Mamici de martie - aprilie 2007 (2)
Raspunsuri - Pagina 23
Mihaelaaa spune:
ALIONA,sper sa ai dreptate,si sa treaca lenea asta in trim 2,ca mai e putin si-mi va propune sotul sa aducem pe cineva sa faca curat,sa gateasca
.
Tu esti mare norocoasa ca ai pe cineva sa te ajute,eu nu am pe nimeni,doar pe sotul meu...Ma ajuta si el cat poate,dar avand in vedere ca el e toata ziua la lucru...nu cu prea multe.
Eu dorm fff mult si cand ma trezesc tot obosita sunt....cum am spus, sper sa treaca,ca deja m-am cam urat,am impresia ca traiesc ca o moarta nu astept nimic de la ziua de maine,doar sa pot DORMI!!!!!!!![]()
![]()
![]()
De gatit,gatesc o data pe saptamana si atunci ffff mult,bietul meu barbat este condamnat sa manance un fel de mancare pana-i iese pe urechi
...noroc ca este foarte intelegator si nu comenteaza,mai ales ca stie ca de obicei nu sunt asa,dar eu ma cam simt cu musca pe caciula.........
Si apropo de socrii mei....ei inca nu stiu vestea cea mare,cred ca o sa le spun numai pe la 9 luni![]()
![]()
...asa ma lipsesc de sfaturile lor de care chiar ca nu am nevoie!!!!!!
Vreau sa le urez si eu bun venit noilor burtici,sa aveti toate o sarcina usoara
Este cineva pe-aici care fumeaza?Tare as vrea sa ma consult cu cineva despre treaba asta....eu mai pufai ,nu mult,dar totusi...
9
Mihaela
alionushca spune:
Si tot de lene vorbind - mie medicul, de cind cu hematomul, mi-a interzis sa ridic ceva mai greu de 5 kg - sotul ride ca sunt atit de ascultatoare - ca de atunci nu fac si nu ridic nimic-nimic![]()
Imi pare bine ca locuiesc cu mama - fara ea ma pierdeam, sotul vine tirziu de la servici si mai mult pe ai mei ii vad la fata si tot ei mai mult ma ajuta.
Aliona
ralualexandrei spune:
Mihaelaaa,eu pufai,din pacate.
Nu la fel ca inainte si nu ce fumam inainte,am luat cele mai usoare tigari dar sunt totusi tigari si ca sa spun tot adevarul nici in celelalte sarcini nu am renuntzat complet.
Am citit despre riscurile fumatului si despre riscurile lasatului de fumat in timpul sarcinii,in sensul ca daca nu poti si nu poti decat sa devii depresiva si irascibila mai bine reduci cantitatea de tigari la maximum 5 pe zi.
Dupa cum ai sa vezi in poze copiii mei sunt perfecti din fericire si nici probleme de sanatate nu au avut.
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si
9+ album no1 album no2 albumul no3
martutza spune:
Buna seara,nici nu stiti cu cata nerabdare asteptam sa vin de la agentie(unde lucrez)si sa intru pe net sa vad ce mai faceti.Va multumesc pentru raspunsuri,am regasit situatia mea in casele voastre pt ca si pisa mea e de apartament si fff curata,nisipul il schimba sotzul de cand am aflat de bb iar de "pupat in bot" nu poate fi vb.Dr Ion nu stie de pisica deoarece ne-am vazut pe 24.07 si atunci fara programare asa ca nu am avut timp sa-i spun dar pe 7.09 cand ne vedem ii zic.
Eu am vrut sa fac toxoplasma,listeria ,citomegalovirus si chlamidia deoarece am pierdut 2 sarcini inainte de asta dar sotzul a zis sa vb cu dr inainte pentru ca am facut ff multe analize de sange si au iesit f bine.
De fumat m-am lasat pe 15.07 cand am facut testul,nu a fost nici o tragedie pt ca ma mai lasasem in ianuarie pe 1 dar reincepusem sa pufai 5-6 tigari prin aprilie;a fost atat de firesc sa ma las ..Cunosc pe cineva care a fumat niste tigari extralights toata sarcina si are un baiat gras si sanatos care peste 2 sapt face 1 an,asha ca...cine stie cum va fi ..eu sper sa fie toti copii sanatosi si la termen
Va pup dulce
10+
marta
mada_rozz spune:
Martutza,sper sa iti dea Dumnezeu un baietzel,daca iti doresti asa de mult.Orice ar fi,important este sa fie sanatos sau sanatoasa.![]()
Am fost astazi la control.Mi-a spus ca totul decurge normal,nu mi-a facut eco,a spus ca imi face peste o luna.Mi-a facut secretia si papanicolau.Peste o saptamana am rezultatele.Din pacate m-am mai ingrasat un kilogram,in total 3 de cand am ramas gravida.
Ieri a nascut o prietena foarte buna la Cantacuzino.A fost foarte multumita de conditii si de cum se poarta moasele.A nascut cu un medic arab,pentru ca medicul ei era in concediu.Ce sa va zic...mi-a povestit multe...prin cate a trecut...mi-a zis ca mai bine nu stii ce te asteapta.
Era o fata care nascuse prin cezariana si de 2 zile nu se ridicase din pat,abia mergea.Celelalte fete care nascusera natural erau foarte bine,se plimbau si nu aveau probleme.
Va pup,
Mada
12+
elyanne spune:
Am luat relultatele la analize... intr-un final 
Am anticopri pentru (sau anti... cum o fii) rubeola si toxoplasma. Lysteria a iesit negativ...
Insa au iesit prezenti anticoprii anti A (anti B insa negativ)... eu am grupa de sange OI, sotul ABIV si de-asta am facuta analiza...
Nu prea stiu ce si cum despre asta... voi afla luni, cand merg la medic... Stiu la l-am intrebat la un moment dat, insa n-am retinut... pt. ca la cealalta sarcina n-au fost prezenti anticorpii... ca m-am gandit ca oricum nu o sa iasa pozitiv
O sa mai caut pe net sa vad ce mai aflu pana luni, ca's curioasa... dar nu ma agit f. tare pana nu vorbesc cu dr. 
Eliana si
Elena (23 octombrie 2004)www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">S-a mai nascut o stea
Mihaelaaa spune:
Si mie fumatorii imi spun ca n-ar fi nici o problema atata timp cat nu exagerez...Pe de alta parte nefumatorii ma sperie,ca copilul nu va iesi sanatos,,,
Doamne fereste de asa ceva,ca in cazul asta oricum vor spune ca tigarile sunt de vina.Chiar daca n-as fuma pe timpul sarcinii,vor spune ca s-a intamplat din cauza ca am fumat inainte de sarcina.Si asta n-am cum schimba....
Am intrebat si doctorul,ce-as putea face,ca singura nu ma pot lasa.L-am intrebat daca pot folosi vestitii plasturi si mi-a spus NU .Cund fumezi toxinele merg pe gura si mai departe,iar plasturul,desi te face sa crezi ca nu-ti mai trebuie tigari ,e din cauza ca transmite toxinele prin piele.Deci "doza"tot o ai!
Si sora mea a fumat in timpul sarcinii,la fel sau poate chiar mai mult ca inainte,(avea probl mari cu sotul)si are un baiat sanatos.In afara ca este cam nevos.
Mihaela
ancuca_b spune:
Buna seara!imi puteti spune va rog,in a cata saptamana de sarcina s_a facut vizibila dungulita de pe burtica?Multumesc!SARCINI USOARE SI
roxanici spune:
eu am aceasta linie de cand ma stiu, dar nu este foarte pigmentata; e aproape de culoarea pielii si eu o observ. Cand eram copil radeam si ziceam ca e o linie care ii ajuta pe dr sa stie unde e mijlocul abdomenului sa nu mai masoare ei....
Stiu ca apare incepand din al doilea trimestru de sarcina si se poate intinde din zona pubiana pana la buric sau pana la stern.Sunt si ceva speculatii privind sexul bebelusului in functie de asta, dar cine le crede...
Unele mamici au aceasta linie altele nu au deloc.
Cu cat tenul este mai inchis, linea negra este mai vizibila...la urma urmei este vorba de pigment.
Eu astept sa vad daca observ ceva schimbari de culoare la liniuta mea...
Salutari 
9+
aida_o spune:
quote:
Originally posted by ancuca_b
Buna seara!imi puteti spune va rog,in a cata saptamana de sarcina s_a facut vizibila dungulita de pe burtica?Multumesc!SARCINI USOARE SI
ancuca
Sunt o mamica de martie-aprilie 2006 (dar am nascut abia pe 3 mai, desi aveam DPN pe 24 aprilie
Am intrat la voi din... nostalgie, cred :) Pe 21 august s-a implinit fix un an de cind am aflat ca eram insarcinata, si m-am tot gindit sa citesc pe la voi, sa vad cum eram si eu acum un an :) Culmea e ca, daca as fi vrut, puteam sa fiu din nou colega cu voi (am avut prima menstruatie de dupa nastere pe 8 iulie, la fix 1 an fara doua zile de la UM - care era 10 iulie 2005). Deci, teoretic, puteam sa ramin iar insarcinata si sa nasc prin aprilie 2007. Dar vreau sa ma dedic fetitei mele, deocamdata, pina cind va avea ea vreo 2 ani.
Va doresc sarcini usoare, si nasteri la termen si... tot usoare

poze
Alexandra(3 mai 2006)
www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Calgary&mid=4771&cid=13012" target="_blank">album , alte poze , 9 luni si-o zi - 37 sapt :)