Aspirante optimiste, peste 35 ani (3)
Raspunsuri - Pagina 9
![](images/user_woman.png)
Val_ spune:
Crinuta iti admir tenacitatea si dorinta de avea un copil si la fel si pentru celelalte fete.
Eu trebuie sa recunosc ca nu as face orice pentru a avea un copil. Mai ales ca uneori indiferent cat te-ai da peste cap pur si simplu nu iese, pentru ca nu trebuie sa iasa. Un copil o sa am oricum, al meu sau infiat este acelasi lucru din punctul meu de vedere.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
nasha_4as spune:
mikilina,vecinica...mama maca...LA MULTI ANI!!!bb-ei frumosi si sanatosi...
ce faceti??? ati uitat de mikilin...
carmen94 spune:
fetelor,eu nu fac decat sa dorm intr-una......azi am tras si chiulul de la scoala de somn ce imi estesi afara e o zi asa urata..........ca de toamna....de greturi,ce sa mai zic !!!!sunt si ele prezente.....
AVALON......brava ca cai reusit sa renunti la fumat.inainte sa raman chiar ma gandeam cum o sa fac eu sa renunt la fumat in timpul sarcinii si dupa.........de atatea greturi sa vezi ce masoale fac acuma!!!!!nici nu vreau sa le mai vad!!!!
NASHA............stai sa-ti spun si eu faza cu tigarile mentolate,ca eu la viata mea numai mentolate bagam.si a auzit mama la nu stiu ce emisiune la tv ca astea mentolate fac cancer mai repede.si tot ma certa de zor de cate ori avea ocazia,mai ales cand beam si noi cafeau de dimineata ,ea era cu morala(dar sa nu crezi ca mama nu le fuma!!!!!!!fumeaza si ea!!!!)dar deh! lupul moralist! si ii mai ziceam si eu in gluma:,,lasa mama ca de-o fi sa fac cancer macar al meu o sa fie cancer mentolat!,,
dar acum,mentolate-nemontolate,slim-neslim......nu se mai lipesc de mine.
copilutzu.................oala cu dezamagiri nu-i ptr. tine!!!!pune-o undeva la casare sa nu te mai impiedici de ea!
am plecat la somn!
va pupic pe toate!!!!!sa va molipsesc cat mai repede!!!
miki-miki spune:
Nashica, Nusy multumesc pt urari. Astazi am facut 36 de ani . Sunt babutza fara bb.
Mi-am serbat ziua la servici pt ca acasa nu se poate.
Nashica ai fost la dr Calin? Astept sa-mi spui aici sau pe PM ce ai facut.
Andrabirni te pupic. Imi pare rau ca nu putem sa mai vb pe mess.
Avalon m-ai intrebat dc am terminat renovarea . Nu , nu am terminat . Asta e inceputul. Pt circulatia sangelui e f bun Flavonoid Complex de la GNLD . Contine flavonoide din fructe si legume (flavonoidele dau culoarea rosie legumelor si fructelor). Dc doresti sa-l achizitionezi iti fac legatura cu o fata din Buc care distribuie ac produs. Te pup si multa bafta la FIV (indif pe cine ai sa alegi).
Mirela_1 concediu placut.
ZisaCami La multi ani !(cu intarziere).Te-ai hotarat cu cine faci FIV-ul? Cu Dracea sau cu Marinescu?
Carmen94, Gabi66, Dj_mama .
Fetelor Eu sunt groaznic de obosita de cand cu renovarea asta. Cred ca 2 luni dureaza pt ca noi am vrut sa facem baile si bucataria si am ajuns sa facem tot apartamentul. Acum in jum de apartam nu am curent pt ca tb sa-l recableze, usa la baie nu am, moloz mult.... e groaznic. Eu sunt epuizata dupa atata smotru, ciocaneli , gatit, caldura , ....mai am putin si cad. Eu va citesc din cand in cand dar nu prea pot sa scriu de la servici. Ma bucur de fiecare reusita a voastra si va admir f mult. Va pup pe toate si cand am sa mai deschit DC-ul sa vad o listutza rosie cat mai lunga.
Miki
miki-miki spune:
Fetelor eu am ramas in urma cu DC-ul. Ce-i cu voturile astea si cum se voteaza ca eu nu stiu. Si stelutele alea de la subiecte ce sunt?
Miki
andrabirni spune:
MIKI,LA MULTI ANI!LA MULTI ANI!
SA DEA DOMNUL SA-TI VEZI VISUL CU OCHII!
Te pupic si ..mi-e dor de tine!
amzulica spune:
Copilutzu scuze de intarziere si la mine, am fost in weekend la mare ... Eu sunt pacienta dr. Marinescu, din martie 2005 si am si zis ca nu ma mai duc niciunde. Ma tin de dansul pana mor. Acum ma tot duc la pansamentele de col dupa cauterizare 6 la numar, acum sunt la al treilea. Apoi pe 8 sept. ma duc la control de col dupa cauterizare. Deja din 30 august moment in care tre' sa-mi vina CM ma voi programa pt. inseminare si daca pe 8 sept imi da "green light" in jurul datei de 12 - 13 am IAD, daca nu, "mai stau o tura" si ma duc in octombrie. Nu stiu sincer cat o sa ma mai duc ....am inceput sa ma lase si nervii si tot. Suport uneori cu mare greutate pregnylul (uneori ma trezesc noaptea si ma duc la baie cu mari dureri de burta - o data mi-am pierdut si cunostinta). Ce sa-ti mai spun - chin.
Cami
dj_mama spune:
Amzulica, voiai sa spui ca te tii de el, mai bine zis, pana moare el (Doamne feri), nu tu
Miki-maca, i-auzi una : sa fii
anu' asta, asa-ti doresc
va pup pe toate de nu va vedeti
nucutza spune:
Mai fetelor, iaca m-am intors si eu din concediu si taare bine a mai fost. Si mai bine era daca tinea mai mult.
Cum m-am intors, ce sa vezi? O gramada de schimbari pe aici!
In primul rind la multi ani lui miki -maca si la toate fetele care au mai implinit ¨o frumoasa vârsta¨!!
Mikisor, nu suntem batrinele, ci doar coapte si infloritoare!
Vreau sa va zic ca mie mi-a jucate dl CM o festa, luna asta! A intârziat 4 zile, in cond. in care era ceas. Cred ca de la mare mi se trage. Va dati voi seama ce era in mintea mea! Ma gindeam si eu ca s-or fi reparat gigeii de la apa sarata si rece, da de unde!
Tare dor mi-a fost de voi.
Va pupa fata pe toate!
gabiu spune:
buna fetelor, vad ca ati fost la mare, la munte, v-ati distrat si asta e bine pentru psihic. Cred ca din relaxare vine si bb, nu din incrancenare si desi stiu lucrul asta parca mai tare ma ambitionez sa nu ma las de lupta. Am inceput sa intru mai rar pe DC ca sa ma tin un pic deoparte de toate astea dar periodic tot mai intru sa vad ce faceti si pe cine mai felicit pentru reusita. Am un raspuns pentru andreea 32 al carei subiect a fost inchis de ale tocmai cand ii raspundeam
andreea32, daca simti ca nu trebuie sa renunti atunci mergi inainte. In jurul meu lumea imi spune sa mai fac o pauza, sa lasam lucrurile sa mearga si singure, eu insa simt ca daca nu fac ceva intr-o luna parca ceva nu e in regula. As vrea sa ma linistesc si eu putin, cred ca acum chiar sunt un pic mai relaxata, insa imediat ma trezesc si iau lupta de la capat.
Sa-ti dea Dumnezeu un bb si apoi o mare relaxare, asta-mi doresc si mie, lucrurile sa intre pe fagasul lor si sa nu mai avem parte de dezamagiri.
te pup si s-auzim de
In alta ordine de idei si noi am fost la mare wk asta si a fost foarte cald, am stat aproape numai in apa si apoi la umbra si tot m-am bronzat cu toata crema de protectie. Ma bucur ca m-a prins in perioada sigura adica inainte de ovulatie, pentru ca in ultimele 2 luni din cauza soarelui dupa ov, mi-a venit ciclul la 26 zile, adica cu mult inainte de a trebui ( 30-31 zile normal).
Va pup pe toate si va sustin din umbra ( chiar daca n-am dr. luna asta am inceput cu maca, si tincturi de marar+lemn dulce)
Doamne ajuta!
gabi
http://pg.photos.yahoo.com/ph/bunica164/my_photos