Mamici de martie - aprilie 2007 (2)
Raspunsuri - Pagina 19
paxela spune:
aliona la mine o sper cu fundita acum , noi la 2 punem punct, unul e singur ,2 de ajuns ,3 deja prea mult( desi nu poti sti ce ne rezerva soarta)
dar acum cum vrea Dumnezeu, sanatos sa fie, in rest punem fundite si la baietel
( daca ar sti tati ce scriu
el pe fisu pana in vara nici cu rosu nu m-a lasat sa il imbrac, nici macar in casa pt somn, ce sa mai zic de funde sau mot in cap)
Alexa
9+ si
Silviu ( 27.11.2004).......poze, poze2006
suzy78 spune:
'neata gravidutelor........
ma bucur ca deja ne simtim mai bine.....sa sti alioana caci si eu cand merg undeva si uit de sarcina ma simt nemaipomenit fara greturi si alte probleme......
eu ma pregatesc d emers la serviciu......si asa n-am chef azi....am dormit destul de rau....apropo voi cum va descurcati cu dormitul si cu mersul de 2-3 ori pe noapte la toaleta....eu dorm doar pe burta si deja mai mult ma foiesc in pat decat sa dorm,.....pe cand atipesc vreau la toaleta....si tot asa....
cum stati cu mancatul....eu pana acum o sapt mancam doar covrigi....iar acum nu ma pot opri din mancat....as manca orice...doar sa rontai ceva
va pupacsc pe toate si va doresc o zi minunata,
Suzy
13+
loina_ln spune:
suzy78, si eu ma confrunt cu aceleasi probleme in timpul noptii. cam de 10 nopti fac ture : dormitor- baie si retur . iar in pat nu fac altceva decat sa ma intorc, sa ma sucesc si uite asa se face iar dimineata, si iar la munca...
si am o LENEEE..
problema e ca de obicei dorm pe burta iar cand ma gandesc ca nu o sa mai dorm mult timp asa.... ma ia groaza, dar asta e....noi oricum suntem fff bucurosi, si cand ma gandesc la samburel parca trec toooate

7+ 
loina_ln spune:
si apropo de datele personale, eu completez:
UM 06.07.2006
DPN 14.04.2007
DN 27.08.1981
doctor: dr. Docan Liliana - Maternitatea Galati
Jaana spune:
amma, cu intarziere desigur 
Despre mancaruri, poate gasesti idei la sectiunea culinara a site-ului. De cand cu greturile... cred ca mai toate fetele stau cam prost cu gatitul si bucataria.
Felicitari Roxanici si sarcina usoara!
Si eu sufar de LENEEEE, da' o lene ingrozitoare... si acasa si la munca. Sper sa treaca in trimestrul II ca altfel mi-e teama sa nu raman asa ![]()
Eu nu am probleme cu dusul noaptea la baie... doar daca n-am treaba uneori si mananc pepene seara. Si dorm si destul de bine, ceea ce imi mai alina stomacelul suparat.
Numa' bine ce ma laudam ieri ca ma simt mai bine, si iaca, ca m-am deochiat
. Aseara rau tare mi-a fost si
, numa' in pat am zacut.
Claudi@ spune:
Buna fetelor
Geo si Gaby imi pare rau si sper sa reveniti cat mai curand la odisee.
Amma la multi ani (scuze de intarziere)
La mine e totul la fel, nu sa schimbat nimic, rau, rau si iar rau. Vars dar am numai crampele la stomac ca in rest nu iese nimic.
Am fost 2 zile in spital cu perfuzii pt ca nu am mancat nimic vreo 3 zile si cred ca ma reintorc desi nu as vrea. De abia am convins doctora sa ma lase acasa, iar asistenta nici nu vroia sa auda si cand m-am dus cu externarea, ma certat si a zis ca o sa ma intorc, ca plec prea devreme, bla, bla, bla.
Mai stateam, dar seara i-mi scosese acu de la perfuzie pt ca ma durea si incepuse sa se umfle, iar dimineata vroiau sa-mi bage altul si nu as mai fi putut suporta inca odata durerea.
Wekendul viitor plecam in Ro cu masina, nici nu stiu cum voi rezista.
Apropo de saptamani, eu nici nu mai stiu in cate sunt. La urgenta mi-au zis ca sunt in 8 iar in spital ca am inceput-o pe a 9-a, cand eu de fapt ar fi trebuit sa fiu in 7 sapt. Astept sa vad ce zice med. meu sapt viitoare.
tzuna spune:
Buna fetelor. Ce mai faceti? la mine saptamana a 12-a vine cu vesti bune. Nu-mi mai este asa rau si m-a apucat un chef nebun de treaba. Sotul meu este foarte incantat ca-l rasfat cu mancare buna si cat mai sanatoasa. Dar chiar si asa tot mai trag cate un pui de somn la pranz daca am ocazia. Noaptea dorm destul de bine dar nu ca inainte. Ma foiesc foarte mult, la baie nu prea ma duc noptea.
Va intrebam de triplu test daca il faceti. Am vb cu dr meu si pe 1 sept (cand voi avea 12 sapt si 2 zile)voi face prima ecografie morfologica si bitestul. Va rog sa-mi spuneti URGENT care e diferenta intre bitest si triplutest ca nu am gasit pe net. Este foarte important pentru mine ca eu trebuie sa fac mult mai multe analize specifice decat restul mamicilor.
In rest ce sa va mai zic.... Celor ce aveti sub 11-12 saptamani mai rezistati cum puteti ca vin si vremuri mai bune si chiar daca va este foarte rau incercati sa si mancati ca sa aiba si bebe substantele care-i sunt necesare dezvoltarii. Aseara am vorbit cu o prietena pe care n-am mai vazut-o de 2 saptamani (e insarcinata in 10 sapt) si-i e asa rau ca nu mananca nimic si a slabit deja 10 kg. Eu nu cred ca e prea bine. I-am spus sa-i spuna exact medicului cat a slabit.
Astept sa-mi raspundeti care e diferenta intre bitest si triplutest mai ales ca avem si un medic printre noi. Va multumesc.
12
Claudi@ spune:
Am uitat sa intreb ceva.
Fetelor mai are cineva probleme cu saliva? Eu scuip si nu stiu ce sa mai fac, stau toata ziua cu servetele si mers la baie sa scuip. Mi-e pur si simplu greata de mine.
elyanne spune:
Claudi@ eu am patit-o cu salivatu' la prima sarcina... la fel cum spui tu. Imi trebuia un servetel mai mult ca nu puteam sa inchit incontinuu. Acum nu am mai patit asta...
Tzuna habar n-am care e diferenta. Prima data am facut triplutest... Acum vad ca tot mai multi medici recomanda bitestul... Cred ca si eu tot bitest voi face... Singura diferenta pe care o cunosc eu este ca bitestul se face mai devreme, maxim la 13s iar triplutestul dupa 14s. Ambele se fac insotite de eco. Prosibil sa recomande bitestul pentru ca se face mai devreme si se pot descoperii posibilele probleme mai din timp decat la triplutest... iar dupa nume... cred ca bitestul e ceva mai putin amanuntit decat triplutestul... Asta este ce cred eu...
Poate stie careva sa ne lamureasc ![]()
Suzy bine ai revenit... nu mai stiam nimic de tine 
Alionushca ma obisnuisem sa dai raportu' zilinic... si ai disparut
Bine ca ai reusit macar pt. cateva zile sa scapi de greturi... mai e un pic si scapam de tot... Sa inteleg ca nu e o bucurie sa dai vestea socrilor si cumnatei... ai grija de tine.
Mada felicitari pt. nazdravan... sa fie sanatos 
Eu ma simt de cateva zile mai bine... uneori uit ca sunt
. Cred ca mi-a fost rau in special de la caldura... Posibil sa se fi obisnuit si organismul meu cu sarcina si sa nu mai faca figuri...
As manaca fructe incontinuu... ceea ce e bine... piersici in special... Si mai nou... peste cu multa lamaie... nu ma mai satur... Si ramane in top si ciocolata ![]()
Luni sper sa am rezultatele de la analize... si sa merg marti la dr. ca ma da la disparuti... se face o luna de cand n-am mai fost... am de luat si analiza la secretie care am facut-o la spital... nu m-am mai dus dupa ea ca m-ma gandit ca merg odata pt toate cele... nu stiam ca o sa dureze chiar atat pana vor fi gata...
M-am intins... gata... fug la ale mele
si o zi frumoasa.
Eliana si
Elena (23 octombrie 2004)www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">S-a mai nascut o stea
mada_rozz spune:
Multumesc mult pentru felicitari.Pentru mine nu conta ce este,important este sa fie sanatos.
Vreau sa va intreb la cate saptamani se face morfologia fetala.Am inteles ca trebuie sa ma programez cu o luna sau cateva saptamani inainte.Mi s-a recomandat sa merg la Dr.Pop.Aveti idee unde il gasesc?La Diagnosis cumva?
Vad ca nu se vaita nimeni de dureri de cap...
.Eu le am din plin si in loc sa imi treaca...mai rau ma sacaie.Stiu ca n-am voie sa iau nimic sa imi treaca...asa ca suport cu stoicism.
Ieri am facut eco 2d,dar maine ma duc la 3d sa fiu sigura ca e baietzel...:) sa nu cumva sa vopsesc camera in albastru...si sa trebuiasca sa o schimb in roz. :)
Va pup,
Mada
12+