Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (31)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns melinda25 spune:

Asiza, eu m-as duce la farmacie, doar ca sa imi spuna clar, ca se da compensat/gratuit, sa ma pot duce la medicul de familie, sa-i cer reteta comp/grat, avand la baza spusele farmacistei.
Am gasit o lista de medicamente compensate, unde am gasit si Elvit si Materna, insa suma decontata de CAS era de cca 7000 lei vechi pt Elevit si 34000 lei vechi pt Materna!!!!!!!!!!! Doar atat????????????????
Pentru tema zilei: m-am gandit si eu la medic pediatru, avem unul bun (se spune) chiar in vecini, dr Miu, pt clujence, dar voi intreba si medicul de familie, sa vedem ce zice. Ar fi mai convenabil dr Miu, pt ca sta la 2 case de noi, si are cabinetul tot acolo.
Va pupa

Melinda 25+ Dominik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandra_25 spune:

Buna dimineata burtici......va scriu de la servici....totusi am gasit leacul dar ca sa se deschida trebuie sa astept cam o jumatate de ora....dar e bine si asa decat deloc...nu?.......
Multumesc Laviniei.....pentru lamuriri si Asizei.....pana la urma am inteles ca uterul crescand creeaza o presiune asupra centrilor nervosi si asta duce la amortirea bratelor si a picioarelor......
Aelita esti rea........mi-ai facut o pofta de mancare....si eu sunt la servici....nu pot sa-mi fac..trebuie sa ma multumesc pana la ora 16 cu sandwich.....dar ce apetisant suna toate alea.........las ca beau o gura de apa si-mi trece....
Asiza....totusi e ciudat dar de cand nu mai merge DC-ul...imi apare sa instalez un program....eu ma gandeam ca poate e prea incarcat serverul....dar cine stie important e ca am reusit sa intru.....
Si eu am vergeturi si pe ce zicea asiza.... dar si pe partea inferioara a coapselor....in rest nu....parca nu ar fi de ajuns...
Azi e ziua sotiorului meu....saracutzul sarbatoreste prin munca....azi ma duc sa iau tortul de la cofetarie....i-am facut la comanda....cred ca nu v-am spus niciodata ca el e mai mic ca si mine...va fi un tatic tanar...are 24 si eu implinesc 26....
Dolores...tu mergi la servici?.....tot asa umflatele sunt picioarele?.....
La ora 12 merg la medic...am niste emotii...sper sa nu imi dea iar sa iau medicamente...le urasc...
Va pupicesc pe toate si sper sa imi mearga smecheria si sa va mai pot scrie azi.....

alexandra 27 + cu
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chinico spune:

Buna dimineata!!!

Aseara s-a facut prea tarziu sa mai intru sa va urez noaptea buna.

Dolores beau multe ceaiuri fierbinti cu multa miere si lamaie pentru ca acum cateva zile, cand erau 10 grade aici, m-a pus aghiuta sa manac o tona de inghetata, si acum ma doare gatul nevoie mare. Nu vreau sa iau medicamente, si incerc sa o dreg cu ceaiuri.Iar am baut de macese azi dimineata...nu le-am gasit pe nici o lista, sper sa fie ok.

Asiza praji cu mere s-a facut clatite.. am desoperit ca am nevoie de smantana pentru blat, si cum tocmai terminasem sus numita smantana cu ciorbita de la pranz...daca nu ma duc la cumparaturi, o fac azi.Balesc deja de sambata..

aelita.....9 kg??!?? si info cu pricina in fruntea unei liste de bucate de imi vine sa fug repejor acasa sa incep tropoteli in bucatarie,doar doar s-o face mai repede puiul ala cu ciuperci.
Kilogramele luate deja (sa tot fie vreo 6..)or sa se dubleze pana il tin in brate pe bebe,si zau daca ma intereseaza.O sa ma intereseze precis pe urma,cand o sa vina primavara si eu o sa fiu ca un hipopotam, dar pana atunci...

chris am crezut ca ai vazut carucioarele undeva pe net,ca eu nu am vazut anul asta inca nimic de genul asta la tchibo.

danita eu sau nu am vergeturi, sau nu le vad inca. Folosesc din ani in pasti un ulei special de masaj impotriva sus numitelor.

oanabbb imi pare rau, nu tin minte sa fi avut asa ceva la inceputul sarcinii, poate te ajuta fetele.

21+

Mergi la inceput

Fetele cine deschide capitol nou? Ca ne innecam acusi in asta..
Am uitat de tema zilei. Nu stiu inca. Eu nu ma ocup inca de patut, carut, haine, ce sa mai spun de pediatru..

21+

Mergi la inceput

alex la multi ani sotului tau!!! Sunteti amandoi tinerei...

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atudor spune:

Neata fetelor!

Another day...another carrot - vorba lu' Bugs Bunny...atata lume in concediu si noi la munca
Lavinia, vreau sa-ti spun ca mie sanii nu mi-au crescut absolut deloc...am zarit zilele trecute o mica pata pe bluza in dreptul sanului stang...sa fi fost colostru...oricum foarte mica pata, cat sa zic, cat O de pe tastatura. In schimb pe mine ma deranjeaza cumplit secretia vaginala . Am facut analiza, nu e nimic patologic, dar sunt stresata ca trebuie sa schimb cate 4-5 tampoane zilnice every day...
Danita, eu vergeturi nu am inca (folosesc inca din luna a 2-a Mustela 9 Mois)
Chinico, pui cu ciuperci.......doamne ce ispita...

Pupiciosi

Ana 28+ si Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

ma ocup eu de capitolul nou..dar lasati-mi putin timp ca dureaza un pic...alex la multi ani sotzului...sa fitit fericiti, sa ramaneti la fel de frumosi si sa va iubiti la fel de mult si sa treceti impreuna peste greutatile vietii...la munca inca merg cu tot cu picioarele mele umflate...dar..ce mai conteaza..sunt o fericita ca am un bebe..va pup , ma duc sa deschis cap nou

dolores 24+David Cristian
www.dropshots.com/dolores" target="_blank">BB cumintzel
poze

Plangi cu sufletul,fara a-ti umezii ochii,razi pentru a putea reusi, iubeste pentru a-ti umple inima cu adevarata dragoste. e tot ce-ti trebuie pt a putea fi fericit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atudor spune:

Alex, la multi ani sotului tau!!! Sa fiti fericiti si sa aveti parte numai de impliniri!!

Ana 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandra_25 spune:

chinico iti multumesc pentru urarile pentru sotul meu....suntem tinerei....dar eu tot calculez ca voi avea 33 de ani cand copilul meu va merge in clasa I-a si parca ma gandesc ca voi fi prea batrana.........nu?.....
Fetelor unde-mi sunteti?....acum cand am reusit si eu sa fentez pe aici sa pot intra voi a-ti fugit.....

alexandra 27 + cu
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_n-d_06 spune:

CAPITOL INCHIS!!

Va astept cu drag la noul capitol,

Mergi la inceput