Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (82)
Raspunsuri - Pagina 6
irinatunza spune:
Fetelor, care e treaba cu voturile ?
Irina si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina
silvi_2005 spune:
Acum am apucat sa citesc ce s-a mai scris ca a adormit bebe.La multi ani !!!David, Tiberica,Razvan, Clara si Andrei.
Giova, te inteleg ca esti stresata, asa se intampla la fiecare nunta, cat despre fazele cu socrii, vei vedea ca vor mai aparea discutii, legaturile astea de familie sunt complexe si parintii raman parinti, fiecare ii intelege pe ai lui si incearca sa le ia apararea. Noi avem un pact, sa nu-i barfim pe socrii( mult) si sa nu ne certam niciodata din cauza parintilor, l-am mai incalcat cateodata dar e bine ca exista ca ne amintim de el. Oricum nici eu si nici Jean nu luam niciodata apararea parintilor in defavoarea noastra, chiar daca au dreptate....asa e mai bine. O sa treaca fazele si veti avea o nunta minunata, verifica listuta si mai pune mese daca trebuie , tu sa te distrezi,asta conteaza.
Ali, am vazut ca ai to discutat despre fier, sunt f multe opinii, fieul administrat preventiv e ok, dar trebuie avut f mare grija ca excesul de fier e f periculor. Nu trebuie dat fier in nestire, fara analize. Eu ii dau doar de la 6 luni, 6 pic/zi. Mi-a dat si mie de la 4 luni, dar laptele praf are el fier si avand in vedere ca pana la 6 luni el e prioritar in alimentatie nu avea rost sa-l infund de fier, doar daca nu se asimila. O proba de fier practica si care nu prea da gres e coloratia palmei, persoanele anemice au palma galbena, cu cat e mai roz-rosie cu atat procentul de fier e mai ok. Deci daca palmuta e ok, pana la 6 luni fara fier, plus ca eu la 7 luni ii fac un cntrol, nu mai bag fier degeaba.
Miri, pupicei si sa va faceti bine. Eu am folosit Dermalin Baby de la nastere pana pe al 5 luni cred, e f bun si spala bine, lasa ca o sa va treaca iritatia, bine ca ai observat din timp.
Mira, distractie placuta in continuare fara evenimente neplacute, super simpatica faza cu babuta...alte vremuri.
In legatura cu faza cu copilasii, eu nu stiu de ce dar deocamdata nu pot sa ma gandesc la un alt bebe, pur si simplu nu pot, imi ajunge Alain, vreau sa-i acord tot timpul si toata atentia mea. Nu cred ca m-as descurca acum cu doi, poate in timp se mai schimba...cine stie...
Silvi si bebe Alain 19.01.2006
poze
Giova spune:
Neatza!!!
David, Tiberiu, Razvan, Clara, Andrei !!!
Ma bucur ca va place lista, si mie mi se pareau inutile chestiile de spital si opcupa si mult spatiu. trebuie sa mai micsorez putin caracterele, mai trebuie cosmetizata. poate am timp azi sau la noapte, daca nu am somn.
Silvi stiu ca apar probleme inaintea casatoriei, dar ma enerveaza ca vin 30 pers. de departe, nici nu le cunosc-dar sunt neamurile socrului si nu-si platesc nici macar mancarea la nunta. Nu fac nunta sa castig, nici nu ma astept la asa ceva, dar macar sa nu fiu pe minus cu mult.
Irina rochita mea imi era buna acum o sapt. de atunci am slabit 2 kg si acum de cand am venit acasa nu stiu. dar simt pe haine. asa ca...s-ar putea sa am o surpriza ca a ta.
Fete noi mergem la biserica, ca sa vb. cu preotul ce si cum mai trebuie facut, cannd sa mergem la spovedit, sa-l impartaseasca pe marco, etc.
O duminica placuta va doresc.
Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea, poze Marco, filmulete Marco
pregatiri de nunta
anasebe spune:
Neata!
Multumim pentru urarile matinale!
LA MULTI ANI DAVID, RAZVAN, CLARA, ANDREI si nu in ultimul rand AYAN (Alinush nu te-am uitat)!
Ali Nu-s numai fructe de padure. Asa se numeste ceaiul: de fructe rosii.
Gio Ma bucur ca ai schimbat listuta. Chiar era cazul. Si ca sa-mi dau si eu cu parerea (desi stiu ca nu ai finalizat-o inca): fa-o cu caractere mai mici.
ana sebe + tiberiu (13.01.2006)
intalnire 3 august
poze Tiberiu , www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete , poze botez
tiberica fara frica
silvi_2005 spune:
Giova scumpi, te inteleg, la noi la nunta au venit 350 de persoane, multe nu si-au platit meniul...si vreo 150 nu le cunosteam, acum daca as avea de facut nunta nu as mai accepta asa ceva. Discuta cu socru tau si explica-i ce te deranjeaza...cine plateste minusul?
poze
Giova spune:
Anasebe pai vreau sa fac caracterele mai mici, ca sunt mari astea si bolduite.
Silvi eu le-am spus din start ca cei care au confirmat si nu vor veni, trebuie sa plateasca parintii din [partea cui vin. Nu am de gand sa scot bani din buzunat chiar si pt. aperitive. caci alea se fac la nr. de pers. date de noi. restul se prepara pe loc si se fac in functie de cate pers. sunt in sala.
Mi-a adormit marco si nu mai ajungem la biserica. acum stau la o cafea si la o barfa cu o vecina, niste neamuri si mama.
Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea, poze Marco, filmulete Marco
pregatiri de nunta
irinel2005 spune:
Giova, nu te mai necaji, ca faptul e consumat si nici discutii nu mai are sa porti inainte de nunta. Nu de alta dar nu e momentul sa-ti toci nervii si nici sa te indispui. Nu-ti strica nunta. Dar dupa nunta trebuie sa ai o discutie cu Clau si cu socrii impreuna, sa-i atentionezi ca nu se face ce au facut ei, ca de acum incolo hotariti singuri in ceea ce va priveste si daca au eventuale sugestii de facut sa vi le faca impreuna, nu in particular lui Clau, mizind pe faptul ca e copilul lor si nu-i refuza. Iar cu Clau fii un pic mai ingaduitoar, ca e prins la mijloc.
Pina una alta, fii vesela, calma, senina, ca o sa ai o nunta asa cum ai visat si vei fii o mireasa superba. tie si lui Marcolino.
Ali, noi am inceput sa luam fier (tot Ferrum Haussman) doar de la 5 luni si doar dupa ce am facut in prealabil o hemograma ca a evidentiat o usoara anemie a Ilincai. Pediatra noastra nu da fier preventiv, insa la revizia generala de 5 luni a insistat sa facem o hemograma, pentru ca - spune ea - dupa virsta de 4 luni, fierul asimilat de organism nu mai face fata ritmului de dezvoltare a copilului, asa ca, de regula, copiii sufera de usoare anemii. Probabil tocmai pentru ca e o regula, unii medici recomanda oricum fier. Noi luam, vreme de 3 luni, cite 5 picaturi de Ferrum Haussman, de 3 ori pe zi. Am inceput progresiv cu cite 2, 4, 8 picaturi s.a.m.d. Pentru hemograma a intepat-o doar in degetel.
Ma duc sa vad daca papa. I-am facut pireut de piersici, cu un pic de urda, ceea ce pina aici e OK, insa pentru prima data i-am pus si ananas proaspat, mixat. Prevad un esec total.
Irinel, mamica de spiridus fermecat Ilinca Ioana (9 ianuarie 2006)
anasebe spune:
No l-am cantarit si masurat pe Tibi. Nu stiu cat de exacta e cantarirea, mai ales ca acest cantar al meu duce numai pana la 10,5 kg, dar....hai sa zicem ca Tibi are 10,300 kg si 78 cm. Gio ti le trimit si pe PM.
ana sebe + tiberiu (13.01.2006)
intalnire 3 august
poze Tiberiu , www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete , poze botez
tiberica fara frica