Aspirante optimiste, peste 35 ani (3)
Raspunsuri - Pagina 12
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Liana30/Liana30.jpg)
Liana30 spune:
crinuta nu am ajuns ..nu inca..daca ajungeam eram non stop pe'aci..sunt tot la Calimanesti
Avaloaneee doar ma stii cand pun mana pe coarne nu le mai dau drumul
Ioana tin pumnii sa fieee!!
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Nasica
"Nimic nu-i imposibil!"
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
nusy spune:
Miki, la noi nimic nou.Eu z 19, iau utrogestan (tratamentul dat pt.refacerea endo)si maca..sotul isi ia constiincios pastilutele si BU...
Andra :
Avalon , asteptam impresii despre dr.S (la el ati fost azi,nu?)
toate fetele!
Nusy
andrabirni spune:
Avalon, sper sa ne dai vesti bune!
Miki, te pupic dulce, dulce si mi-e dor de tine!Noi suntem in aceeasi situatie,sotul isi ia constiincios bulinele
.Mai avem ceva pana terminam tratamentul si
...la dr S prin luna septembrie.
Nusy, un pupic dulce.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ioanatugs/Ioanatugs.jpg)
Ioanatugs spune:
Marusca multumesc pentru analiza ta amanuntita, e foarte justa!! Eu nu am facut decat trat. naturist lunile trecute si luna asta am luat Maca si branca ursului, in zilele 01-15, dupa care am oprit si am pus cate un utrogestan seara, dar nu mereu, cam la doua zile, mai uitam. In alta ordine de idei, azi fiind z26, am mai facut un test, dar Barza si a iesti negativ, fara nici o alta liniuta!!! Acum sunt si mai confuza decat ieri, nu ma mai doare nimic, decat ca sunt putin ametita si ca m-am trezit cu cearcane la ochi, f. adanci. Nu mai am rabdare pina in z28, sper sa treaca zilele mai repede!!!
Si va veni cu siguranta o zi in care-ti voi zambi implinita!!
Marusca spune:
Fetelor: mi-am facut analizele imunologice azi dimineata .Dureaza 10 zile , cand ma intorc din concediu le si am.Sper sa nu am anticorpiantispermatici
Ioanatugs:eu zic sa nu-ti mai faci nici un test pana dupa ziua 28. In mod normal cred ca nu ai nici un semn decat sanii se intaresc. Eu cred ca mi-am facut numai vreo doua teste intr-un an si jumatate, cu toate ca fratele meu are o firma care importa si distribuie teste de sarcina ( Nu Clear Blue - Altele...). Eu astept ziua 28 daca nu-mi vine fac testul, pana acum nu am avut prea multe ocazii sa-l fac
Marusca
carmen94 spune:
va pupic pe toate!!!!!!
LIANA...................bine ai revenit!
IOANA.....................iti tin pumnii sa fie testul cu 2 liniute!!!!
eu tot in somnolenta mea zac!!!! nu ma mai satur de somn!
pupici!!!
Carmen
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Liana30/Liana30.jpg)
Liana30 spune:
carmen
Ioana tin pumnii!!
nusy mi'a fost dor de tine nu te'am mai zarit pe'acolo sau nu am avut io ochelarii?
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Nasica
"Nimic nu-i imposibil!"
amzulica spune:
Copilutzu, merci, sa dea Dumnezeu sa ni se indeplineasca la toate tot ce ne dorim ca prea o facem cu foc, nu?
Cami
nusy spune:
Liana , olteanco, ce spirit de observatie ai!!!Asa e, pur si simplu am citit fara sa mai scriu ,intrucat nu am noutati.Insa tu....am vazut pe unde ai umblat...te-am urmarit ...esti szeged-ista,ai???Bravo, ma bucur pt.hotararea ta!Multa bafta iti urez!Sa devii din nasica ,mamica
Nusy