Mamici de martie - aprilie 2007 (2)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancuca_b spune:

Roxanici merci mult, m-ai facut sa radeu am o linie orizontala pe burta dar nu tin minte daca o am din copilarie,cert este ca o am de mult timp si acum am vrut sa stiu despre liniuta verticala pt.ca am inteles ca este unul din semnele de sarcina.inca nu am confirmarea medicului ca sunt ,dar sper din suflet ca de saptamana viitoare voi veni alaturi de voi la mamici de martie-aprilie 2007 .Multila toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aida_o spune:

p.s.: eu am avut niste singerari intre saptaminile 11-13, insa iata ca totul a fost bine, am dus sarcina pina la 41 sapt si 2 zile (nu mai nasteam odata )
asta ca sa vedeti ca singerarile nu inseamna musai ca e gata cu sarcina :)

poze Alexandra
(3 mai 2006)
www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Calgary&mid=4771&cid=13012" target="_blank">album , alte poze , 9 luni si-o zi - 37 sapt :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancuca_b spune:

aida omultumesc pt.raspuns ,am vazut pozele tale,ai o fetita superba!Sa va traiasca,sa fiti sanatosi si sa va bucurati de ea!

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina78 spune:

Buna tuturor in primul rand!
Sunt in S6 , nervoasa, grasa, cu niste sani de mama-mama, care dor ingrozitor!
Am arsuri de stomac, si e foarte aiurea dupa ce vomit.Normal ca nu trec dupa spalat pe dinti si clatit cu apa de gura.
Voi ce faceti ca sa nu va simtiti asa?
Pupici!

Culmea sarcini? Doi lei sa faca un tauras!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Buna dimineatza fete frumoase!
Madalinasi eu am exact aceleasi simptome ca si tine .Pt gustul aiurea incerc sa mananc fructe mai multe in special pepene galben,pt arsuri nu am ce sa fac cum n-am avut nici cand eram gravida cu fii-mea,atunci a fost si mai rau ,aveam asa niste arsuri de ma trezeam din somn si fata mea avea o claie de par negru si ciufulit la nastere asa ca poate ca de asta aveam arsuri.
Elyanne faptul ca ai anticorpi e ok,inseamna ca ai avut boala si acum ai anticorpi,asa mi-a iesit si mie si dr a zis ca e bine,anticorpii pot aparea si in urma vaccinurilor.
Mihaelaaa incearca sa nu te mai stresezi in legatura cu fumatul cumpara-ti cele mai lights tigari si incearca sa fumezi cat mai putin,insa sa stii ca daca te stresezi asa ii poti face mai mult rau cu stresul lui bbb,decat cu fumatul.
Fetelor voua va cade parul?
Mie a inceput sa imi cam cada,bine ca are si de unde,insa nu ma simt prea bine cand vad ca dau cu maina prin el si o scot plina de fire.

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si 9+ album no1 album no2 albumul no3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Ralualexandrei stiu ca e ok sa am anticorpi pt. toxo si rubeola... insa nu e ok cu anticorpii anti-A ... organismul meu a bagat de seama ca exista ceva strain si atunci formeaza anticorpi, incercand sa se lupte cu ce e in plus... posibil ca bb din burtica sa aiba grupa AII... E asemanator ca si cu Rh-ul... cand mama are Rh negativ si bb din burtica are Rh pozitiv...

Eliana si Elena (23 octombrie 2004)www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">
S-a mai nascut o stea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Elyanne,s-ar putea sa ai dreptate,eu am 01 si sotul A2,Robert a avut A2 asa ca mi-au dat si mie de facut dozare la toate 3 sarcinile chiar daca RH meu este pozitiv.

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si 9+ album no1 album no2 albumul no3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuna spune:

Draga Madalina 78 si eu ma simteam exact la fel incepand cu saptamana a 7-a dar saptamana asta imi este mult mai bine (am intrat in sapt 12) asa ca fii curajoasa si rezista ca nu mai ai asa mult.
Eu mancam imediat ce ma trezeam ceva usor (lapte cu cereale, iaurt cu paine mai uscata) apoi dupa ce vomitam (cam la o ora dupa masa dar la mine era si mai rau daca nu mancam) trecem pe fructe. Iar pentru senzatia de arsura la mine au facut minuni pufuletii (imi luam cate o punga de pufuleti simpli: malai, apa, sare dar cat mai putin sarati). iar eu reuseam sa mananc foarte bine (carne la gratar cu legume) seara cand venea sotul de la serviciu.
Cred ca este foarte important sa te alimentezi corespunzator chair daca ai greturi.
Si nu uita de acidul folic in fiecare zi (acum are bebe cea mai mare nevoie de el).
Iti urez o sarcina cat mai usoara si un bebe sanatos si frumos.

12

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rolo spune:

Ma primiti si pe mine in clubul mamicilor din aprilie 2007?
La noi DPN este 18.04.2007. Inca nu am doctor dar voi rezolva problema .

rolo

Mergi la inceput