Aspirante optimiste, peste 35 ani (3)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristinici spune:

Avalon sa inteleg ca faci FIV?Stimulare in afara de dipherelin cu ce o faci? Succes si te asteptam cu vesti bune.Cand incepi tratamentul?
cristinici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns profa spune:

Salutari,la toate fetele!
Am revenit,cu forte proaspete,ca dupa concediu,si am vrut sa va salut,si sa va felicit,pe cele care v-ati aniversat ziua de nastere,si pe cele care ati luat-o de la capat...

Si-as mai vrea sa va rog,poate stiti sa ma lamuriti:daca vreuna a facut histeroscopie interventionala(eu am sinechie uterina,si sapt.viitoare am programare la interventie},a trebuit sa luati inainte vreun trat.hormonal,sau nu?Ca mie mi-a recomandat Diphereline,dar,dupa ce-am tot citit cat e de controversat,n-am luat,si nu stiu,e bine,nu e bine...?

Merci,va pup!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria spune:

Avalon, felicitari ca ai inceput, si bafta multa!!!

Mie mi-e teama ca nu stiu cum o sa fac cu injectiile - nu pot sa mi le fac singura, si la Giulesti nu stiu cum o sa gasesc pe cineva sa fac in fiecare zi...

V

“In curand, de cate ori am sa deschid gura in public, nici pe mine n-o sa pot sa ma mai cred.” – Gabriel Liiceanu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Nusy LA MULTI ANI! Multa sanatate , fericire si tot ce-ti mai doresti Ai un PM de la mine.
Adra
Avalon ma bucur ca esti bine si mult succes in continuare. Ma mai bucur ca iti place de Dracea pt ca si eu cred ca voi merge pe mana ei. Imi pare rau ca nu am acasa calculator si sa vb mai mult iar acum sunt presata de timp si tb sa inchei programul de la servici.Dar sper sa mai bagi capul pe aici si sa mai vb.
FETELOR am o rugaminte la voi. Haideti sa strangem cativa banuti pt Barbye sa-i cumparam produsul Tre-En-En de care are mare nevoie acum. (De fapt are nevoie de el mereu) Un borcanas costa 985000 lei vechi (la pret de depozit) si are 120 capsule (4 capsule/zi -deci ajunge pt 30 zile). Eu particip cu 300000 lei vechi pt ca nu pot cu mai mult. Cine vrea sa participe le rog sa-i trimita Lianei 30 cu specificatia pt TRE-EN-EN.
Liana30 stiu ca e de acorda sa-i pun datele asa ca le trec mai jos:

Dimieru Gabriela
str.Nicolae Balcescu,nr.31
loc.Craiova,jud.Dolj,cod 1100
cod postal 200676
Va rog sa nu va rusinati ca suma e mica si sa trimiteti atat cat puteti intr-un pliculet si specificati ca sunt pt Tre-En-En.
Eu va multumesc anticipat si sa ne rugam sa iasa cu bine din operatie.

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubulina1 spune:

Avalon, tin pumnii stransi! In aceeasi perioada cu tine este si Sheritra si musete, poate va intalniti pe acolo!
Fetelor, eu nu mai scriu pe aici ca sunt mai mult cu gandul si nu numai alaturi de Mirela, colega noastra aspiranta, care a suferit acel accident. La mine nu ma pot gandi, dar sunt alaturi de voi si va tin pumnii in lupta cu destinul.
Nusy, !!!!
Felicitari pentru noua si sarcina usoara!
Va pup pe toate!

Bubulina

Pentru Barbye-una dintre noi!Trebuie sa ajuti!!
Mirela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Vreau sa trimit si eu niste bani pt Mirela prin serviciul express, respectiv banii ii trimit acum si pot fi ridicati in cateva minute de catre Liana, dar am nevoie de nr de tel pt contact. Asa ca va rog sa-mi dea cineva pe PM nr de telefon al Lianei. Multumesc!

Cristinici, da, am inceput deja tratamentul de ieri si din 20 sept voi face menogon 3/zi. Stiu ca si tu vei incepe curand, mult noroc iti doresc!

Victoria, nu e greu deloc sa iti faci singura injectiile. Numai sa incerci o data, si ai sa vezi ca te obisnuiesti. A fost o adevarata aventura insa cu seringile pt diphereline (la Giulesti vand diphereline fara seringi), a trebuit sa iau seringi pt insulina in numar dublu si nu mi-au vandut decat la o singura farmacie (se pare ca aceste seringi sunt folosite pentru droguri), la o injectie cu o seringa dizolvi serul si cu cealalta faci injectia propriu-zis.

Va multumesc tuturor pentru gandurile bune!

"Atunci cand DOI vor deveni UNUL, UNUL se va transforma in TOT"
Tablitele de smarald ale lui Toth

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria spune:

Avalon, ma depaseste numai citind ce-ai scris....Nu sunt fricoasa, insa nu ma pot gandi sa ma autointzep...si apoi, ce o sa faci cu intramuscularele??? Nu stiu, pentru mine e o mare problema.Din acest punct de vedere, la Medsana sunt extrem de bine organizati, mergi la ora fixa, faci injectiile, semnezi...la Giulesti le face fiecare cum o taie capul ( de aceea mi-a povestit d-na Geta ca au descoperit cum o "FIV-oasa" mai "sarise" din injectii, isi facuse cam o treime numai..)
Ma rog, sper sa incep cat de curand( ziua 21, speeeeerrr) ca i-am zis ca-s batrana si fac protocolu' lung

V

“In curand, de cate ori am sa deschid gura in public, nici pe mine n-o sa pot sa ma mai cred.” – Gabriel Liiceanu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Victoria, scumpa, sunt experta in intramusculare! Eu aveam emotii la cele subcutanate. Hai sa-ti spun cum se fac:

-cele intramusculare (pt menogon si pregnyl) le faci in popou. Desfaci fiolele si potrivesti acul in seringa (te sfatuiesc sa folosesti seringi de 2 ml, au cel mai subtire ac, dara daca ai nevoie de o cantitate mai mare cumpara 2 feluri, unele de 4-5 ml si unele de 2 ml si folosesti doar acul de la cele de 2 ml si seringa de la celelalte). Ai 2 fiole, una cu solvent (lichid) si una cu un praf alb (substanta activa). Tragi solventul in seringa si golesti apoi continutul seringii in cealalta fiola (fara sa scoti acul), dupa ce se dizolva tot acel praf alb tragi din nou in seringa amestecul si ai grija sa scoti la sfarsit bulele de aer din seringa (ai vazut si in filme cum tin asistentele seringa in sus si apasa pana iese putin lichid). Dezinfectezi zona aleasa (imparti popoul imaginar in 4 parti egale si alegi sfertul din partea dreapta superioara) si acolo infigi acul. E adevarat ca-ti trebuie putina elasticitate ca sa introduci serul incet in pozitia aceea .

-la cele subcutanate, pt diphereline la fel se dizolva praful cu ajutorul solventului, dar folosesti 2 seringi de data asta, cu una faci dizolvarea si cu cealalta te intepi. Este de preferat a fi facute in burtica. La fel dezinfectezi zona, apoi apuci pielea intre degete, introduci acul imediat pe sub piele si apoi dai drumul si introduci serul .

Eu mi-am ales o ora rezonabila pentru injectii, astfel incat sa fiu acasa intotdeauna la acea ora si nu prea am cum sa ma abat de la ea.

PS: Vezi ca protocolul lung este pt cele tinere, sau ma rog, pt cele care au hormonalele beton. Si eu tot protocolul lung il fac.

"Atunci cand DOI vor deveni UNUL, UNUL se va transforma in TOT"
Tablitele de smarald ale lui Toth

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrabirni spune:

Avalon, Cristinici,Victoria,
Ma bucur ca ati inceput toamna cu dreptul!Sper ca peste putin timp, sa ne dati si vestea cea mare!
Miki, si eu te pupi dulce si abia astept sa-ti recuperezi pc.Mi-e tare dor de tine!
Nusy, inca nu ai inceput cheful?Ce mai astepti?
Pupici pt toate fetele de-aici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuca74 spune:

Fetelor cu FIV va tin pumni sa fie cu mare folos!Mult ,mult succes!!!

Mergi la inceput