Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (31)
Raspunsuri - Pagina 14
luly spune:
Fetelor, eu nu stiu sa va spun prea multe de contractii pt ca eu la prima sarcina am nascut prin declansare. Venea dr. sa ma intrebe de contractii si eu nu stiam ce sa-i zic pt ca nu ma durea absolut nimic, in afara de faptul ca mi se intarea uterul (dar doar la pipait imi dadeam seama si asa destul de greu pt ca bb era destul de inghesuit), nu aveam nici un alt simptom. Mai nasol a fost dupa ce m-a trecut la perfuzii.
Luly
23s cu
si
Diana (04.12.2003)
Cleomoni spune:
Laura masina de spalat e cu uscator, e foarte buna dar uscatorul nu prea l-am folosit pt ca apoi am ce calca la rufe ca ies sifonate rau....asa ca le spal normal si le pun sa se stoarca bine, bine si eu zic ca e deajuns.
Eu am locuit o perioada cu al meu prieten in Germania, acolo aveam de toate mobila de bucatarie, dormitor, sufrgerie etc dar anul trecut cam pe vremea asta ne-am urcat in masina si am venit in ro asa ca nu am putut sa imi iau decat oale, pahare etc si aici ne-am mutat in ap surorii mele care era liber si am deschis o firma ne merge bine, si am hotarat sa ramanem dar trebuie sa o luam de la capat cu mobila ca cea din locuinta din Germania socrela a vandut-o pt ca trebuia sa lichideze locuinta.Asa ca acum ne mai trimite din cand in cand, ba masina de spalat, ba DVD-ul lucrusoare mici care a putut sa le puna la ea in garaj.
Cleo 25+ saptamani 
Cleomoni spune:
Atudor cadita am cumparat-o de la mothercare, e un magazin chiar la piata Dorobanti la etaj, deasupra pietei unde pe partea cealalta sunt terase fitoase, chiar am vazut ca din cand in cand vine o moasa la magazin pt a raspunde gravidelor, si de fiecare data se alege o tema, cred ca pe 21 august mai e o intalnire si cred ca e interesanta, poate o sa merg si eu scrie pe usa si ora dar nu am retinut exact.
pupici
Cleo 25+ saptamani 
dolores spune:
asiza bine ca ai rezolvat cu netul
luly..stiu cum e sa vrei sa dai jos si sa nu reusesti..si parca din ce vrei nu poti, dar cel mai important e sanatatea..fara ea....ce am face? daca suntem slabe si bolnave ce rezolvam???grase si frumoase nu?? ![]()
adina..nu o sa se intample nimic..stii ca psihicul conteaza f mult...influentam foarte mult ceea ce se intampla in jurul nostru...te pupacesc, o sa fie bine...nu te mai gandi
dolores
24+
David Cristian
www.dropshots.com/dolores" target="_blank">BB cumintzel
poze
Plangi cu sufletul,fara a-ti umezii ochii,razi pentru a putea reusi, iubeste pentru a-ti umple inima cu adevarata dragoste. e tot ce-ti trebuie pt a putea fi fericit.
ingeras26a spune:
Fetele, surioara mea a nascut vineri dupa-amiaza la Muicipal o fetitza, 3.450 kg si 52cm. O frumoasa! Norok ca a ales ea cezariana, ca avea bb tripla circulara de cordon, stransa... si la eco acum 2 sapt avea numai esarfa, deci ... norocul lor! Din cauza asta a avut Apgar 8, ca nu respira bine cand au scos-o. Am pus poze in album.
A durut-o operatia o zi, acum sunt super amandoua, aia mica a supt la o ora dupa operatie si e papacioasa si somnoricioasa :)
Pe bb o simt muuult, a simit-o si tati si se vade seara cum se misca burtik, ca si cand ar impinge cineva prin interior :) este minunat!
Pupicei, Ingeras
21+
Maya
Cleomoni spune:
Ingeras precis ai avut mari emotii, nu? si bb la fel, ce frumos acum o sa te obisnuiesti cu tot si cand iti vine randul stii tot.Felicitari pt nepotica bine ca sunt bine amandoua, ca noi ne-am facut griji, sa ne tii la curent cu detalii despre bebita
Pupicei la surioara, tie si la bebelusi!
Cleo 25+ saptamani 
ingeras26a spune:
Cleomoni, Atudor, sar'na mult
daaaa, emotzii am avut, cat casa, am plans de 250 de ori, de fiecare data cand vb cu cineva :)
Pupicei, Ingeras
21+
Maya
asiza spune:
Ingerasa,
felicitari si tie si surioarei tale...ma bucur sa sunt bine! Da' functioneaza telepatia asta nu gluma...chiar acum, de 15 minute, eram in drum spre casa si ma gandeam la tine, ma intrebam ce e cu sora-ta?!!! Si cum vin, intru pe DC si ce vad??? Mesajul tau!!!
Oana
21+
chinico spune:
Tusa Ingerasa, sa-ti traiasca nepotica!!! Chiar vroiam sa intreb fetele daca mai stiu ceva de sora ta. Doamne ajuta ca s-a nascut bebelina sanatoasa si ca sorei tale ii este bine.
Dolores pe bebescul-gandacescul il simt zilnic. In afara de sambata, cand zau ca nici dupa ce m-am intors de la urgente nu l-am simtit, dar ce, imi mai pasa mie daca simt sau nu, cand l-am vazut cum casca cu gura pana la urechi!!In unele zile topaie de dimineata pana seara si uite ca sunt zile in care sforaie la mama in burta fara griji.
No Asizuta, daca asa e cum zici tu, ca bebe la varsta asta doarme 3 sfert de zi, inteleg de ce imi simt pruncul in unele zile o data si gata. Si il simt numai eu, desi am lipit mana dumnealui de burtokul meu..stratul adipos, bata-l vina!![]()
Despre kilogramele luate, v-am spus nu de mult. Dar nu-mi pasa, zau. Daca imi e foame, mananc. Sunt si eu convinsa ca dupa ce vine bebe ne descotorisim de kilogramele in plus rapid.Am insa grija la cioco, desi taare greu rezist, dar nu din cauza faptului ca m-as pricopsi cu un kil in plus, ci pentru ca ultima data imi era glicemia ridicata(da' nu le-am pomenit nimic de tabla de cioco si de napolitanele ingurgitate in timpul zilei respective..
).
Dbunny...iti inteleg frustrarea. Aici nu exista alternative, de stat sau privat. Sunt cabinetle medicale, si spitalele. Si basta. De cand am venit in Ger. m-am dus la tantile astea, ca sunt cica dintre cele mai bune din oras
...si uite ca la urgente s-au ocupat mai mult de mine si de bebel decat au facut-o ele pana acu.
20+