Aspirante optimiste, peste 35 ani (3)
Raspunsuri - Pagina 11
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Liana30/Liana30.jpg)
Liana30 spune:
zisaCami multam iubita!!pumnii mei sunt si la dispozitia ta..am destui asa ca ajung pentru toata lumea
moldoveancooo nu te'am mai zarit deloc..ce'i cu tine nu dai macar un pis?
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Nasica
"Nimic nu-i imposibil!"
![](images/user_woman.png)
crinuta71 spune:
Cami multumesc mult. Si eu iti doresc succes! Probabil vom face in perioade apropiate FIV-ul.
Liana ai aparut, in sfarsit. Ai ajuns acasa sau esti tot pe drumuri? Ti-ai mai facut ceva analize in afara de cele hormonale?
Avalon tu cam cand vei face FIV, tot prin octombrie, nu?
Va pup pe toate fetele de AICI
poze
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ioanatugs/Ioanatugs.jpg)
Ioanatugs spune:
Gabi66 multumesc pentru sfaturi iubita!! Dupa petele din z19 nu am mai avut nimic, insa acum sunt si mai contrariata!! Am doua teste Clear-Blue slab pozitive, unul din z23 (in 7min.) si unul azi in z25 (in 3 min.) A patit cineva sa aiba teste slab pozitive si totusi sa nu fie graviduta?? (Ma refer la Clear-Blue) Eu tot nu pot sa cred ce vad, pentru ca ma doare burta si spatele la fel ca atunci cand se apropiau rushii, totusi nici urma de ei. Ce sa fie????
Si va veni cu siguranta o zi in care-ti voi zambi implinita!!
Marusca spune:
Ioanatugs: cred ca este prea devreme. Poate fi o veste buna sau o veste proasta.
incepenm cu cea proasta: daca ai facut tratament hormonal s-ar putea sa ai teste slab pozitive deci trebuie sa mai astepti pentru a le repeta. de asemenea si eu am avut pete prin ziua 17-18 cand am facut tratement hormonal
vestea buna: sangerarile in ziua a 19 a poate fi semn ca s-a implantat oul , nu prea am auzit de teste Clear - Blue care sa dea indicatii false, o prietene mi-a spus ca ea avea EXACT aceleasi semne ca atunci cand i-ar fi venic rusii dar nu i-au venit..
daca stuidiem toate aceste date eu cred ca ai REUSIT. Nu spun Felicitari deoarece nu vreau sa ma grabesc dar mi-ar place sa fiu prima care te felicita
Marusca
Avalon spune:
DJ Mama, mersi pt incurajari
Marusca, si la noi TPC-ul a iesit negativ. Se pare ca acest test poate isi negativ in 2 situatii: fie glera este 'vinovata' printr-o aciditate mare, un PH modificat, fie spermatozoizii sunt putini si sunt probleme cu mobilitatea lor si cu morfologia. De asemenea, poate fi vorba ori la femeie ori la barbat de anticorpi antispermatozoizi. Eu mi-am facut analiza acestor anticorpi si mi-a iesit negativa, dar acum de curand am aflat ca sotul are anticorpi antisperma. Asta discutam zilele trecute cu Andra(careia ii multumesc mult pt explicatii), ce solutii exista. Se pare ca una din ele este abstinenta. Mai multe aflu si eu astazi cand venim de la dr.
Crinuta, voi face punctia pe la sfarsitul lui septembrie. Am vazut ca ai inceput si tu demersurile pt Szeged, bafta maxima!
Liana, aventuriera esti! Bravo, ai luat taurul de coarne si vei face si tu la Szeged. Ai ales bine, sunt profesionisti. Bafta multa! Despre tigari, sa stii ca mi-a fost greu de tot... dar m-am gandit eu asa, decat sa plang cu lacrimi de crocodil si ma autoinvinovatesc ca n-am reusit din cauza tigarilor, mai bine ma las...
Dany, n-ati face deloc rau sa mergeti la dr. S.
Zisa Cami, mi-a fost dor de tine, chiar ma intrebam ce mai faci... E vorba de histeroscopie diagnostica sau in legatura cu uterul septat? Felicitari pt FSH, e super valoarea, nu cred ca vei avea vreo problema cu ovocitele la FIV! 5 ani de cand nu mai fumezi??? Ce mica ma simt... Daca vrei sa iei legatura cu Dracea, scrie-i pe mail ca-ti va raspunde. Intr-adevar isi reia activitatea din septembrie.
Ioana, abia astept sa vii sa ne spui ca testele sunt pozitive clar! Tinem pumnii!
Miki, am primit PM-ul tau si iti multumesc. Ce parere ai de elixirul din fructe de soc? Eu m-am apucat sa iau pt ca am citit ca este detoxifiant... Parca tu ziceai ca este bun, nu?
"Atunci cand DOI vor deveni UNUL, UNUL se va transforma in TOT"
Tablitele de smarald ale lui Toth
copilutzu spune:
Mickilina eroina!!! LA MULTI ANI!!! Si cat mai curand un
.
Amzulica– multa putere ,vointa si Bafta - iti doresc !!!
Uraaaaaaaaaa !!!
S-a intors Nucutzuuuuuuuuuuuuuu !!!!
Marusca, sedere cat mai scurta !!
Avaloane …ai “admiratii din cauza mea” …ce vointa ai..!?!
Hhhmmm…io salivez la tzigarica numa’ cand vad iconul… .
Mickilina-mama maca ,vin si io cu o intrebarica....Am o luna de cand inghit Maca , poate sa deregleze CM???Trebiua sa imi vina pe 20 aug....dar...mai astept...ca gravidutza nu sunt sigur...
PERLUTZA
si
FLORILE MELE
"Cand am incetat de a mai fi copii,am si murit !!! "
copilutz'
Marusca spune:
Copilutzu, Nucutza....: multumesc de urari, sper si eu sa stau putin,inchipuieti ca am renuntat la o ecursie in Africa ca sa pot incepe inseminarile din Septembrie. daca reusesc , plec cu sotul meu undeva la iarna, intr-o tara calda - sa ne revenim, ca numai asa cred ca pot sa-l conving sa plecam altfel vrea la ski.
Avalon: maine ma duc sa fac analizele imunologice. Tu unde le-ai facut? eu ma duc la Medicover ca-i cunosc. probabil cand ma intorc din concediu voi avea si rezultatul.Tine-te tare si nu te reapuca de fumat. Stiu ca e usor sa vorbesc avand in vedere ca sunt nefumatoare
Tine-ma si pe mine la curent cu ce iti zice medicul de anticorpi. ma intereseaza subiectul.
Toate fetele: se pare ca septembrie este o luna plina, toate fetele vor incerca cate ceva : IA , FIV..... poate si natural. Sper sa ne iasa la cat mai multe.....
Cate unul pentru fiecare....
Marusca
miki-miki spune:
Multumesc tuturor fetelor pt urari si va dau la fiecare cate un .
Copilutzu , maca nu deregleaza CM ci il regleaza. Poti sa ai ovulatie de 2 ori pe luna si sa mareasca cantit de menstruatie. Ce ai mai luat? Eu dereglare am avut de la coada soricelului (mi-a micsorat cantitatea)
Avalon nu am recomandat eu elixirul din fructe de soc. Este detoxifiant dar este si deshidratant in ac timp si te sfatuiesc sa nu-l mai iei. Produsele deshidratante sunt contraindicate dc vrei bb. Dc vrei sa te detoxifici ia Betaguard de la GNLD si cred ca si napraznicul e bun pt ca am citit ca e indicat pt cei care au fost iradiati. Eu sunt total impotriva plantelor deshidratante pt ca am luat odata ceai pt slabit Naturavit si am lesinat in baie de am speriat-o pe mama si te si deregleaza hormonal. Se zice ca pt fertilitate e bine sa bei f multa apa si dc bei multa apa te si detoxifici.
Astept sa ne pove ce ai facut la dr S.
ZisaCami ma bucur ca te-ai intors si-ti multumesc pt urari. Succes la demersurile pt FIV .
Liana30 succes la FIV si merci pt urari. Te-am iertat .
Nusy, Andrabirni ceva nou pe la voi? Ce mai faceti? Va dau cate un -ic special. Duminica poate vb on-line daca reusesc sa scap de acasa.
Miki