Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (82)
Raspunsuri - Pagina 4
anasebe spune:
Mira Aici fierul se da la 6 luni, preventiv. Fara analize.
Saracuta Selin! Pup urechiusa ei sa-i treaca buba! In rest ce vrei? e smechera si incapatanata, stie ce vrea si cum sa obtina! la fata intepata.
ana sebe + tiberiu (13.01.2006)
intalnire 3 august
poze Tiberiu , www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete , poze botez
tiberica fara frica
miraklucker spune:
Da, Ana, asa e !!!! nu mai vrea sa adoarma decat leganata, noroc ca merge repede.....deobicei dar nu intotdeauna, ce sa fac eu n-am avut copii care sa adoarma singuri. Langa David trebuie sa stau si acum daca vreau sa doarma la pranz
Mira mami de DAVID (15.08.2002), DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)
POZE CU NOI
Giova spune:
Vad ca vb. de papica bebeilor si de fructele pt. ei.
ali eu ii dau piure de pere de la hipp de la 4 luni. Prune nu i-am dat, dar pepene, banana, caise, piersici da.
Peste a mancat putin de tot azi marco, chiar si branzica nesarata.
astery eu nu i-am dat gris pana acum, nici mar ras cu biscuite.
Moni si concediu placut.
Mira imi pare rau pt. SElin. sa-i treaca repede. Si Marco e marait, s-a invatat aici doar in brate si mai nou ii place sa fie leganat cand adoarme. ce ma va astepta la timisoara...nici nu vreau sa ma gandesc.
Mie nu mi-a mers netul, noroc cu Anasebe ca mi-a dat un link.
Sunt tare necajita, m-am certat cu Clau pt. socru, care, cred...ca a chemat mai multi invitati decat trebuie. A ezitat sa-mi dea numele lor complet ca sa fac carduri de masa.
Imi vine sa-mi bag piciorul in tot, inclusiv in al meu sot, si sa-l trimit la fam. lui cea mai cea de pe pamantul asta.
Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea, poze Marco, filmulete Marco
pregatiri de nunta
anasebe spune:
Al meu se leagana singur (ca eu, mama rea, nu la-m invatat cu leganatul sau alte tertipuri). Saracul!!!!!!!!
ana sebe + tiberiu (13.01.2006)
intalnire 3 august
poze Tiberiu , www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete , poze botez
tiberica fara frica
miraklucker spune:
Hai ca mai citi ceva din capitolul trecut!!!......meniul Dariei lui Deea.....sa stii can ici eu nu le-am dat prea mult mancare pisata si facuta specila pentru ei, mi-era lene sa fac separat mai ales ca o faceam si n-o mancau, asa ca i-am trecut destul de rapid pe mancarea noastra....si stiu ca si Daria mea era incantata......doar ca noi nu prea mancam cu usturoi.....nici Selin nu mai are mult, daca o ti in brate cand stai la masa e dezastru, isi baga mainile in tot ce gaseste vrea si ea, chair si saptaman trecuta cand i-am dus la fitnes tipa care are grija de copii mi-a spus ca a trebuit sa-i dea si ei din mancarea celorlalti doi ca nu -sa putut altfel
.....si in privinta babelor care admira bebeii.....intr-o zi il lasam pe David la gradi si eu cu fetele mergem sa asteptam autobusul, o baba curioasa, ca toate babele, vine da tarcoale caruciorului (mai ales ca e cu doi bebei) le admira, apoi imi spune " multa treba" eu zic, pai mai am unul, ea de colo " au am avut 6" ....eu "oooiieee si mai multa treba" la care ea foarte batoasa " ce oooiieee????? schööööön!!!........na fetelor care va incumetati¨??? ca eu una am pus capac.
POZE CU NOI
miraklucker spune:
Ali, acu e bine???? ca sa nu ma mai tragi de maneca!!!!!
Va pup dulce, noapte buna!!!!
POZE CU NOI
pisoi3 spune:
Salutare fetelor,
Am revenit si noi de la plimbari in Herastrau, am facut baita, am papat si acum doarme bebe dus iar eu bantui pe aici.
ALI, eu nu ii dau fier, mie mi-a zis pediatra mea ca sa nu ii dau nimic in afara de Vigantol, ce sa mai zic, cati dr. atatea pareri, macar de s-ar pune de acord.
In ceea ce priveste zaharul si eu stiu ca cica nu e bine, de aia ezit sa ii dau biscuti, nu prea cred ca o sa ii dau, stiu ca sunt aia de la Nestle, de la 8 luni, special pentru bebei, dar si costa 124 000 o cutie, nici nu stiu, sa ii iau, sa nu ii iau. Nu prea am curaj sa ii dau de astilalti normali, ma gandesc la zaharul ala, plus la toti agentii aia modificatori si ce or mai baga in biscuiti.
GIO, nu te mai enerva, ce sa mai zic, socrii astia se baga ca musca in lapte, nu le mai pune la inima! Uite un pupic sa nu mai fii suparata
CRISTINA, pupici la Razvanel, sa se faca repede bine!
MIRA, imi pare rau ca Selin a fost muscata de bestia aia cu aripi, pupa bebita sa ii treaca!
ANA S, bravo lui Tiberica ca se leagana singur, asa ai scapat tu de o grija!
Al meu cand adoarme pica pe unde se nimereste, adica daca e pe jos, adoarme pe jos, printre jucarii, daca e in tarc adoarme in tarc, acum doarme cu Oscar pe salteluta, trebuie sa il mut in patutul lui.
URSULICA, ce fac matzele? Dar nora mea? (ordinea nu conteaza!)
Hai ca nu mai stiu ce voiam sa zic, ma duc la culcare ca mi-a ajuns pe ziua de azi.
Sa aveti o noapte frumoasa, fetele.
Anda si bebe Mark (16.01.2006)
toujours optimiste
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;52;46/st/20060116/n/Mark+-+Victor/dt/8/k/44f2/age.png
Pozici cu gradina mea zoologica
Poze Yodi si familia lui
szaboali spune:
Mai gagici tot citindu-va am ajuns la concluzia ca tre sa ma apuc serios de papa lui Iarina si sa-i dau si eu ce mancam si noi ca saracuta ar papa si ea , sa vedeti cum sta si se uita la noi cand mancam ca nici nu mai am pofta de mancare si ma opresc ma joc cu ea(ea fiind satula) dupa care trece tata la joaca si eu la papat si am sa ma duc sa ii cumpar borcanele si cu pere si om vedea ce va iesi.
anasebe fructe de padure? la alea le zici tu fructe rosii?
miraklucker la Selin sa treaca repejor. Faza cu baba a fost super tare si am ras de era sa fac pipi pe mine.
Giova draga nu te mai stresa atat ca pe sambata nu mai ai putere sa stai pe picioare si lasa-i pe alti sa se agite
asteryaro acum ma gandesc sa incerc prima data cu ceiul granulat de care ziceau fetele si daca nu vrea atunci trecem la prafulsau fiolele de care zici tu.
-icei la toata lumea
ali
poze IARINA(16.02.2006)
IARINA la 5 luni
Giova spune:
Anda cum sa nu le pun?
Ma trezesc ca-mi vin oameni de care eu nici nu stiam, si nu vor avea nici locuri. pai nu asa se face, asta nu e treaba.
Eu lucrez putin la lista sa vedem cum iasa, am mai sters niste info ca tare lunga era.
Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea, poze Marco, filmulete Marco
pregatiri de nunta
miri_mik spune:
dragele mele fete, inutil sa ma scuz ca n-apuc sa va citesc in intregime. asa pe sarite am vazut ca gio e necajita. lasa gio, trece, inainte de nunta toate micile neplaceri par catastrofe. e normal sa dai pe dinafara, e tensiunea. dar trece. un pupic d ela mine, ca-mi aduc aminte cum fu la prima mea casatorie. am facut singura totul, cu maica-mea, soacra-mea isi baga picioarele; trece.:)
vad ca faceti progrese.noi am cam ramas de coada forumului. dar am fost la medic sa ne vada, ca mie mis e parea ca bruno nu mai lua in greutate calumea. si mi-a explicat ca e pecurba lui la greutate, si la inaltime, deci sa nu-mi bat capul. halim in fiecare zi ceva nou. haotic, asa, o zi o leguma, o zi fructe. ne place, si culmea, facem caca, de doua ori pe saptamana. asta e nou:))) ca pana acu, cum era numai la san, facea cam la 5 zile o data.:) n-are rabdare d eo masa intreaga, da nu-i bai. avem timp. e grea meseria de mancacios cu lingurita; SI unde mai pui ca avem pisici care ne bazaie la masa:))) si la baita - am pus un filmulet cu scene de dragoste felina la baie:)))
dar cu ce ne laudam... dormim. ca purceii:))) de la 9 seara la 8 dimineata. fara tipete dupa mancare. bazaiala la 4 da nu merg la el si adoarme inapoi:)) m-am smekerit si eu.:) iar in timpul zilei se cere singur in pat:) e un scump/
sa ne tineti pumnii, miercuri mergem sa vedem o femme d'accueil, un fel de micro-cresa privata, sa incercam sa-l socializam, ca dupa 8 luni n-are rost sa ne mai stresam pana dupa un an si 4 luni, ca atunci e complet dependent si nedezlipit de mama:)
am pus doua fotografii de la bruxel de azi, de la covorul floral, poate vrei sa le vedeti si voi. 800 de mii de begonii. se organizeaza odata la 2 ani si cu ocazia asta se poate vizita si primaria brux care e in patrimoniul unesco:)
a, plecam in vacanta. in tunisia. cum sa facem cu papica? sa iau la borcanele de aici? ca habar n-am ce gasim p-acolo...
v-am pupat, si inainte sa adorm pe taste, la multi ani mamicilor si bebeilor aniversari!
muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuah!
miri_mik, fericit mamik si bebe bruno, pestisorul auriu (28.02.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/miri_mik/album?.dir=/16fb&.src=ph
http://www.dropshots.com/miri_mik