Mamici de martie - aprilie 2007 (2)
Raspunsuri - Pagina 27
alia_ro spune:
ce mai faceti fetelor? noi ne-am intors din concediu de vreo 4-5 zile. Sa va povestesc ce spaima am tras...acum 1 luna, chiar cand sa plecam la greci, fimiu de 8,5 luni a facut rubeola, sa innebunesc de spaima, noroc ca eu facusem in copilarie. Am luat cu sufletul la gura rezultatul de la rubella si mi-au iesit anticorpii undeva peste 400, deci stam bine. In rest sunt cam ametita tot timpul (bebe suge si acum si ma cam termina), as zace in pat toata ziulica, am stari de greata (la prima sarcina n-am avut nici un simptom), sunt irascibila. In rest totul e ok. Incerc sa iau folic-ul, asta cand nu uit, medicul mi-a prescris utrogestan, da nu am luat, 1 - pt ca inca alaptez si nu stiu dak se transmite si 2 - pt ca nu am avut simptome de avort spontan, in plus am citit ca frecvent medicii recomanda acest medicament pt sustinerea sarcinii.
Spre deosebire de prima sarcina, cand in primele luni eram constipata, acum fac zilnic! URA! A, era sa uit, acum am si pofte (o fi fetita???), de ex, sapt trecuta am poftit salata de varza murata si salata orientala, iar cand am mirosit la vecina vinete coapte imi ploua in gura de pofta! Nasol!
poze cu Vladut (07 nov 2005)
alia_ro spune:
Sa nu uit, chiar daca e prea devreme sa vb despre alaptat, fetelor, e bine sa va luati o pompa AVENT ISIS, sa va duceti cu pompa in spital, sa nu faceti ca mine care ma duceam la pompa electrica a maternitatii sa scot laptele ca sa nu fac mastita si apoi il aruncam in chiuveta si ii dadeam la bb formula ca nu stia sa suga si era puturos. Deci: luati-va pompa d-asta, va zic eu, care am schimbat vreo 3 - mi s-a parut scumpa la inceput, asa ca am luat de pe forum o medela electrica, da nu avea garantie si datorita faptului ca m-am impiedicat odata de fir, a cazut pe jos si s-a stricat motorasul si ma costa 2 milioane sa il inlocuiesc. Apoi am luat alta pompa manuala pe care m-am luat-o in disperare de cauza ca eram cu sanii cat bolovanii, mainile ma dureau de atata muls si tocmai era inceput de an si nu primisera de-asta AVENT, insa ce m-am chinuit cu ea ca nu tragea tare si ma mulgeam tot cu mana. Ma rog, tot pompele electrice mi se par bune, ca le pui si nu faci nici un efort, dar sunt scumpe tare. Cea mai buna alegere si raport calitate-pret ramane AVENT. Noi am luat si sterilizatorul pt microunde AVENT (cand bb avea 3 luni si ma plictisisem de calcarul depus pe bibe (tot de la AVENT, da si cele de la NUK, din sticla sunt ok) de la apa de la robinet in timpul fiertului - bibe pt ca ma mulgeam si pastram laptele la frigider) - pompa se sterilizeaza in el fara pb.
poze cu Vladut (07 nov 2005)
ramiha spune:
Buna fetelor! Sper ca va simtiti cat de cat bine, in orice caz mai bine decat mine. Am avut 3 zile oribile, pline de 
![]()

![]()

am reusit si performanta ca de vineri pana azi sa mai slabesc 2 kg... in total 12 kg pierdute in numai 5 saptamani.
Am fost la dr vineri si mi-a zis ca totul e normal - nu stiu ce normal e asta cand eu de-abia ma tin pe picioare... M-am mai linistit ca l-am vazut pe ala mic la eco, are deja 2.5 cm, deci el creste vertiginos.
Toate ca toate, dar lenea asta ma omoara! La servici nu reusesc sa fac nimic toata ziua, iar acasa stau numai in pat, bietul meu sot a devenit gospodina desavarsita, spala, calca, gateste, face piata.
Si am niste nervi de imi vine sa
pe toata lumea!
De-abia astept sa mai treaca 3-4 saptamani si sa scap de starile astea!
Ve doresc sarcini usoare si cat mai putine drumuri la baie!
tzontzonel spune:
Buna burticutelor... Ma primiti si pe mine pe listuta voastra? Parca tot nu-mi vine sa cred ca EU am bebe mic in burtica.![]()
Datele mele sunt: UM 13.07, DPN 20.04.07 si DN 06.09.80 Asta ar insemna ca am aproape 7 saptamani dar nu am de loc greturi sau stari de rao. In afara de sooomn, sani durerosi si mers des la baie nu am alte simptome de sarcina. Va citesc pe voi si toate aveti probleme cu grturile dar eu nu am asa ceva... Oare e vreo problema?
Jaana spune:
tzontzonel, s-a mai dezbatut problema simptomelor cu vreo cateva pagini mai inainte. Nu e nici o problema daca nu le ai, chiar ar trebui sa te bucuri ca scapi de corvoada... Dar dupa parerea mea e inca devreme, greturile mele au aparut pe la 7-8 saptamani.
Fetelor, voi stiti cum se impart trimestrele de sarcina?? Pe internet am gasit numai informatii contradictorii asa ca sunt complet in ceatza. De ex. trimestrul II am gasit ca incepe ba in sapt. 13 ba in 14, ba chiar si in 15. Cand incepe de fapt acest mult-asteptat trimestru II??
11+2
elyanne spune:
Am fost la dr.
Legat de analiza care iesise aiurea... trebuie sa o fac din nou in alta parte ca n-am nici o valoare trecuta, este doar pozitiv si trebuie urmarita valaorea de-a lungul sarcinii sa vedem daca va creste sau nu... Ca posibile probleme la bb ar fi anemia si icter prelungit.
Acum vestea care m-a socat... sunt doi bb-ei in burtik
... inca nu mi-am revenit... o sa avem 3 copii... doi odata...
Al meu sot e in culmea fericirii (si mie eu... sa zicem, numa ca eu ma gandesc cum o sa ma descurc cu 2 odata)... Isi dorea 3 copii, iar cand eram gravida cu primul isi dorea gemeni... N-au venit din prima... ca daca veneau din prima nu stiu daca ma mai convingea sa-l fac si pe al treilea...
Cam astea sunt noutatile mele... Sunt pe fuga acum
si revin mai pe seara
Eliana si
Elena (23 octombrie 2004)www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">S-a mai nascut o stea
Mihaelaaa spune:
ELYANNE,Nu-ti fa probleme ca ai sa te descurci de minune ,sunt convinsa!!Eu acuma vreau sa te felicit,dar tu esti asa socata,de nu-mi pot da seama daca te bucuri sau nu !!! Nu vreau sa te felicit si dupa aia tu sa ma injuri....Da-ne de stire mai exact cum te simti acum ca sti ca o sa fi mamica de 2 ori odata.....
Si eu ma gandesc ca n-ar fi exclus sa m-i se intample si mie ,ca in familia sotului meu in fiecare generatie sunt gemeni (din partea socrului)Oare daca am gemeni se putea vedea la ecograf la 7 saptamani???
Si eu cand ma gandesc la asta ma speriu,nu-mi imaginez cum i-as putea legana pe amandoi odata,sa le dau sa pape la amandoi odata,cum fac cand doarme unul sa-l adorm si pe celelalt sa nu se trezeasca unul pe altul..........Dar pana la urma ma gandesc ca nu se poate sa nu ma pot descurca!!!!!!!
Mihaela
carmen94 spune:
buna dimineata la burticute!!!!
elyanne....................de descurcat sigur te vei descurca.DD ne da putere cand avem nevoie.si eu ma mai gandesc cu teama pe subiectul de gemeni,avand in vedere ca sotul meu are frati gemeni.el tare isi mai doreste sa fie gemeni(inca nu stim ca nu am facut nici un eco)si pe mine ma ia groaza cand ma gandesc la 2.numai cand ma gandesc ca nu am pe nimeni aproape sa ma ajute,sa ma invete......
ramiha...................12 kg in 5 saptamani?!?!?mie mi se pare ca ai slabit F mult,dar cred ca depinde de organism.....nu stiu ce sa zic.eu am pus 4 kg in 5 saptamani si abia sunt la inceput de sarcina.cu lenea...credeam ca numai pe mine m-a plesnit!!!! pe langa faptul ca-mi vine sa dorm in timpul cursurilor,cand ajung acasa,fac repede un dus(asa ca sa nu adorm in cada)si directia pat.ma trezesc sa mai rontai ceva si apoi iar la somn,iar dimineata cand suna ceasul......imi vine sa-mi vars nervii pe tot blocul!!!!
in plus greturile nu ma slabesc deloc!!!
va pup pe toate!
Carmen 
Mihaelaaa spune:
De azi dimineata am o durere ca la ciclu,parca zici ca-mi cade jos + dureri de spate.Oare de la ce sa fie???E normal in timpul sarcinii?
Mai are cineva dureri de ciclu?Tot mereu merg la baie ,ca am impresia ca sunt invadata din nou de rushi
9+
Mihaela
mada_rozz spune:
Elyanne!!

Eu ma bucur mult pentru tine,desi daca mi-ar fi spus si mie asta doctorul probabil ramaneam la fel de ingandurata.
Eu am o problema...constipatia...am plans azi de nervi..e cumplit...nu stiu ce sa mai fac..ce sa mai mananc...off..
Pupici
Mada
12+