Aspirante optimiste, peste 35 ani (3)
Raspunsuri - Pagina 16
![](images/user_woman.png)
nucutza spune:
Mai copilutz, fii calma, fetitza. Si ce daca mai sângerezi? Suni si-ti faci programare peste o zi sau doua.
Cât despre pedepse, cred ca toate trecem prin asta. Câteodata mie-mi vine sa-mi iau lumea in cap, ca m-am saturat. Intr-un timp, nici ghidusii nu-mi mai venea sa fac, ca ce folos, ziceam, oricum fac degeaba. Da tu stii ca tre sa-ti revii, sa avem rabdare ca o sa vina si la noi barzuca. Si tre sa-ti iubesti corpul, se zice, nu sa-l urasti! Hai, capul sus! In octombrie (daca totusi nu reusesti luna asta) facem amândoua IAD, mergem de mânuta, da?
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
miki-miki spune:
Copilutzule nu stiu cum sa te ajut. Eu nu prea am mai putut intra pe aici si nu stiu ce e cu sangerarea asta a ta. Ai hemoragie? Dr i-ai spus? Intreaba-l si pe dr S si vezi ce zice. Poate iti recomanda sa iei ceva care sa opreasca sangerarea.
Avalonule disparusi? Nu mai fi suparata . Uite un de la mine. Sper ca nu te-ai reapucat de
. Ti-ai luat vit C si Flavonoid? Hai , mai baga capul si tu pe aici sa stim ca esti bine
.
Andra sunt bine dar nu am timp la servici sa mai intru pe aici.
Lachione Kombucha este o bautura care se prepara in casa din ceai verde, zahar sau miere si un ferment (adica bautura deja preparata). Procedeul de preparare e asemanator ca la iaurt numai ca acolo nu se pune zahar. Dc cauti in google kombucha vei afla multe despre ea. Chiar exista pastile la plafar de Kombucha dar nu au ac efect ca bautura. Te pup si nu mai fi suparata. Precis iar ai spus ca nu ti-a raspuns nimeni. Uite ca-ti raspunsai eu chiar dc cu intarziere .
Nusy, Carmen94, Gabi66, Dj_mama, Copilutzu, Nasha, Liana_30,Mirela_1, Zisa Cami va puuuuuuuuuuupicesc .
Eu nimic nou nu am de spus. Munca si iar munca. Va pup pe toate.
Miki
Marusca spune:
Copilutzu: nu te impacienta, are dreptate Nucutza, trebuie sa te reprogramezi, nu este nici o problema, in general medicii inteleg si nu comenteaza. Cel mai bine este sa te duci cand nu mai ai deloc sangerare pentru a evita o infectie pe trompe. Mai bine mai astepti dacat sa ai probleme. Eu am facut doua HSG -uri pana acum si nu am avut nimic dar m-am dus in ziua a 8 a, sa fiu sigura ca nu mai sangerez.
Ai grija, ar trebui sa iei un laxativ seara si sa ai la tine un algocalmin sau un calmant pentru a evita durerile. Stiu ca unii mai pun si supozitoare cu antispastic. Iti recomand laxativul pentru a avea niste filme bune. Eu la prima HSG nu am luat si nu se vedea nimic pe film, la a doua toti medicii spun: "SUPER" totul se vede foarte bine
Succes.
Marusca
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Anca_sp_Wish/Anca_sp_Wish.jpg)
Anca Wish spune:
Fetelor, cititi aici:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=82950&whichpage=1
si poate gasiti resursele necesare sa o ajutam pe fata asta. Eu sunt impresionata de povestea ei trista si, daca ieri spuneam, ca eu am nevoie de mult ca sa fiu fericita, astazi ma gandesc ca trebuie sa-i multumesc in fiecare zi lui Dumnezeu ca sunt sanatoasa.
O tuturor!
copilutzu spune:
Seara buna!!!
Azi am fost la Giulesti....cum am preconizat nu am facut HSG. Motivul....sangerez....Mi-a dat Duphaston din a 15 zi a CM.
M-a mai calmat un pic dr. Ce mult conteaza ca medicul sa iti vorbeasca frumos...
Nucutz sar'naaaaa chiar m-ai facut sa zambesc ..cu "ghidusiile"...(io ziceam altfel.." ne zburatacim blana degeaba" ).Dar mi-a spus dr. ca este cea mai mare greseala pe care o facem. DA,DA,DA...facem IAD....dar imi mai pierd si io rabdarea...deh..
Micki nu cunosc cauza sangerarilor. Nu sunt abundente dar "picura " cand depun efort (ceva maro...care cand se apropie data sa imi vina devine rosu...)
Marusca multumesc ptr. sfaturi!!! M-am dus pregatita !!!Sar'na muuult!!!
Mii de scuze ptr rabufnelile mele....
PERLUTZA
FLORILE MELE
Un drac de fata!
"Cand am incetat de a mai fi copii, am si murit !!! "
copilutz'
evoxina spune:
Va rog sa ma iertati pt. ca am navalit peste voi
deoarece eu nu am peste 35 ani, dar nu am gasit aspirante peste 30 ani ci doar peste 20 si consider ca voi mi puteti ajuta mai bine.
Eu incerc de trei ani sa am un bb, am facut mai multe analize. Eu am probleme cu progesteronul care cand trebuie sa fie mare e mic si invers iar estradiolul este da 10 ori mai mare ca normalul.
Sotului ia iesit la spermograma : oligozoospermie(volum-1,8ml., ph-7,6, nr. ejaculat- 27.5 mil, mobilitate la 1 h-74%, din care cu mobilitate progresiva 50%, functionali- 3.1 mil, functionali- 1.7 mil.pe mililitru).
Am facut tratamente, analizele nu le-am mai repetat, ne-am saturat de umblat pe drumuri.
Voi poate stiti mai multe ca mine, credeti ca cu tratament naturist se poate "imbunatati" spermograma?
Daca nu, va rog fetelor, care sunteti din Timisoara sau care stiti, unde se fac inseminarile aici, ce doctori recomandati si la ce pret ar ajunge?
Victoria spune:
Evoxina, in TM exista Prof. Munteanu, la Clinica Bega, si cabinet particular pe str. Popa Sapca nr.20B, tel.0256-226833, sau 0745-230022.
A avut mult rezultate.
V
“In curand, de cate ori am sa deschid gura in public, nici pe mine n-o sa pot sa ma mai cred.” – Gabriel Liiceanu
carry spune:
Evoxina...eu iti pot spune doar ce tratament a primit sotul meu care are o oligoastenospermie si care tratament ,am observat, este recomandat de multi medici :zinc (sau bio-seleniu-zinc ), acid folic, maca iar dr nostru i-a recomnadat in plus si potent-power
Incercati , ca nu sunt decat vitamine , minerale si suplimente, care cred ca nu au cu ce dauna
Bafta multa si poate te mai ajuta fetele de aici
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Liana30/Liana30.jpg)
Liana30 spune:
Anca iti multumim pentru link..sunt sigura ca sunt o gramada de fete cu suflet mare si pe aici si vor sari toate cu cate putin sa o ajute pe iubita noastra barbye.
Doamne ajuta!!!
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Sa o ajutam pe barbye
Nasica
"Nimic nu-i imposibil!"
nusy spune:
Evoxina, desi v-ati saturat sa umblati pe drumuri, ar trebui totusi sa incercati sa descoperiti cauza.Adica, ar trebui facuta o spermocultura, un control la urolog, niste hormonale(FSH, LH, prolactina,testosteron).In functie de rezultate puteti aplica tratamentul corespunzator.Pana una- alta, asa cum ti-a zis si Carry,poate lua vitamine,minerale sau naturiste: bio-seleniu-zinc, maca,tinctura de branca ursului,ceai de napraznic, vit.C, vit.E(1/zi timp de 10 zile pe luna)...Bineinteles ca si inseminarile sunt o solutie foarte buna, mai ales ca spermograma nu e asa proasta(nr.bunicel, mobilitate buna..cel putin asa inteleg eu din valorile afisate de tine....nu inteleg acel "3.1 milioane functionali" ce reprezinta...formele normale cumva?).
Pushtoaicelor, nu mai spuneti nimic? Ati plecat toate de acasa ,in week-end?
Subscriu la cele spuse de AncaWish si Liana: haideti sa o ajutam pe Barbye, fiecare cu ce putem!
Nusy