Aspirante optimiste, peste 35 ani (3)
Raspunsuri - Pagina 17
![](images/user_woman.png)
piticul spune:
Buna, fetelor! Cam slaba miscarea pe aici. Pe unde sunteti?
Eu m-am intors in sfarsit din concediu. Soare, cald, frumos de tot.Va multumesc pentru urari. Nu stiu daca ne-am intors sau nu trei.Nu prea cred sa se fi reparat trompitele mele asa cu una cu doua.Maine sun sa imi fac programare pentru citirea analizelor si pentru programare de laparo.Intre timp m-am ingropat deja in responsabilitati la serviciu. Dar imi place. Macar nu o sa mai am timp sa fiu deprimata.Mai dati si voi un semn de viata. Va pup,
PITICUL
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
miki-miki spune:
Hai ca intru sa fac si eu prezenta. Ce sa spun despre mine? Nimic nou sau frumos. Fara calculator in continuare, casa vraiste pt ca mai dureaza vre-o luna doua renovarea, la servici singura si deabia fac fata, acasa singura ca al meu e plecat si m-a lasat cu muncitorii pe cap si curata dupa ei si gateste-le, analize nu am mai facut din martie si nici nu vrea sa ia pastile al meu , azoo nu cred ca s-a transformat in oligo intre timp...... Si cam atat. Ma invidiaza cineva?
.
Fetelor dupa cate observ eu v-a miscat profund ceea ce a patit Barbye si va inteleg ca nu va mai vine sa scrieti pe aici. La fel am simtit si eu, citeam dar de scris nu-mi mai venea. Problemele mele sunt mari dar palesc in fata celor cu care se confrunta Barbye. Hai sa o ajutam fiecare cu cativa banuti, atat cat poate fiecare. Putin cu putin se strange ceva. Codurile IBAN le gasiti la subiectul "Hai sa o ajutam pe Barbye" de la Generale.
Va pup!
Miki
nasha_4as spune:
miki,eu nu pot sa mai intru des pt. ca m-a trimis barbatu' la munca si nu mai am calculator...la fel ca tine ,intru si eu cind pot si de unde pot...eu am fost la bcr,pentru ca am citit demult...vezi ca s-a deschis o agentie la noi in cartier...
tuturor!
carry spune:
Eu am intrat in linie dreapta pe drumul spre o noua IA sau IAD-DD stie, am inceput stimularile, azi am facut si DH,(progesteronul e la pamant)monitorizari, deci o luna plina
Observ si eu o liniste aici neobisnuita
Sanatate si pupici, la cele care mai sunteti pe aici
andrabirni spune:
Carry, multa bafta!Sa ne spui vestea cea mare peste un timp!
Fetelor, vad ca vine toamna si ne gaseste mai pesimiste decat ar trebui!Miki are dreptate, nu mai miscam nimic.Poate vine primavara cu alte berze si pt noi!Anul asta afost periculos...stiti voi, gripa aviara!Asa ca, hai sa fim optimiste!Doar la acest cap si scriem!Aspirante optimiste
....
Nusy, un pupic dulce si am sa-ti scriu deseara!
Miki, mai rezisti cu....blonzii aia prin casa?
Va pup si sa auzim numai de bine!
nucutza spune:
Eu va citesc in fiecare zi, asa ca sunt la curent cu activitatile voastre. Intr-adevar, cam slaba miscarea.
Eu nu prea am ce sa raportez, ca astept CM ca sa intru din nou la IA.
In rest nimik. Iau tinctura de mg. zm.+ ce mi-a zis cândva mama maca: miere+tinct. prop.+ulei catina si am adaugat de la mine putere laptisor matca. Asta cu mierea o luam pt. altceva, da cred ca face bine si la pb. noastre, ca nu stiu de la ce, dar luna asta am simtit ovulatia mai clar ca niciodata. Ce folos ca dr. concediu si
lenesi. Oricum, am prestat
asa, ca sa fie.
Altceva nik, fac teste de circulatie, ca m-am apucat si eu la batrânetze sa fac scoala.
Azi m-am hotarât ca daca nici pâna la sfârsitul anului nu se prinde nimic, ma las in voia sortii. Asa zic acum, da stiu ca iar o sa inceapa nebunia cu teste, analize, TB si alte alea.
Pupici si o toamna bogata in !
miki-miki spune:
Andra Care blonzi ? Nu-i nici unul blond, sunt bruneti . Astea sunt altii ca blondul ala era tare scump (la bani nu la altceva). Sper sa termine brunetii pana baga caldura in calorifere ca dc nu, nu stiu ce m-oi face.
Nusy ti-a papat pisica limba?
Avalonule unde esti? Nu te-am vazut de mult si incep sa-mi fac griji. Mai baga si tu capul pe aici si zii doar BAU ca sa stim ca esti bine.
Nucutza vad ca m-am ales cu porecla de MAMA-MACA. O sa mi-o trec sub nik . Ma bucur ca iei preparatul. De cand il iei? Buna ideea cu laptisorul de matca dar as vrea sa stiu de care ai pus ca as vrea sa fac si eu combinatia asta. Ti-ai rezolvat pb pt care ai inceput sa iei amestecul?
Pup pushtoaicele. Vad ca eu sunt mai activa decat voi cu toate ca nu am calculator acasa. Imi faceam griji ca nu o sa am timp sa va citesc si cand colo? Hai ... scularea! La raport! Ca iau
de la Liana30 dc nu apareti. Se poate?
Miki
nucutza spune:
miki-mc, am inceput sa iau de vreo 2 sapt. Si vreau sa-ti zic ca a si dat rezultate. A, am uitat sa spun ca dupa ce am fost la mare s-a agravat, de m-am speriat si de aia m-am apucat. Am pus laptisor de matca liofilizat. E mai scump, dar e pur. E cam rau la gust amestecul asta, dar am inceput sa ma obisnuiesc.
Fetelor, am citit in F As ca pt. noi, fetele, e buna mierea de albine din floarea soarelui, minim 6 lingurite pe zi si se elimina zaharul din alimentatie. Am sa intreb sa vad daca exista astfel de miere si am sa incerc si eu. Teoretic eu n-am probleme, le are sotul, dar la etatea mea, ar fi bine, zic eu, sa mai dau un impuls de tinerete organismului.
Pupici la toate fetele cochetele; ne vedem luni, ca eu nu mai pot intra pâna atunci.
andrabirni spune:
Nusy, "La multi ani!"!
Le doresc tuturor sarbatoritelor de azi multa sanatate, vointa, rabdare si incredere ca intr-o zi vor reusi ce si-au propus!
Fetelor, vad ca inca nu sarbatoriti!Stati sa chemam o formatie pe-aici ca sa mai inveselim
atmosfera un pic!
Va pupic si.......
Avalon spune:
Buna, dragelor! Nu ma certati ca n-am mai intrat, dar am avut un program incarcat la refuz. Mikisor
, nu fac BAU ca nu vreau sa va sperii
, dimpotriva! Eu sunt bine, de ieri am inceput tratamentul pt FIV. Dupa intrevederea cu dr.Dracea (o raritate pentru mine de cand umblu prin medici, in sfarsit am dat peste un medic care nu se grabeste- am avut o discutie linistita intr-un cabinet privat, fara zarva si fara intreruperi inoportune. Calma si profesionista, atat pot sa spun (si incredibil de tanara si fina)... dupa ce a analizat dosarele noastre mi-a facut ecografie la care s-au vazut ovarele curate, fara chisturi, mi-a dat startul. Asa ca iata-ma in cursa pentru bebe in care am intrat plina de sperante!
O parte din tratament (diphereline) mi-am cumparat de la Giulesti, prima ecografie va fi pe 20 septembrie pentru a incepe menogonul. Mi-a dat o stimulare usoara, cea mai usoara pe care am vazut-o eu pana acum in protocolul FIV, probabil ca analizele mele hormonale au hotarat asta. Injectiile mi le voi face singura, aseara a venit la mine o doamna asistenta care mi-a facut instructajul si pt injectiile subcutanate, ca pana acum nu am experienta decat cu cele intramusculare.
Voi ce mai ziceti, ce mai faceti? Ceva vesti? Vad ca mai avem o graviduta din listuta, Val... mi-am aruncat un ochi pe la odisee si am vazut-o acolo, probabil ca din timiditate nu ne-a adus inca vestea... FELICITARI, Val!
"Atunci cand DOI vor deveni UNUL, UNUL se va transforma in TOT"
Tablitele de smarald ale lui Toth