Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (31)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

intru si eu sa fac prezenta...ca noutati nu am.ma simt bine, cu durerea aia de coasta pana in spate uneori si cu foamea de pe la ora 4-5 dimineata, tot uneori...in rest dorm mult ...am inteles ca trebuie sa acumulam multa energie pt DUPA.

bebe misca, cand-cum, pe 25 aug am echo ...

in legatura cu carucioarele : pe aici cele mai ca lumea mi s-au parut (si sfatuit) Gracco si Peg Perego.pe la 3-400cad ...Dbunny :mi se pare enorm 670eur ..

ar trebui sa fiu mai activa avand in vedere ca stau acasa si omu' mi-a luat si laptop ieri ca sa nu mai cobor si sa urc scari pana in basement, si mai ales sa nu il mai deranjez de la tranzactii...asta e, acu suntem amandoi acasa...
dar nu am prea mult ce va povesti.

vroiam sa o intreb pe Chinico: ce carti tot cumperi/citesti? ca mereu zici ca te pierzi prin librarii...recomanda-mi si mie ceva...indiferent.

Ktrinel si 25sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

chinico citeste aici http://www.desprecopii.com/info.asp?id=637

si am mai gaist si asta
CEAIURI DIN PLANTE:
- datorita faptului ca sunt multe PLANTE CONTRAINDICATE IN TIMPUL SARCINII prefer sa le pun in evidenta pe cele mai cunoscute dintre ele si anume: coada soricelului, obligeana, pelin, rostopasca, feriga, anason dulce, fenicul, lemn dulce, ienuper, levantica, busuiocul cerbilor, floarea patimilor, revent (rubarba), salvie, vasc, carcel, dracila, vetrice .

- sunt si PLANTE CE TREBUIESC UTILIZATE CU PRUDENTA IN TIMPUL SARCINII si anume: angelica, armurariu, brusture, lucerna, galbenele, isop, sunatoare, merisor, talpa gastii, musetel, roinita, izma, patlagina, urzica, ghimbir, schinduf, unguras .

Nu uitati ca fumatul este foarte daunator bebelusului.

quote:
Originally posted by chinico

Lavinia, eu pana acum nu am avut absolut nici un fel de scurgeri, in afara de faptul ca sanii mei sunt cu muuult mai mari decat erau, si ca in unele zile ma dor(dar asta tine de nivelul nu stiu caror hormoni, care oscileaza) nu am de raportat nimic. Am citit insa(iaca netul asta cum imi distileaza creierul..)ca nu TREBUIE sa ai colostru inainte de nastere.

Dia, ceaiul de macese e ok? Acu m-ai bagat in sperieti, si nu gasesc nimic pe net despre ceaiuri interzise in timpul sarcinii!

21+

dolores 24+David Cristian
www.dropshots.com/dolores" target="_blank">BB cumintzel
poze

Plangi cu sufletul,fara a-ti umezii ochii,razi pentru a putea reusi, iubeste pentru a-ti umple inima cu adevarata dragoste. e tot ce-ti trebuie pt a putea fi fericit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chinico spune:

Lavinia multumesc pentru lista...m-am nenorocit, eu folosesc cimbru des, acu salutare...of, si ce bun e...da' de ceaiul de macese nu zic oamenii nika...

ktrinel ultimele de sapt. trecuta au fost John Irving - Widow for one day cred ca io fi titlul pe engleza - chiar faina tare, si Stanislaw Lem-Solaris - o mare porcarie.Maine ma duc iar...iti scriu ce mai pescuiesc.
Pe Irving ti-l recomand cu caldura, am ras si am plans cu lacrimi de crocodil. Incearca si The world according to Garp.

hai ca suntem off topic tare, tare. chiar ma duc la prajitura.

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

danke chinico!!

Ktrinel si 25sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chinico spune:

Dolores...o sa beau apa fierbinte cu miere si lamaie...pai daca si musetelul e de folosit cu prudenta...si menta.....ce ceai sa mai beau????? de fructe nu-mi place deloc.

21+

Mergi la inceput

pana acum si eu am baut ceai de musetel, sunatoare si galbenele....in fine...

quote:
Originally posted by chinico

Dolores...o sa beau apa fierbinte cu miere si lamaie...pai daca si musetelul e de folosit cu prudenta...si menta.....ce ceai sa mai beau????? de fructe nu-mi place deloc.

21+

poze

Plangi cu sufletul,fara a-ti umezii ochii,razi pentru a putea reusi, iubeste pentru a-ti umple inima cu adevarata dragoste. e tot ce-ti trebuie pt a putea fi fericit.

Mergi la inceput

alex nu stiu cum sa te ajut cu problema mainilor amortite pentru ca nu m-am confruntat cu asa ceva, dar stiu ca au fost cazuri la noi la mamici..dar nu stiu, nu-mi aduc aminte care dintre fete a avut aceeasi problema..poate daca citeste..iti va raspunde cu siguranta. am incercat sa caut si pe net info, dar nimic concret...de ce zici tu ca nu vor fi bune analizele?

poze

Mergi la inceput

eu va urez o seara buna..pe maine...mi-e f somn si pana acum am stat in bucatarie..va pup

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

chinicocarucioarele le-am vazut la un magazin din bucuresti. sunt mai multe deschise, tin de diversi importatori, daca vrea cineva va pot explica unde anume am vazut,in zona unirea, ca sunt 2 magazine diferite acolo. am intrat insa si pe site-ul lor-al firmei mari- si acolo nu am vazut decat unul sport, de unde deduc ca ce aduc aici nu mai sunt de actualitate la ei acasa.

chris 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danita spune:

salut fetelor ,
daca raman in urma cu voi .......tare greu recuperez:)

pe minea inceput sa ma doara spatele si am arsuri . cu kg stau destul de .... "bine" am vreo 12 dar nu prea mai tzin cont de cura de slabire recomandata de dl dr . :)

voi ce luati impotriva arsurilor ? cu vergeturile cum stati ? eu ma mai dau din cand in cand cu ulei de migdale dar mi se pare ca e zero .

asteptam inca muzica ptr gravidute in emailul nostru comun de pe gmail .

pupici la greu cu tupeu !
D 24+

BeBelusca

Mergi la inceput