Mamici de martie - aprilie 2007 (2)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns martutza spune:

Am uitat de dr de trecut in lista
DR Ion Ionut - Spital Giulesti

marta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramiha spune:

buna fetelor!!! Cum va merge?
Azi merg la a 2-a vizita la obstetrician. Poate careva dintre voi care a fost mai harnicuta si a mers deja la mai multe vizite sa-mi zica la ce sa ma astept? Ce intrebari sa pun (ca dc nu intreb nik dr meu nici ca scoate vreo vorba)? Sunt in sapt a 9-a. Astept sugestii si va pupic! Sarcini usoare si cat mai putine !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_b spune:

Uau! ce de gravidute noi! Bine ati venit si sarcini usoare si bebelusi frumosi si sanatosi!

Amma La Multi Ani! Cam tirziu, dar ma vei ierta.

Eu intru pe net mult prea rar. Stau cit mai mult in pat si sper sa fie totul bine macar inca o saptamina, pina se intoarce doctora mea din concediu. Depresiile si izolarea probabil au contribuit la pierderea a 2 kg, mai mult decit greturile. Dar de vreo 2 zile pare sa mi se stabilizeze greutatea.

Pup toate burticile si va doresc greturi cit mai putine.

Monica 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

martutza nu eu nu am pisica , mama are , iar eu merg acolo aproape zilnic , pisica e vaccinata, deparazitata, la zi si am avut-o si cand am fost gravida cu Silviu , fara sa fie vre-o problema
intradevar daca exista pisica in casa si anunti dr , iti va da niste analize de sange in plus , toxoplasmoza . listeria si inca ceva din cate stiu eu
bine acum ce e drept eu nu o pup in bot, nu o tin in brate, si o mangai doar cand nu mai scap de fimiu si trebuie sa "mai-mai pis" dar asta pt ce e o pisica foarte rece si ciudata, nu il iubeste de cat pe tata cu care "vorbeste" , la care sta la mangaiat , si rasfatat , la mine la mama ,la fratimiu nici vorba, noi nu existam decat daca pleaca tata mai mult de 2 zile de acasa
pe fimiu il tolereaza ,il lasa sa ii faca orice(e motan) , chiar vine la el desi il cam chinuie

Alexa10+ si Silviu ( 27.11.2004).......poze, poze2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Aurasa te primim... se poate... Bine ai venit si sarcina usoara!

Martutza eu ma pisica (+ 2 la mama) ... si copil... si inca unul... si n-am dat-o. La fel, e dependent de noi si cred ca ar muri in alta parte. L-am castrat inainte de bb1 si imi faceam probleme din cauza parului... insa pediatrul a spus sa pastram pisica... Pe urma imi faceam probleme ca nu se vor intelege... ca il v-a teroriza mandar cand va creste (si asa este), insa el nu-i face absolut nimic... Daca i-as face eu asa ceva m-ar manca...
Iar legat de pisica si sarcina nu prea mi-am facut probleme... la analizele de toxoplasma a iesit ca am anticorpi.

Ramiha si eu tot abia la a doua vizita, abia luni-marti, cand am rezultatul analizelor...
Probabil o sa te consulte + eco... Ai facut analizele? Daca nu, spune-i sa-ti scrie ce analize sa faci (secretie, urina, sange). Daca ai facut probabil o sa vada rezultatele si iti va spune ce si cum... Ti-a zis sa iei acid folic? Nu stiu ce sa-ti mai zic... Cam asta ar fi pentru inceput... Intreaba de eco morfologica ... cand iti recomanda sa o faci (la cate sapt.) si daca are vreo preferinta la medicul care sa te duci... Apoi intreaba de bi-test sau triplutest... daca el crede ca trebuie sa faci...
Am vazut ca esti la Dr. Tutunaru. Stiu ca exista un subiect pe forum cu pacientelel lui. Mai intreaba si acolo.

Monica_b ai grija de tine

Eu cred ca sun iar dupa rezultatul la analize... poate-poate sunt gata M-am plictisit asteptand...

Eliana si Elena (23 octombrie 2004)www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">
S-a mai nascut o stea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_b spune:

Multam, Eliana. Lumea imi spune ca prea suflu si-n iaurt, dar cred ca voi ma puteti intelege...

Pisica am si eu de vreo 5 ani. Am facut analizele de toxo acum 3 ani, cind ne-am apucat de "operatiunea bebe" si cind nici prin gind nu-mi trecea cite probleme vor fi, si a reiesit ca am anticorpi. Acum nu am mai facut niciun fel de analize. Si, v-as intreba, daca ati afla ca exista o doza de risc (cum a patit Karra, de ex.) ce ati face? Ati renunta la bebelus? Eu, sincer, nu cred ca as putea sa renunt de buna voie la 2 sufletele fiindca "s-ar putea sa...". Asa ca parca prefer nici sa nu stiu.

Monica 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

si eu am pisica si e sufletelul meu si nici eu nu vreau sa o dau (e fetita sterilizata). Este vaccinata si deparazitata la interval regulat si sta numai in casa si de aceea am incredere ca nu va fi nici o pb cu toxoplasma.

chiar daca toti ma bat si pe mine la cap ca tb sa am grija si poate o dau, eu nu o voi da cu siguranta, dar voi avea grija mai mare la par ptr ca asta e temerea mea cea mai mare. In rest sunt sigura ca pisica si bebe vor convietui fericiti.

9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sori1980 spune:

quote:
Originally posted by monica_b

Multam, Eliana. Lumea imi spune ca prea suflu si-n iaurt, dar cred ca voi ma puteti intelege...

Pisica am si eu de vreo 5 ani. Am facut analizele de toxo acum 3 ani, cind ne-am apucat de "operatiunea bebe" si cind nici prin gind nu-mi trecea cite probleme vor fi, si a reiesit ca am anticorpi. Acum nu am mai facut niciun fel de analize. Si, v-as intreba, daca ati afla ca exista o doza de risc (cum a patit Karra, de ex.) ce ati face? Ati renunta la bebelus? Eu, sincer, nu cred ca as putea sa renunt de buna voie la 2 sufletele fiindca "s-ar putea sa...". Asa ca parca prefer nici sa nu stiu.

Monica 11+

Monica, din cate am citit eu, daca e pisica de apartament si nu o lasi pe afara, nu e risc asa mare. Sa nu-i curati cutia de nisip. Riscul e mai mare daca te joci cu pisici maidaneze si cele lasate pe afara.

Eu nu mai am pisica, am avut ani de zile, dar de cand cu sotul care e alergic, pisica e la mama. Mi-am facut si eu test pt toxoplasmoza si a iesit ok.

Sori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yrrol_13 spune:

Buna fetelor,

Gata ma inscriu si eu aici, chiar daca sansele sunt mici, si poate va voi anunta ca trebuie sa ies din clubul mamicilor de martie-aprilie, toata lumea imi spune sa gandesc pozitiv. Asta fac.. voi naste pe 30 martie.. si trebuie sa fie asa.. altfel innebunesc. Sunt multe de spus, dar sunt nou venita si nu mi-am asezat inca ideile si intrebarile in ordine. MI-am postat deja off-ul pe clinica virtuala. Deja ma simt mai bine ca sunt cu voi.. aici.

pe curand ! alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alionushca spune:

Salutare burticute noi

Ca vorbiti de pisici - incep si eu cu asta - am un motan de vreo 5 ani la noi - nici nu m-am gindit sa-l dau, am studiat in lung si in lat problema toxoplasmosei pe net si sunt doar mai atenta - nu curat tavita lui cu nisip, nu il pup, desi rar cine se aventureaza la noi sa-l pupe - el nu-i motan care sa-l mingii sau sa-l tragi de coada - repede sare cu laba inapoi.

Si da - nu am anticorpi - desi am avut 3 generatii de pisoi in casa. Am observat insa de la o vreme ca motanul este mai atent cu mine ( straniu din partea lui - pe mine cel mai mult ma zgiria) - e afectuos cu mine, seara pina merg sa dorm sta in locul meu, se invirte pe linga mine - o fi simtit ceva el

Am anuntat ieri socrii despre sarcina - cumnata s-a bucurat mult, socrul foarte mult - soacra a zimbit (nu sunt genul de oameni sa reactioneze ,, zgomotos,, la vreo veste) - au avut un comportament, sa-i spun, linistit - nu au sarit cu sfaturi, au spus doar sa am grija de mine, sa fie bebelusul sanatos - a fost o atmosfera linistita.

Ma bucur ca a fost asa - de regula ei prefera sa ma ia peste picior, sa-mi spuna ca uite ce a salbit feciorul lor, si tot felul de prostii - de data asta au observat ca am salbit eu, si culmea ca i s-a ingrasat feciorul - nu i-am recunoscut dupa comportament, nu stiu cum va fi data viitoare dar acum a fost bine. Sunt convinsa ca atitudinea lor a fost influientata si de faptul ca nu am fost la ei 2 luni - cind mergeam inainte o data la 2 saptamini, si nici nu i-am sunat, ma suparase ei pe mine. Acum pot respira mai usor - sper sa fie pe mai mult timp.

De simtit ma simt binisor - e mai racoare afara - asta ne face bine - am pofta de minare, desi nu pot sa maninc tot, e mai bine - aici tot nu stiu pina cind

Vorbiti de LENE - eu, eu sunt cea mai lenoasa - drept ca ieri m-am trezic cu o energie de invidiat - am facut putin curat prin casa. La mine lenea nu o observa cei din jur - pentru ca mincare imi face fratele, seara mama, curatenie la fel - mai mult ei fac - dar eu simt ca is lenoasa tare - se spune ca in trimestrul 2 vom avea multa energtie - pai atunci vom recupera timpul pierdut cu lenea

10+

Aliona

Mergi la inceput