Aspirante optimiste, peste 35 ani (3)
Raspunsuri - Pagina 10
![](images/user_woman.png)
Marusca spune:
Buna fetelor,
treceti-ma si pe mine la aspirante. Sper sa nu stau prea mult pe aici
Marusca (Maria), 35 ani, infertilitate primara inexplicabila, gemeni (zodia -nu alteva ultima data dr. moisa mi-a spus ca este o problema cu glera ( imobilizeaza gigeii) - recomandare IAS, Incep seria din septembrie , deocamdata fara stimulare deoarece se pare ca la foliculi si endometru stau bine.
Nu prea am vazut aspirante cu problema asemanatoare cu a mea, daca sunteti pe acolo dati-mi si mie un semn.
Marusca
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Avalon spune:
LA MULTI ANI, Mikisor! Tot ce iti doresti sa se implineasca! Si un bebic sa vina cat mai repede!
La mine, a 4-a zi fara tigari!
"Atunci cand DOI vor deveni UNUL, UNUL se va transforma in TOT"
Tablitele de smarald ale lui Toth
miki-miki spune:
Andrabirni, Nucutza, Dj_mama, Avalon va multumesc pt urari.
Dj_mama, anul asta nu cred ca o sa fiu dar la anul cred ca am sanse. Sa dea DD. Sa stii ca mama-maca nu ia decat o pastila pe zi ca s-a cam saturat de hapuri si cu renovarea asta deabia imi aduc aminte sa le mai iau si pe astea.
Avalon ma bucur ca te lasi de fumat. Si eu am fumat paie mentolate si incepusem sa transpir si sa-mi tremure genunchii. M-am lasat si acum ma simt f bine. Mentolatele sunt cele mai periculoase pt ca acel mentol e f toxic pt organism. O tigara consuma 25 mg de vit C iar necesarul zilnic de vit C pt organism este de 75 mg. Sfatul meu e sa iei vita C cu eliberare controlata pt ca e f buna si te va ajuta f mult acum inainte de FIV (vit C PLUS de la CaliVita care are si flavonoizi f buni pt circulatia sangelui) .
Marusca, Amzulica bine ati venit printre noi si va urez sa aveti un bb cat mai curand.
Miki
nucutza spune:
Marusca, bine ai venit! Poate ai noroc in septembrie si pleci la burtici.
Avaloane, ce tare esti! Tine-o tot asa! Eu nu prea reusesc. Am incercat anul trecut, am stat vreo 3 zile, dar niste prieteni binevoitori m-au facut sa renunt (adica sa ma apuc din nou)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/gabi66/gabi66.jpg)
gabi66 spune:
TOATE FETELE!
Avalon...felicitari pentru decizia de a te läsa de fumat.Stai sa vezi peste 2-3 saptamani ce greu va fii.Dar poate la tine e altfel.E asa o mare diferenta(pe care o si simti)dupä ce nu mai fumezi o luna.
Ioana...iubito, vezi ca si eu am avut tot ceva roz in z23 si s-a lasat cu ochisori.Dacä nu faci nici un tratament medicamentos... fii atenta la simptome.
Carmen...dormi acum cat poti de mult cä mai apoi se-ntoarce roata.Mai ai scoala?Vrei sa faci un copilas care vorbeste cu tine direct in francezä?
Sa va dea BD tot ce va doriti si sa fiti cat mai multe .
Avalon spune:
Miki, te rog mult sa-mi spui si mie de unde pot procura produsele astea CALIVITA si GNLD (pt circulatia sangelui), se gasesc in orice farmacie? vreau sa iau si eu vitamina C inainte de FIV, mai ales ca mai mult ca sigur voi face stimulare cu menogon si ala accentueaza problemele de coagulare. Merci
Bine ai venit printre noi, Marusca! Sa inteleg ca Moisa ti-a facut TPC-ul si a iesit negativ, nu?
Se pare ca am inceput sa ma obisnuiesc cu AC, primele zile am avut dureri de cap dar acum vad ca nu mai am nimic, nici macar sanii nu ma mai dor, totul este ok... ma mai apuca cate o pofta de tigare, cred ca sunt dependenta de gest mai mult decat de nicotina, pufaiala aia repetitiva ma calma uneori...
Crinuta
"Atunci cand DOI vor deveni UNUL, UNUL se va transforma in TOT"
Tablitele de smarald ale lui Toth
Marusca spune:
Avalon:Da mi-a facut testul TPC si mi-a iesit negativ. Multi dar imobili. Eu oricum vroiam sa fac IAS dar acum se pare ca s-a gasit si explicatia medicala. Nu stiu daca asta este cauza reala dar pana acum altceva nu am gasit. Din cate citesc eu pe forum sansele nu sunt prea mari. De exemplu am vazut fete normale care au facut IAD , ar fi trebuit sa ramana foarte usor ceea ce se pare ca nu se intampla.
Moisa mi-a spus ca ar putea fi anticorpiantispermatici ??? Nu stiu , voi vedea...Nu sunt prea lamurita dar o sa mai fac niste analize.
Marusca
miki-miki spune:
Avalon ti-am raspuns pe PM
Nusy, Andrabirni voi ce mai ziceti?
Pup toata pushtimea
Miki
zisaCami spune:
Buna fetelor,
Eu abia ieri m-am intors de prin excursii si nu am apucat inca sa citesc din urma. Mi-am luat toate rezultatele la analize si sunt foarte bune, imi era un pic teama de FSH din cauza varstei si a celor 2 FIV-uri cu stimulare facute pana acum, insa rezultatul a fost 4,98, excelent zic eu. Mai am de facut doar histeroscopia dupa data de 4 septembrie si cred ca voi incepe tratamentul pt. FIV la sfarsitul lui septembrie, cu ET probabil o luna mai tarziu.
Miki-miki multumesc mult pentru urarile de ziua mea! La multi ani si tie si iti doresc sa ti se indeplineasca visul cat mai curand! tie si tuturor leoaicelor!
In ce priveste FIV-ul eu imi doresc sa fac cu dr. Laura Dracea, insa nu stiu daca isi va relua activitatea din septembrie in totalitate sau doar cu pacientele vechi. Voi afla pe 4 septembrie!
Avalon Felicitari pentru ca te-ai lasat de fumat! Primele 3 luni sunt cele mai grele, apoi te vei simti ca si cum nu ai fi fumat niciodata. Eu mai am 3 luni si implinesc 5 ani de cand nu mai fumez.
Crinuta mult succes la Szeged! Ma bucur ca ai reusit sa-ti convingi sotul sa incercati din nou! De data asta vei reusi!
Cami
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Liana30/Liana30.jpg)
Liana30 spune:
miki iti spun si eu "La multi ani!"..off iar cu intarziere.. da ma ierti tu..ca esti olteanca
Avaloaneeee nu'mi vine sa cred..cum ai reusit?poate ma convingi si pe mine
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Nasica
"Nimic nu-i imposibil!"