Aspirante optimiste, peste 35 ani (3)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

'neatza!!
Avaloaneeee sa nu te aud..auzi tu fatoooo?ce crezi ca am lasat bata?uite'o aci..imediat te altoiesc..hai capul sus..
eu ce sa mai zic mama..ca am facut analizele si cica asa avea hepatita B???..ete ma vezi cum sunt?..nu disper..mai repet odata analiza si pe urma oi vedea

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Nasica
"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Gabiutzule, sunt bine...vb.pe mess, cand mai intri.

Nusy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dj_mama spune:

Lachi, tine-te batz cu nefumatul

Avalon, e normal sa treci prin astfel de stari dar incearca sa gandesti pozitiv. Raman la parerea ca daca se rezolva cat de cat cu sotzul la tine se va prinde sigur ca esti material bun doar ca n-ai avut cu ce. Eu stiu ca vei reusi dar tu nu stii inca asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticul spune:

Fetelor,am terminat in sfarsit lucrarea din cauza careia eram asa stresata.Uff...Acu imi iau revansa si plec diseara in concediu la Albena,in Bulgaria.Intre timp am implinit si 33 de ani si...bebe nu.Dar n-are nimic, mergem inainte.O sa imi incarc bateriile pentru ca la intoarcere ma voi programa pentru laparoscopie.Cu cat mai repede, cu atat mai bine.
Va pup si va doresc zile cat mai fertile,
PITICUL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iazminn spune:

Concediu placut PITICULE si LA MULTI ANI! Acum am obsertvat ca suntem amandoua din Rm. Valcea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

piticutz "La multi ani!" frumoasa varsta la tei tei mai am si io putin si gata!! ii fac si io

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Nasica
"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns li69 spune:

Salutare
Am si eu o rugaminte la voi; sa ma treceti si pe mine pe listuta ca zic eu ca sunt destul de optimista daca de 17 ani atept bebe si nu vine.
Mutam

quote:
Originally posted by dj_mama

Lachi, tine-te batz cu nefumatul

Avalon, e normal sa treci prin astfel de stari dar incearca sa gandesti pozitiv. Raman la parerea ca daca se rezolva cat de cat cu sotzul la tine se va prinde sigur ca esti material bun doar ca n-ai avut cu ce. Eu stiu ca vei reusi dar tu nu stii inca asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copilutzu spune:

Pitic LA MUULTI ANI !!! Si din cauza mea!!! . Si poate veniti 3 din Albenaaaaaaaaaaaa!!!
Concediu placut!!!Distractie placuta!!!

li69 Bine ai venit!!! si Sedere cat mai scurta!!!!Sa te vedem cat mai curand in partea de jos a listutzei (la gravidutze).

Fetelor....iar m-a apucat frica.....iar sunt iepure de camp ....
Miercuri sunt programata iar la HSG.Sper sa nu mai sangerez...si sa pot face analiza ca stau in tensiune...Mai dati-mi si mie sfaturi...cat sa dau ???Ce medicamente sa iau la mine??? Analiza o fac la Giulesti.
Ooofff....ce mi-e fricutzaaaaaaa!!!Stiu ca nu doare asa de rau...dar....

PERLUTZA
FLORILE MELE
Un drac de fata!

"Cand am incetat de a mai fi copii, am si murit !!! "

copilutz'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amzulica spune:

Copilutzu, sa nu-ti fie frica. E ceva simplu, eu am facut recent pe 11 iulie si desi mi-a venit rau acolo pe masa, asta pt. ca nu mancasem dimineata si din cauza fricii nu a fost mare lucru. Lichidul ala cand il impinge in trompe e mai naspa dar in rest stai linistita. Iti pun ei acolo un tampon de vata si atata tot. Ce sangerare? Lichidul ala brun-roscat care curge putin este cel care se impinge in trompe. In plus sunt 2 oameni deosebiti acolo, medicul si asistenta (cred) care sunt tare haiosi. Eu nu am vazut sa dea cineva ceva, nu e cazul.

Cami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copilutzu spune:

Ce ma fac......imi vine sa urluuuuuuuu....M-am saturat de mine....Sunt foarte suparata...Maine sunt programata ptr. HSG.si eu tot mai sangerez.Ce ma fac....??? M-am indopat pana acum cu Utrogrstan, din luna Iunie (ba sa imi vina...,ba sa se opreasca) si nici un efect.
Vreau sa fac IAD, , nu sa bat pasul pe loc..dar organismul meu a luat-o razma...Chiar asa vrea Dumnezeu sa ma pedepseasca??
Ma scuzati!!! Dar nu pot sa ma linistesc !!!
Optimismul meu ....l-am pierdut....!!!

Amzulica multumesc ptr. raspuns !Dar simt ca mi se ineaca corabiile...Astepterea asta ma omoara...Am momente cand simt nevoia sa imi pedepsesc organismul, de aceea sunt zile cand fumez in draci...Oare m-am tzacanit???

PERLUTZA
FLORILE MELE
Un drac de fata!

"Cand am incetat de a mai fi copii, am si murit !!! "

copilutz'

Mergi la inceput