Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (82)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szaboali spune:

La multi ani bebelinilor care mai adauga inca o lunita astazi:

CLARA

TIBERIU

RAZVAN

DAVID

ANDREI

ali
poze IARINA(16.02.2006)
IARINA la 5 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebeianfeb spune:

Fetele am schimbat lista. sa va uitati pe prima pag. si sa-mi ziceti daca va place sau nu.
Daca vreti o pun pe cea veche inapoi. cum vreti voi.

Va multumesc celor care sunteti alaturi de mine si ma incurajati.

fug in pat, caci de al meu barbat tot n-am dat.
Iaca fac si rime.

de cu multi !

Mergi la inceput

E superrrrr mey dar esti ca o , mie imi place mult si te rog sa imi treci si mie APGAR 10 .

ali
poze IARINA(16.02.2006)
IARINA la 5 luni

Mergi la inceput

miri_mik e super covorul , acum 12 ani l-am vazuit si eu de aproape , am fost si eu in Belgia in vizita cu sportul si am stat in LIEGE (cred ca am scris bine?)dar e alt model pe el si florile sunt mai multe portocalii atunci erau mai multe galbene, inca mai am vederi.
Sunt super pozele , filmuletul nu l-am putut vedea ca netul asta merge naspa rau de tot la mine , dar sper sa reusesc maine.

Noapte buna dragelor.

ali
poze IARINA(16.02.2006)
IARINA la 5 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

Da, da matinala... ce sa-i faci daca nu pot dormi pe nici o parte...vai de un pic mai sus (bun iconul asta)
Deci:
Ali sa vezi ce scriam noi cand eram gravi ... vremuri de mult apuse, dupa cum vaz... Eu ii dau ceai de fructe de padure si ii place...Eu nu am dat pere inca, dar nu vad ce ar fi rau. De zahar eu stiu ca tre fiert bine inainte, iar mierea este alergogena. Lamaia este OK. Auzi coana tu ce sport facusi? Iar florile alea sunt galbene pt ca ... s-a decolorat poza (sper ca nu te superi, dar glumesc).

Anasebe si eu i-am dat orez cu lapte, la inceput s-a strambat ca erau boabele alea dar ... apoi nu se mai oprea, tipa la noi sa ii dam...

Mira ... pai mami patutul ei nu ii place pt ca ... nu miroase a tine, pe cand patul ...oho, de aceea nici nu trebuie sa fii in el Na ca la asta nu te-ai gandit...

Cu spatele ... sunt mai rau m-a apucat si o criza de sciatic de era sa o scap pe fimea din brate, noroc cu Tino ca era prin apropiere si a prinso. Asa ca sa ma vedeti cum merg pe strada ...ca o rata...

"Cand am incetat de a mai fi copii, am si murit." (H. Read)

Ursoaica acum ursulinei Raisa Ioana (5.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

Bebeianfeb marfa prima pagina, este si ea mai micuta. Si de acum chiar nu mai erau necesare info despre spital sau medic.
Parerea mea... este OK pagina!!!

"Cand am incetat de a mai fi copii, am si murit." (H. Read)

Ursoaica acum ursulinei Raisa Ioana (5.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Salutare tuturor, nu am apucat sa citesc inca capitolul asta, doar celalalt dar am intrat sa va salut. Mie nu mi-a mers ieri DC, oricum am avut o seara super aiurea, am crezut ca o iau razna.
Am fost ieri in vizita la Rodica, soacra mea si l-am tot frecat pe Alain la cap cu un piure de cartof cu carnita timp de vreo ora. Ea a zis sa nu-i dau lapte decat dimineata si seara asa ca am sarit masa de la ora 16, am ajuns acasa si am trecut la iaurt, alta ncajeala pe bebe.Pe la 18 i-am dat lapte si a topit 300 ml, dar n-a mai vrut sa se culce, de suparat cred. Pe la 20, urla de mama focului, de oboseala, a plans vreo 40 de minute, cu suspine, nici baita nu l-a calmat, abia a adormit la 21, am crezut ca nu stiu ce ma mai fac cu el.Ma-m hotarat sa-i dau lapte pana la facultate daca asa vrea el, eu nu-l mai frec la cap cu nimic, papa 2-3 lingurite cat vrea el si gata. Ca sa va raspund, Ursoaica, doctorita a zis sa-i dau laptic dimineata si seara, atat.Dar o sa ma mai interesez eu sa vad cum sta treaba
Moni, multumesc mult pentru informatia cu recoltatul din degetel, atunci il duc si eu sa-i fac analiza. Fierul poti sa-l pui in ceiut, in suc de fructe, etc doar sa nu-l dai asa cu lingurita ca pateaza.
Giova, va arata f bine sala cu flori, abia asteptam poze, si eu stiu ca e bine sa dea si un pic de ploaie ca inseamna bogatie...
Fetelor, va pup pe toate, multumesc pentru raspunsurile cu fierul, fug sa-l adorm pe strumfulica al meu, care de dimineata a varsat deja cafeau in pat, tragandu-i cana lui tati care o "tinea bine".

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Anda, era sa uit sa te pupacesc si pe tine si sa-ti felicit flacaul somnoros.Sa doarma pana la 10-11, noi ne trezim la 7 fara ceva zilnic, dar se joaca in patut pana pe la 7,30. Sfatul meu e sa nu-l stresezi cu papica, lasa ca vor papa ei cand vor vrea, ei au un instinct de supravietuire f bun, daca vor lapte, stiu ei de ce.

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinatunza spune:

La Multi Ani!!!! sarbatoritilor de astazi, sa creasca mari si sa fie sanatosi, ca frumosi si destepti sunt.
Moni, borcanelele de 125 g sunt mici ???!!! Ca daca Sabina papa 125 g e super tare.... pentru mine. Bravo Dianei ca e papacioasa si nu refuza nik.
Gio , nu te mai stresa atit. Ca o sa patesti ca mine. Cu o seara inainte de nunta m-a pus sotul sa probez din nou rochia de mireasa sa vedem daca sta bine. Si surpriza!!!! De groaza surpriza. ... Slabisem de atita stres si alergatura de rochia imi era larga cu 8 cm in talie. Unde sa ma duc in noaptea de dinaintea nuntii s-o strimtez ? Saracul meu sot a stat toata noaptea si mi-a rezolvat-o. Culmea, el inginer electronist si barbat pe deasupra sa se priceapa si la croitorie. Si a rezolvat problema si am aratat si eu ca o mireasa adevarata. Asa ca ai grija ca intr-o saptamina se mai pot duce din kile.
Ali, fetele astea ale noastre tare tin la silueta. Morcovul fiert stiu ca stringe burtica. S-au s-a rezolvat problema ? Eu ii dau ceai fara zahar si il bea . Sau ii mai dau si apa fiarta cind n-am ceai facut. I-am dat si apa plata. I-a placut si aia. Insa daca ii fac laptele cu apa plata varsa dupa aia . Asa ca am renuntat si tot la apa fiarta am ramas.
Mai fetelor, ce cantitate de cereale le dati voi la bebei pe zi ? Ca a mea nu vrea deloc lapte decit daca il fac cu cereale asa sa iasa ca un terci. O fi ea maruntica si cu kile putine , dar tot nu vreau sa-i dau prea multe cereale. lapte simplu nici cu lingurita nu vrea, il scuipa imediat. Numai in somn il bea. Parca nu-mi vine sa-i dau de 2-3 ori pe zi cereale ca mi se pare prea mult.
Am vazut si eu biscuiti de la Nestle, da erau pt. bebei de 8 luni. Nu sunt si pt. bebei mai mici ?
Mai intreba cineva de fier. Eu ii dau cite 4 picaturi pe zi de la 2 luni ca asa mi-a zis dr. Ferrum Haussmann se cheama. Asta pt. ca i se paruse doctorei ca e cam palida. Mi-a zis sa continui pina o sa-mi zicea ea ca nu mai e nevoie.
Vigantol eu ii dau numa cite o picatura pe zi pt. ca are fontanela foarte mica si e aproape inchisa. Deci nici calciu nu am voie sa-i dau. Asa ca brinza tre sa-i fac din asta obisnuita. Insa nu i-a placut.
Mai fetelor, eu n-am mai intrat de mult pe-aici ca am fost cam necajita. Are fata o dermatita de contact in zona pieptului si mi-a dat dr s-o dau cu un unguent. Deja vad ca se trece. Iar hainele i le spal , la sfatul lui Anymony, cu detergent pt. bebei , Dermalin se cheama. Sper sa se rezolve treaba si sa nu mai apara, ca e tare urita treaba asta.
In rest, va pe toate si pe toti bebeii.

Irina si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinatunza spune:

Mai, da mult am mai scris!!!!

Irina si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina

Mergi la inceput