Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (31)
Raspunsuri - Pagina 29
alexandra_25 spune:
dolores esti o scumpa.....intentia conteaza....ziceam de analize deoarece mi-a iesit in urina hematii si albumina...si stiu ca asta nu e bine.....dar doamne ajuta....sa-mi tineti pumnii....

Lavinia ti-am trimis un PM ....nu pot citi linkul ala care mi l-ai trimis.....multumesc oricum...
Eu merg la nani....sunt foarte obosita...si imi e mereu somn....cred ca nici maine nu o sa am norocul sa mearga siteul...asta e ...macar cand vin acasa e bine ca va pot citi....
Va pupic pe toate si sa aveti un somn linistit....
alexandra
27 + cu 
poze
Lavinia_P spune:
Chinico, de ce ai nevoie sa bei ceaiuri?Eu le evit total ca sa fiu mai sigura.Apa plata si sucuri proaspat stoarse de mine.
Am intrat pe 3maminovdec06@gmail.com si am pus muzica pt gravidute.Sper ca a mers.
Lavinia 25s
Cleomoni spune:
Fetelor va pup pe toate si va doresc o noapte linistita cu un somn bun ca eu m-am inecat din senin in somn de nu mai puteam sa respir a fost groaznic dimineata dupa ce ca m-am culcat la ora 6 am mai si tusit o ora.
Somn usor si la bb vostri dragi!
Cleo 25+ saptamani 
oanabbb spune:
salutare burtici!
indraznesc sa ma bag si eu in seama pt ca la un moment dat am fost colega cu unele dintre voi ,colega de suferinta la ,,asteptand un ngeras,,....MADANA,INGERAS,DANITA..si altele.
ce vreau sa va intreb......
eu luna asta am facut hsg,stimulare si acum sunt cam la 5 z dpo.
problema e ca desi e mult prea devreme pt orice simptom,mi,.a aparut azi o scurgere alba,fffffff groasa si ffff abundenta.nu am patit asa ceva niciodata,desi ma tot chinui de vro 3 ani sa raman.
ati avut vre.o una asa ceva la inceputul sarcinii?ar putea fi de la asta sau daca nu sa ma apuc de investigatii mai serioase?
multumesc muuult pt rabdare,sper sa ma ajutati si pe mine.
Ktrinel spune:
Lavinia , am accesat si eu muzica. dar nu pot sa o ascult. e vreun trick?? mi se deschide cu winamp...
Ktrinel si
25sapt
dolores spune:
buna dimineatza la mamici de bebici...tema zilei: v-ati interesat deja de medic pentru bebe sau o sa va interesati dupe ce nasteti? medic care sa-l aiba sub supraveghere si sa vina acasa...va pup si mai trag un pui de somn pana va suna ceasul sa ma trezesc pentru munca....
dolores
24+
David Cristian
www.dropshots.com/dolores" target="_blank">BB cumintzel
poze
Plangi cu sufletul,fara a-ti umezii ochii,razi pentru a putea reusi, iubeste pentru a-ti umple inima cu adevarata dragoste. e tot ce-ti trebuie pt a putea fi fericit.
aelita spune:
chris,azi am dat o raita printre caruturi! dar nu ma pot hotarai fara tati,el le stie mai bine .si am vazut hainuteeeeeeee,abia m-am abtinut sa nu iau,pt ca nu stiu ce marimi .si pe minema atrag orchitle,si doar nu vom sta in drum de rochite cand se va naste!
nu v-am spus LA MULTI ANI !!!! MARIILOR !!!!
INGERAS,bine ca sora ta e bine,si nepotica la fel!! sa iti traiasca !adevarul e ca mie imi e frica si de nastere normala,si de cezariana,ba mai rau de cezariana..pana la urma nu imi e frica de metoda,ci de ceea ce se poate intampla printr-o neglijenta,siintr-un caz si in altul..asa ca,ma gandesc ca nu conteaza exact ce alegem,ci sa avem niste ingerasi care sa ne pazeasca .
desiree,bine ai revenit! pai in atatea zile,cateva zeci de fete,cate un mesaj pe zi ...se duc capitolele!
cu greutatea,nu e musai sa mai iei 15 pana la capat.depinde si de tine ! asa ca faci bine ca nu le crezi,si ele sa isi pastreze parerile,sa nu te sperie de pe acum.
dolores,abia astept sa te vad in rochia noua!
adinazot,te incanta o tocanita cu carne de pui si ciuperci si ceapa multa si bulion? sau spaghete -separat calesti ceapa,usturoi,ardei ,bulion.sau o mancarica de cartofi cu ceapa multa ,ardei si cu pui si marar.ce sa mai zic?? o placinta cu mere vrei?orez cu ardei si ceapa...hai ca deja ma ia foamea.sper sa iti ajute.vin eu sa iti fac ceva bun sa te lingi pe degete.si eu am fost ca tine,acum sunt in perioada in care as rupe tot.dar nu ma tine mult,asa ca o sa te asptept sa imi faci tu pofte.aaaa,si ciorba de fasole!
aa,si maine merg sa mananc sarmalute,cu niste prieteni,la un restaurant.ca avem pofta toti,mai mult ei decat mine:)
fac o pauza de masa,chiar acum,ca m-a luat valul!
gata!
chris,de ce te agiti tu asa cu ideea socrului tau?el nu e rau intentionat,nu trebuie sa te enervezi,si tine cont ca nu trebuie sa inventezi nimic pt ca nici un gineoclog nu il va primi pe el sa se uite impreuna ..intr-un anumit loc! stai linistita,dca te insoteste pe hol,inseamna ca se preocupa pt voi.
fetelooooooor,de ce va enervati voi de pe acum?? poate ca nu o sa ne viziteze nimeni !! si sa vedeti ce o sa mai plangem ca ne-au parasit!
nu va mai suparati nici pe medicii care spun ca am luat prea mult.nu ca ar exista o greutate ideala,si nici ei nu vor fotomodele,dar pt sanatatea copilului,ideal e sa luam un kg pe luna,deci 9 kg.ca noi nu reusim,asta e,ei zic,noi mergem mai departe,dar nu trebuie sa ii acuzam pe ei ca nu ne vor decat binele cand ne atentioneaza.
dolores, tema zilei :medic pt bebe mi se va da dupa nastere.iar moasa banuiesc ca imi va ramane aceeasi.
multa multa liniste la gravidute!!
20+
asiza spune:
'neata, burtici!!!
M-am trezit si eu pe la 6.00 cand a plecat si sotul meu si m-a palit o foameee....asa ca tocmai am terminat micul dejun...Unde ai citit Aelita ca e ideal sa iei 9 kg in sarcina????
Pentru ca te contrazic, un ideal ar fi undeva la 12-13 kg, insa si asta depinde de indicele de masa corporala al fiecareia si de greutatea inainte de sarcina...am pus undeva niste link-uri despre asta...nu le mai caut acuma! Si tu asa vrei sa ne mentinem, insirandu-ne toate bunatatile din lume...
Noroc ca mancam in timp ce-ti citeam mesajul, ca altfel cred ca mi se facea rau de pofta...
...
Tema zilei: Da, eu am deja in vedere un medic la care-l voi inscrie pe bb, care se va ocupa de fisa lui, de vaccinuri, starea generala de sanatate etc...
Intreba cineva cum mai stam cu vergeturile. Eu ma "laud" cu ele doar pe
...deocamdata, sper sa nu mi se mai faca si prin alte locuri...
Dbunny, habar n-am care-i treaba cu Kinley, eu nu beau altceva decat apa plata, eventual cu lamaie si, foarte rar, cate-un suc...
Raluca, ma bucur ca ai vesti bune de la cardiologie. Ti-au facut EKG?
Roxana, din cate stiu eu se plateste o diferenta, care e de fapt adaosul farmaciei, deoarece Casa de Asigurari stabileste un pret de referinta care e decontat 100%...asa ca ce e peste, platim...nu-ti spun ca eu am gasit Elevit si cu 450.000, si cu 320.000...va dati seama ce diferente mari la adaosurile farmaciilor!!!
Melinda, cred ca azi mergi degeaba pe la farmacii, pentru ca oricum nu au fonduri momentan! 
Colostru nici eu nu am si, intr-adevar, nu e obligatoriu sa ai inainte de nastere si nici nu e un indicator pentru cantitatea ulterioara a lactatiei...
Chinico, cum a iesit praji cu mere??? 
Alex, mie nu-mi amortesc mainile, insa sunt campioana la amorteala picioarelor...chiar ma ingrijoreaza uneori...Stii ce m-am gandit? Daca ti-au blocat aia de la oficiul vostru de calcul sau oricine se ocupa cu administrarea calculatoarelor acolo la voi accesul la pagina noastra? Zic si eu, nu stiu daca se poate, insa ma mir ca poti accesa orice altceva in afara de DC!
Va pupicesc pe toate....
Oana
21+
doradora spune:
buna dimineata si sa va fie de bine celor care ati mancat deja. ma numar si eu printre voi, am mancat prima parte, mai stau putin si voi, pardon, vom, eu si cu bebe, continua cu partea a doua a micului dejun, care speram sa ne tina pana pe la 11. dupa care iaurt sau fructe si va urma pranzul, pe la 1, 1 si un pic. e bine ca am o ocupatie, nu ma plictisesc, cu atata mancare de inghitit!
deocamdata doar m-am gandit la problema pediatrului. o solutie ar fi sa il intreb pe medicul de familie, in el am incredere, si daca are pe cineva sa imi recomande, e ok. merg pe mana lui. daca nu, ar mai fi o varianta, un pediatru printr-o cunostinta care e f multumita de el, si care, din cate am inteles, avea un tarif fix lunar, indiferent ca il chemi de 2 ori sau de 10 ori.
cat despre vergeturi, sunt fericita posesoare de asa ceva inca din tinerete, si anume pe solduri si pe partea interioara a coapselor, asta fara a fi vreo umflata in mod special. asa ca am inceput sa ma dau regulat cu mustela, si am vazut deja o oaresicare ameliorare, dar nu as baga mana in foc daca e de la o hidratare intensa si constanta, care pana acum nu a fost chiar asa, sau intr-adevar datorita componentelor. una peste alta, ma dau preventiv pe burta si pe sani, si sper sa nu raman cu urme asa de vizibile cum am vazut la mare anul asta. or fi fost semnele la vedere si in alti ani, dar nu am dat eu atata atentie.
chris 23+
doradora spune:
imi place site-ul frantuzesc, multumesc lui mami si lui bebe care ni l-au aratat, face bine la moral, dupa ei mai pot pune inca ceva pe mine fara griji, si tot dupa ei, nu o sa arat ca o batoza la sfarsitul sarcinii.
chris 23+