fi provocat vreun rau copilului. Medicul meu zice ca nu ar fi probleme. Am citit si pe acest site despre acest lucru, dar in cele doua articole pe care le-am gasit sunt informatii diferite: ba ca raceala si gripa sunt f frecvente in randul gravidelor, dar nu afecteaza fatul, ba ca daca ai gripa in primele trei luni de sarcina sunt f mari riscurile de a avea un copil schizofrenic (brrr...). Voi ce ziceti? V-ati confruntat cu asa ceva sau cunoasteti cazuri similare? Ajutati-ma cu un raspuns, va rog...
dj_mama spune:
Vio, nu-ti mai face atatea griji si ganduri; NIMENI,nici macar dr. nu poate sti asta; cel mult este o statistica care nu inseamna nimic; daca ceva ar fi in neregula, natura triaza si o sarcina gresita o respinge organismul, asa ca lasa totul sa decurga normal; nu-ti mai fa atatea griji ci multumeste-i Domnului in fiecare clipa ca traiesti fericirea asta; schizofrenia si alte belele pot exista si fara sa fi avut gripa si sa nu stii, dar ce-ar insemna daca toate dravidutele si-ar face astfel de ganduri? n-ar mai face nimeni copii;
vio_10_1970 spune:
Multumesc ptr incurajari, dj_mama...
Ai mare dreptate in tot ceea ce spui, dar ideea este ca in momentul in care o viata noua infloreste in tine, numai la ea te gandesti, in tot ceea ce faci si in tot ceea ce ti se intampla... Si, sincer, nu mai poti fi chiar foarte logica si rationala in toate.
agerica spune:
Si eu va citesc frenetic...dar sunt mai timida si nu prea scriu.
Am 36+ si sunt diagnosticata cu infertilitate primara.
Ma 'treceti' si pe mine le lista aspirantelor de ?
Sunteti sursa mea de 'inspiratie' si VA IUBESC pe toate.