Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (31)
Raspunsuri - Pagina 15
asiza spune:
Ingerasa, si pozele sunt super...mie imi dau lacrmile cand vad asa bebici mici! Da'-i grasunici fetita pentru o zi!!!!! Insa treaba cu tripla circulara de cordon m-a cam speriat. N-ar trebui sa vada medicii asta la ecograf sa nu se-ntample vreo nenorocire, Doamne Fereste!!!
Oana
21+
chinico spune:
atudor eu nu am contractii, Doamne ajuta..asa ca nu stiu ce sa-ti spun.
asiza bine ca te-ai rastit la oamenii cu netul, ma intrebam deja azi la pranz ce e cu tine..
20+
asiza spune:
Cleomoni, nu vrei tu sa pui niste poze cu ceea ce ai achizitionat pentru bb??? Si eu m-as apuca de cumparaturi, insa al meu sotior nu si nu pana n-am 7 luni macar...tot o sa mai iau eu una alta pana atunci ![]()
Am mai pus doua poze facute ieri, cu singura pereche de pantaloni care ma mai incape de pe vremea cand eram
!!!
Oana
21+
m_monique spune:
chris80, la multi ani pt. sotul tau. imi pare rau pentru iepure. sa stii ca atunci cand va veni bebe o sa o lase si socrii tai mai moale cu iepurele.
alexandra_25, nici eu nu sunt prea hotarata ce nume sa-i pun lui bebe. eu imi doresc sa poarte nume de sfant. noi ne-am gandit la: andrei sau stefan sau nicolae. in functie de cand se va naste vom alege numele.
dianav, felicitari pt. fetita.
22 + cu 
Nunta noastra
bamboletta spune:
Buna burticilor 
Donia,Aelita -m-am mai linistit un pic ![]()
Dianav - felicitari pt. 
sarcina usoara in continuare 
Chinico -vad ca stai la racoare nu gluma si noi ne coacem aici,10 grade?![]()
Dbunny - nici eu nu prea mai am asa mare pofta de mancare,cat despre pofte incerc sa mananc tot ce poftesc
il sun pe tati daca nu e acasa si ii zic ca bebelina vrea sa manance si ii zic pofta ![]()
Laura13 -bine ai revenit
,eu intind rufele pe timp de vara in afara balconului dar pt iarna mi-am luat un fel de masa plianta cu mai multe sarme pe care o pun in balcon sau unde vreau eu,gasesti in gima,hala centrala si costa 300-400 de mii![]()
Clemoni -stai linistita si eu ma alatur tie,cand vad un magazin pt bebei hop si eu si nu ies de acolo pana nu cumpar ceva
,am luat costumase cu 2 piese sau de-a intregul,body,sosetele,cateva paturele,creme pt corp,suzete 
Ingerasa -felicitari pt.nepotica 
tare scumpica si grasunica
,deci sora ta a facut cezariana?si la o zi poate sta in sezut si merge?
pupici pe burtici 

bamboletta
26+
bebelina
"poze"
m_monique spune:
ca tot vorbiti de kg. eu am luat cam 7 kg.
in ultima mi-e cam foame. a inceput sa-mi fie foame si noaptea, dar atunci doar beau apa.
22 + cu 
Nunta noastra
m_monique spune:
si bebe al meu are momente cand e cumintel, si momente in care se zbenguie. l-am poreclit zbenguila zbenguiciosul.
azi noapte am dormit f. prost. de la 3 la 6 nu am putut sa dorm. si bebe a avut insomnie, ca s-a zbenguit intr-o veselie.
22 + cu 
Nunta noastra
dandusa spune:
ALEXANDRA,
si mie mi-a dat fier si mi-a spus ca asa trebuie pentru perioada asta ...,asa cum din a 32a saptamina ,imi va da calciu.
Sa stii ca bebele tau se misca foarte mult,se intinde ,da din minute,isi stringe piciorusele la piept ,face tumbe ....daca mai are loc,dar dupa cum tu spuneai ...,ai probabil ceva mai mult strat adipos pe burtica si de aceea nu simti asa ...tare...!!!Sa nu te superi pe mine ,te rog dar eu asa imi aduc aminte ca ziceai ca ai luat ceva kg si ca nu erai nici foarte slabuta ,probabil din aceasta cauza nu-l simti.
CHINICO,
draguta de tine...,imi imaginez ce ai simtit cind dupa atitea griji...,l-ai vazut pe bebe somnorosul ,cascind...,dragul de el!!!Crezi ca ai putea gasi..ZANTAC pe acolo ?Este foarte bun pentru stomac.
DIA,
multumesc mult pentru sfat ,este valabil pe toata periodada sarcinii?Nu stiam ca este contraindicat in sarcina.Te pup
IULY,
te pup ,sa nu uiti sa ne povestesti cum a fost la nastere..,ok?
DBUNNY,
intra cind poti tu ca noi te asteptam oricind cu un mesaj dragut.Felicitari pentru rezultatele lui bb si sa dea d-zeu sa fie bine in continuare
LAURA,
acum nu am ,dar am folosit mult timp usator de rufe pe afara ...si eram foarte multumita de el,mai ales ca mereu eram in criza de timp,il poti programa sa ti le scoata gata de calcat sau in functie de tesatura(delicata,lina,bumbac),eu asta am sa-mi iau la casa mea...,dar sa stii ca daca ai de ales tot mai bine este sa le usuci in aer liber!!!In cazul tau...,este o necesitate.
dandusa 28 + si
printesa mea, Crinuta 
poze de dandusa
m_monique spune:
si mie mi-a dat dr. fier chiar daca analizele mi-au iesit bune. in aceasta perioada e bine sa luam fier.
o prietena care a nascut anul trecut mi-a povestit ca cu ea in salon era o mamica, care pe perioada sarcinii nu a luat deloc fier. dupa ce a nascut au trebuit sa-i faca perfuzii cu fier.
22 + cu 
Nunta noastra