Mamici de martie - aprilie 2007 (2)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

LA MULTI ANI Loina_ln !!!

roxana & the baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

La multi ani, Loina_ln!

Rolo bine ai venit, sarcina usoara... Cand am putin timp trec la listuta... daca vrei sa ne spui si UM... daca nu, trec doar DPN.

Kitty ai grija de tine. Legat de analize... fiecare doctor recomanda ce analize considera necesare... si eu cred ca daca e ceva in neregula s-ar vedea la eco, fara sa mai fie nevoie de analize suplimentare...
Eu am facut de fiecare data ce analize a zis dr. ... si la prima sarcina si acum... La fel si cu mandra... ascult ce zice dr. meu. Daca ar fi sa compar diverse pareri citite / auzite as intra in ceata...
Oricum, e mult mai importanta parerea doctorului care te consulta si stie exact despre ce e vorba, decat sa compari cu ce recomanda doctorii altora pentru ca ai impresia ca e o situatie asemnantoare... (am vorbit la modul general... ca sa nu ma intelegi gresit).

Simonna foarte frumos... pupam Atomixu' care va fi cu siguranta un fratior model pt bb Felix.

Madalina78 ar merita-o taticii... sa ne distram un pic pe seama lor...

Oana-Dana bine ai venit, sarcina usoara... si stai cumintica si o sa fe totul bine
Despre bube nu stiu ce sa-ti spun... Patesti asa incontinuu sau s-a intaplat o singura data? Intreaba si doctorul... poate te trimite la dermatolog...
Sa ne dai datele tale sa te trecem in catastif...

Eu ma simt rau zilele astea... cand credeam ca aproape am scapat, am luat-o de la capat... M-am saturat... dureri de cap si senzatie de voma incontinuu...

Aseara am fost la niste prieteni si ne-a prins ploaia pe drum ... ne-am gandit noi ca ar fi cazu sa ne miscam fundu ca e de mers pe jos cam un sfert de ora... si ne-am ales perfect momentul... Ne-a plouat ceva pana am ajuns la o scara de bloc sa ne adapostim pana se mai opreste ploaia... Si acum ma doare un rinichi... cred ca de la asta... altfel n-ar prea avea de la ce...

Maine dimineata merg la dr. Abia astept sa vad ce zice de analiza care a iesit prost... Si poate imi face eco... sa imi zica ce face bb Va dau raportu' cand ma intorc.

si o duminica frumoasa...

Eliana si Elena (23 octombrie 2004)www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">
S-a mai nascut o stea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuna spune:

Ce mai faceti burtici? Vad ca tot greturile sunt la orizont. Sunt curioasa care va fi subiectul peste 1 luna , doua....a, de fapt stiu vom discuta despre cum misca bebe.
Eu si bebe al meu suntem bine. Abia astept ziua de vineri sa-l vad la ecograf si sa fac bitestul.
JAANA - greturile nu trec brusc. Eu am vazut o oarecare ameliorare acum 1 saptamana cand am fost la munte la parintii mei. Apoi intoarsa in Bucuresti, obosita de pe drum etc am inceput iar o runda de stat la baie. Apoi la 2 zile situatia s-a mai imbunatatit. Eu si acum am greturi dar mai putine (doar dimineata) sau si in timpul zilei in prezenta unor mirosuri f neplacute (oameni nespalati in metrou, mirosul ghenei de pe culoar.... gasesc eu motive). Important pentru mine este ca nu mai vomit. Despre starile de greata am auzit ca ne pot tine si toata sarcina daca suntem obosite.... Dar pe mine ma deranja enorm sa vomit. Chiar ma gandeam la fetele care sufera de bulimie. Cum si-or face singure rau?
KITTY - este foarte bine sa ai incredere in medicul care iti urmareste sarcina. Daca insa tu crezi ca ar trebui sa faci si alte analize atunci intreaba-l de ele si spune-i ca vrei sa le faci. Legat de bitest/ triplutest depinde de fiecare mamica. Este drept ca descopera probleme importante la copil dar uneori (5%) rezultatele sunt fals pozitive. In cazul in care tu nu ai face in nici un caz avort indiferent de rezultat atunci poti f bine sa economisesti banii aia de pe test. Pentru toxoplasmoza, CMV... nu stiu ce sa-ti spun. Daca iti iese ca nu ai anticorpi atunci trebuie sa ie masuri suplimentare iar daca e o problema se mai dau si tratamente. Pana la urma tu hotarasti. Oricum toate analizele astea se platesc..... Eu le-am facut pentru ca incep lucrul la gradinita cu copiii si CMV-ul se ia din colectivitati iar toxoplasmoza am facut-o pentru ca am avut pisicute, pentru ca am mai mancat si carne mai in sange etc. Din fericire am anticorpii pentru ambele.
OANA DANA - Legat de bubitele tale ar trebui sa suni macar la medicul de familie si sa-i spui (eventual poate vine sa te vada acasa ca sa nu te dai tu jos din pat). Eu am citit ca sarcina poate agrava unele alergii (eu sunt alergica la diferite chestii dar pana acum n-am avut nimic)si din pacate medicamentele traditionale nu sunt recomandate dar poate or fi altele bune. Dar ceva mai important (nu vreau sa te sperii)exista posibilitatea sa fie vreo una din bolile copilariei? Adica bubitele le ai tot timpul sau dispar? Cred ca e chiar important sa-ti suni medicul de familie si sa-i explici toata situatia.

Multa sanatate tuturor si cat mai putine greturi.
12

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Nag spune:

Buna dimineata mamicilor! Vad ca greturi are toata lumea si toate sunteti profesoare in ale ....numai eu nu (fericita de mine). Am avut greturi dar am scapat evitand ceea ce imi provoca greata....zic eu.Azi iau si eu rezultatele la ultimele si cele mai importante analize printre care toxoplasmoza.Apropo am aflat si eu ce grupa sanguina am si este AB IV si toata lumea zice ca e grupa nebunilor este adevarat??
Ma rog...sa fie cum zic ei. Trecand de la una la alta ca starile mele emotionale, m-ai distrat grozav Simonna cu "Colegu', Atomix si cu Felix" ai fost belea.
Va tzuc pe toate si ne mai intoarcem cu vesti zilele astea.
11+

It's easy living with eyes closed

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loina_ln spune:

ROXANICI, ELYANNE, multumesc pentru urari.
cred ca a fost ceam mai frumoasa aniversare din viata mea. avand in vedere ca am avut din plin ce sarbatori (BB din burtik) si ce anunta pe la toata lumea
eu ma lupt in continuare cu greturile, dar pana acum nu am , cu toate ca timp nmai este si pentru asta
va si
7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada_rozz spune:

Buna dimineata sidin partea mea!!
Eu am avut o perioada de 2 saptamani in care n-am mai avut nimic..nici greturi,nici dureri de cap...eram chiar fericita...am crezut ca am scapat...ehh...se pare ca nu.
Ma doare iar capul si am iar stari de voma,greata...nici eu nu mai stiu.:(
Joi intru in 13 saptamani...ma gandeam ca poate mai trec starile astea...ca sunt ca o carpa...nu sunt in stare sa fac nimic.

Va pup si urez bun venit noilor mamici
Mada 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenefr spune:

Buna, fetele! Da' ce ne-am inmultit...La mai multe!!!
Ce sa va zic de viata mea, cand am zis ca gata, am scapat de , ce sarcina frumoasa am....m-au pocnit azi de dimineata de 4 ori greturi si mai ales. Nu stiu cum dar toate mirosurile oribile le simt...Aseara am dormit ff prost, am avut si-o durere de cap nemernica, de nu m-a lasat deloc.
Offff, sper sa scapam de greturi &co inainte de luna a 4-a....
Altfel,fetele, v-a crescut burtica???
10s+5

carmen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jaana spune:

Se pare ca aerul curat si statul afara la racoare fac intr-adevar bine in perioada asta de greturi, cum spuneau si alte fete pe aici. Ieri am fost aproape toata ziua afara, undeva la tara, la marginea padurii si a lacului si tare bine m-am simtit... Cand m-am intors acasa, era asa imbacsit aerul ca imediat mi-a revenit raul inapoi! N-am mai suportat si mi-am petrecut restul serii pe balcon, la racoare

La Multi Ani loina_ln

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rolo spune:

Multumesc, uitasem sa trec UM 4.07.2006, iar data mea de nastere e pe 7 noiembrie 1975.
Am primit recomandari foarte bune despre dl doctor Vaduva de la Cantacuzino.Inca nu am stbilit o consultatie, mai astept opinii.
Va pup fetelor si ne mai vedem pe forum.

rolo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula75 spune:

Salutare fetelor,
Am reusit sa mai intru si eu pe forum. Am avut de invatat pt. grad dar in fine...am facut 13 saptamani si 3 zile si sunt vai de mine. Azi am avut examenul de grad II la specialitate(engleza).Am avut de invatat si numai eu stiu cum am invatat cand cu greata cand cu voma cand cu ameteli sau mi-a curs sange din nas(am rinita alergica si sunt tare chinuita vara).Maine mai am un examen de psihopedagogie-oral si poate scap.Sa-mi tineti pumnii caci si azi am avut niste emotii de am murit si nu alta.Toata lumea mi-a spus ca sunt nebuna ca merg la examen insarcinata....
Voi va simtiti slabite ca eu am uneori niste caderi de tensiune(vad negru)desi analizele au iesit bune.
Va pupicesc
Paula
13+

Mergi la inceput