Mamici de martie - aprilie 2007 (2)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mihaelaaa spune:

Acum am vazut,sunt chioara, ce sa fac....dar ai scris asa cu o veselie.....de nici nu m-am mai gandit ca ai fi stiut pana acum

8+5

Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

Pai am fost foarte rezervata si din cauza ca nu am avut simptome clare de sarcina.... am tacut si nu prea am vrut sa imi fac sperante pana nu am stiut sigur. Abia acum ma bucur cu toata inima.

roxana & the baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada_rozz spune:

La multi ani,Ammma!!!

Am fost la ecograf mai devreme.Si surpriza....E baiat!!
Se misca super mult,ca abia a reusit sa il masoare.Dadea din picioare ca un adevarat fotbalist.:)
Mi-a luat tensiunea si avea 12,6...ceea ce nu prea e normal pt mine,avand in vedere ca eu am de obicei tensiunea mica.Ma mai doare capul din cand in cand...cam rau ce e adevarat...dar imi pun comprese cu apa rece si imi mai trece.
Cam atat pentru moment.(am uitat sa va spun de bebe...a zis ca e mai dezvoltat,si ca arata cam de 13 saptamani)

Va pup,
Mada_rozz 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

wow, Mada_rozz, ce repede ai aflat, Felicitari! sper ca e asa cum iti doreai.

roxana & the baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suzy78 spune:

Salutare graviducelor si bun venit celor noi.....caci tare ne-am inmnultit in ultimul timp.....

Ma bucur ca va mai amintiti de mine.......nu am mai intrat de 3 saptamani.....acasa mi s-a stricat calculatorul si doar de azi am altul nou.....iar la serviciu....desi am internet.....nu am avut timp sa intru deloc......e perioada de concedii, suntem putine......si avem de munca nu gluma......

Acum imi sta capul numai la concediu.....desi numai in septembrie mergem......si sunt ff bucuroasa ca m-au lasat greturile de vreo saptamana.............si la mine se vede tare burtica si desi in prima primele 8 saptamani am slabit acum am recuperat si am 2 in plus......pantalonii toti ma strang deja trebuie sa-mi reinoiesc garderoba.....burtikul imi sta peste pantaloni si imi placa sa-mi i-au bluzite mulate ca sa iasa in evidenta.....

Amma LA MULTI ANI! si tot ce-ti doresti alaturi de cei dragi.....

Fetelor chiar daca nu am intrat de mult timp am citit tot si sunt la curent cu ce se intampla......imi pare ff rau de fetele care nu mai parcurg cele 40 de sapt impreuna cu noi........cuvintele sunt de prisos....sincer nici nu stiu ce as putea spune la aflarea acestor vesti cumplite....sper doar sa le ajute DD sa treaca cat mai repede peste acest moment si sa ne auzim din nou la odisee....

Va pup pe toate si sa aveti grijuca de puiutii vostri....

Suzy
13 sapt

13 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelyna spune:

La multi ani Amma si multa sanatate!.
Roxanici bine ca te-ai linsistit si este totul ok .Ce fericita trebuie sa fii sa nu ai greturi.Nu mai stiu ce sa fac de atata rau.cred ca am slabit.
Mada_rozz sigur iti doreai baiat ,asta dupa cat de fericita te arati.Sa creasca mare si voinic.
Suzy78 las' ca vine acum si concediul tau si o sa te odihnesti cat poti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiancaM spune:

Buna mamicilor! Sper sa fiti toate sanatoase si bebeii vostri la fel!
Noi suntem in 8 saptamani si 2 zile. Pana acum nu am facut nici o echo. Doar analize din sange si urina si nici la astea nu am rezultatele. Urmatoarea programare o am in septembrie la jumatate. Poate atunci o sa ma trimita sa facem si noi echo.Abia astept sa-l vad pe bebe al nostru!
Cu greutatea stau bine, cred ca din cauza greturilor am slabit vreun kg, dar o sa fie tot timpul sa-l pun la loc.
Sa fiti fericite si cu cat mai putine greturi!

8+2

Sa fiti iubite(iubiti)!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alionushca spune:

Geo si Gaby sa va ajute Dumnezeu sa treceti peste aceasta perioada dureroasa din viata si sa va binecuvinteze cu un bebelus cit mai curind.

Aliona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

amma
mada_rozz felicitari pt veste
roxanici felicitari si tie de acum poti sa strigi la toti
Mihaelaaa daaa eu sufar rau de lene, cateodata imi e lene sa si respir

Alexa9+ si Silviu ( 27.11.2004).......poze, poze2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alionushca spune:

Salutare fetelor

Am de muncit mult - asa imi trebuie daca nu am intrat citeva zile

Bine ati venit noile burticute - sa fie intr-un ceas bun

Ma bucur foarte mult ca au venit la apel fete pentru care deja imi faceam griji - Suzy bine ai revenit sa-i dai bataita calculatorului tau - erai asa vorbareata la inceput si uite ca dispari pe 3 saptamini

Despre vitamine- nu iau vitamine si nici nu stiu daca am sa iau, desi acum nu prea manic si am salbit mult - am hotarit cu sotul(medic)ca mai bine sa se nasca bebelusl mai slabut decit sa consum vitamine, mai mult m-a ingrijorat doza de fiecare vitamina in complex, la noi se da Vitrum Prenatal - de ex. cantitatea de Vit. A este de 2500(de ceva) - pai am studiat eu internetul in lung si in lat - de ex. in SUA doza de vit A nu trebuie sa depaseasca de 1500, in Federatia Rusa - de 2000, si stim ca aceasta vit. are efect teratogen.

Si mai sunt si alte vitamine care sunt depasite dozele - am discutat acest aspect cu medicul si el tot este de parerea ca atita timp cit putem n-o sa iau vitamine. Fiind inconjurata doar de medici in familie va imaginati ca am sfaturi peste sfaturi - asa ca vitaminele au fost luate din fata mea, desi pina a fi insarcinata am luat 2 luni vit.

Karra ma bucur nespus de rezultatul analizelor tale - imi pare bine ca medicul a procedat destept fara sa se grabeasca la facut prostii.

Mada rozz felicitari pentru baietel - esti prima mamicuta care isi pune carucior albastru la semnatura - ce mai stai pune carutul albastru

Paxela multumim de intrebare - dupa calendarul chinezesc vom fi ambele mamici de baietei, eu as vrea fetita cu fundita - sanatos sa fie ca mai facem un bebelus cu fundite mai tirziu

Amma La multi ani - o zi de nastere la care sunteti cu unul mai mult ce poate fi mai frumos

Of fetelor m-am asezat si eu in sfirsit sa va scriu ca au venit ai mei si le trebuie calculatorul - nu-mi place

Pe scurt - am fost doua zile la nashi, adica am stat afar cit ii ziulica de mare si am uitat ca sunt insarcinata, nici greata , nici voma - m-am scaldat in Nistru, am bronzat bebelusul la soarele de la ora 6 seara - adica am tinut-o numai in petreceri. Cum am ajuns acasa - mi-am amintit ca sunt mamica cu burtica - am vimita toata ziua si m-am culcat flaminda - concluzia ma mut la nashi Eeeeeeeh as vreau eu

Si de doua zile am greutir toata ziua si vomit cam la fel - deci cum v-am spus veselie mare

Acum va rog sa-mi tineti pumnii pentru ziua de miine - mergem la socrii + cumnata sa le dam vestea - mda...iaca acolo ,,veselie,, mare o sa fie - nu am mai baut tinchiturile de linistire date de medic, dar miine cred iau doza dubla

Si pentru ca acus acus e trecut de miezul noptii ma laud ca am implinit acum 10 saptamini

Miine recuperez din citit si din scris

10 +

Aliona

Mergi la inceput