Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (82)
Raspunsuri - Pagina 7
![](images/user_woman.png)
Giova spune:
Irinel ai perfecta dreptate, faptul e consumat acum, dar voi avea o discutie cu socrul cat de curand. Chiar si inainte de nunta. sa stie cum stau lucrurile.
Ano am primit PM-ul.
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea, poze Marco, filmulete Marco
pregatiri de nunta
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
miri_mik spune:
super de super prima pagina! e mult mai usor de parcurs:)
pupici si o duminica frumoasa:)
miri_mik, fericit mamik si bebe bruno, pestisorul auriu (28.02.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/miri_mik/album?.dir=/16fb&.src=ph
http://www.dropshots.com/miri_mik
anasebe spune:
Dana Ene Ti-am trimis pe gmail poza lui Tibi de la 7 luni impreuna cu datele.
ana sebe + tiberiu (13.01.2006)
intalnire 3 august
poze Tiberiu , www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete , poze botez
tiberica fara frica
irinel2005 spune:
Asa cum am prevazut, nu i-a placut ananasul. Noroc ca e tzitzi tot timpul la dispozitie pentru completare.
Va trebui sa o intreb si eu pe pediatra mea daca sa-i dau lapte doar dimineata si seara; de fapt, eu abia de azi voi incepe "procedura" de inlocuire a mesei de la ora 18.
Dar de cite ori nu maninca tot pireutul, de fructe sau de legume, ii dau tzitzi in completare. E asa de fericita cind o vede; chiuie de mama focului si o prinde cu amindoua minutele.
Astazi introducem pestele; o sa pregatesc cod, poate ajungem din nou tot la tzitzi. Totusi, mai sper ca o sa-i placa.
Diseara vom papa iaurtel. Am luat si eu Campina, sa vedem daca merge; incercasem intr-o zi cu Milli, dar nu i-a placut de nici un fel.
Grea zi.
Irinel, mamica de spiridus fermecat Ilinca Ioana (9 ianuarie 2006)
irinel2005 spune:
Da' ce pustiu e pe aici. Ati iesit cu toatele la plimbare. Cred si eu pe vremea asta frumoasa.
O stergem si noi dupa ce se trezeste Ilinca; de fapt, inca nu a adormit, dar nici mult nu mai are. Deocamdata il miriie pe Toto (Toto fiind tranzitionalul ei, un ursulet tare dragut si moale).
Va pupacesc pe toate. O zi frumoasa si senina sa aveti.
Irinel, mamica de spiridus fermecat Ilinca Ioana (9 ianuarie 2006)
anasebe spune:
Irinel Ma mir ca nu i-a placut ananasul. Tibi a papat. Iar despre iaurt....trebuie sa fie cu fructe sau cereale caci altfel nu manaca domnul!
ana sebe + tiberiu (13.01.2006)
intalnire 3 august
poze Tiberiu , www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete , poze botez
tiberica fara frica
szaboali spune:
Salutare
Ursoaica mamica, eu am facut gimnastica sportiva 10 ani si un pic
si a trebuit sa renunt
(si eram bunicica
)dar aste e...
ca sa treaca durerea de la spate si sa gasesti cat mai repede crema aia miraculoasa.
irinatunza cu burtica am terminat si suntem bine , ceai i-am dat si eu fara zahar dar acum nu mai vrea si am incercat si cu apa plata a baut putin si dupa aia ...pauza nu mai vrea nici de asta. Lapticul eu il fac cu apa plate fiarta si racita si nu avem probleme, cerealele si noua ne plac sa fie mai mult laptic (deci sa nu fie crema ci mai subtire) si le papam cu lingurita. Cerealele le fac cu mult lapte sa fie mai lungi ca numai asa le vrea.
silvi_2005 chiar acuma m-am uitat la palmele Iarinei si sun rozalii, apoi ce sa zic daca dr. mi-a dat fier sa ii dau si cate 4 picaturi pe zi. Oricum in 21 tre sa mergem la vaccin si o sa il intreb daca mai tre sa ii dau sau nu(desi mi-a zis ca mai imi da o sticluta dupa ce se termina asta).
-icei la toata lumea
ali
poze IARINA(16.02.2006)
IARINA la 5 luni
nicoleta raducu spune:
Sal fetele....
Mie nu-mi merge DC-UL DE TREI ZILE...
Noroc cu Ursulina care mi-a dat un link...
Noi raportam ca de doua zile suntem in greva..nu mai papam nimic cu lingurita...
Nu stiu ce sa-i mai fac....
in rest..plimbarete cum ne stiti...dintisorii..situatie under control...cam atit...
O duminica frumoasa!!!!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/silvi_2005/silvi_2005.jpg)
silvi_2005 spune:
Ali, parerea mea e sa-i faci si tu cand ai ocazia analize, daca se inteapa doar degetelul e ok, asa e cel mai bine. Eu i-am dat lui Alain ceiut de la Hipp pana la 5 luni si jumatate, acum ii fac ceiut si pun puntel zahar brut si-l fierb, si cel de la Hipp avea zahar, daca ii pui putin si il fierbi eu zac ca n-are nimic, acum teoretic ar trebui fara zahar si fara sare pana la un an dar....nu vor bebelasii, un firicel de zahar brut e ok.
Giova sunt perfect de acord cu tine, mai bine stabiliti din timp cum stau lucrurile.Cu socrii e bine sa-ti definesti relatia de la inceput
Anasebe, bine sta Tibi, bravo lui, in pupacesc pe papacios.
Fetelor, Alain e marait...ii iese si dintisorul de sus si ma dispera, i-am dat acum 2,5 ml de Panadol. Abia astept sa scapam si de dintisorul asta.
Cuscra, pupicei la nora de la Alain
poze
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/asteryaro/asteryaro.jpg)
asteryaro spune:
La multi ani puisorilor sarbatoriti azi!
Giova... delicata situatie. Asa cum spunea Silvi, Clau este undeva la mijloc. El este sotul tau, pe care il iubesti si cu care intemeiezi o familie. Este foarte bine sa va stabiliti limitele si prioritatile de cuplu. Fii calma si nu lasa nimic sa mocneasca, mai tarziu va fi mai complicat si situatia poate exploda. Atunci cand ai ceva de spus, spune, cu calm (atat cat poti). Asa le place socrilor (marii majoritati), sa-si bage coada. A mea nici acum nu-mi vorbeste si sunt taaaaaare necajita . Va mai amintiti, de la rochia cu decolteu prea... indraznet
.
Fetele, voi stiti CHILOTEII de la Libero? Eu azi i-am descoperit si mi se par absolut minunati. Nu mai spun cat sunt de frumosi si de haiosi, plini de desene.
Despre lapte... mi se pare putin lapte la doua mese/zi. Parerea mea.
Nicole, pupicei la grevista. Lasa ca-si revine, doar rabdare iti trebuie.
Bee??? Monica??? Janina? Daniela??? Dana??? Mirelush??? Denisa??? IRINA???
Cristina, mami de Razvan Nazdravan (31.01.2006)
www.dropshots.com/astery
http://community.webshots.com/user/astery100