Mamici de martie - aprilie 2007 (2)
Raspunsuri - Pagina 17
Jaana spune:
Amma23, nu-s paranoici francezii, oricum, nu mai mult decat finlandezii
. Aici se fac 1-2 ecografii pe perioada sarcinii. Eu am facut mai multe, ce e drept, dar numai din cauza ca au fost niste probleme. Acum pare a fi totul ok, asa incat nu mai fac decat strictul necesar. La intrebarea mea despre efectele ecografiilor, doctora mi-a spus ca cercetarile sunt neclare in privinta asta (multe studii spun ca n-ar avea efecte, dar unul recent spune ca ar avea), dar ei considera ca ori de cate ori se impune, in mod cert trebuiesc facute.
elyanne spune:
La multi ani Amma! 
Eliana si
Elena (23 octombrie 2004)www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">S-a mai nascut o stea
Amma23 spune:
Merci mult, Elyanne 
De petrecut o sa petrecem in week-end.Azi sarbatoresc doar eu cu sotu'
Chiar, dati-mi idei, ce fel de petrecere sa fac? Ce sa fac de mancare? Sa iesim la un barbeque. O sa fim vreo 10.
Merci mult inca o data
Pup
Mihaelaaa spune:

AMMA la multi ani si din partea mea

Ce ami faceti gravidutelor,cum va mai simtiti???
Mie greata m-i s-a mai ameliorat putin,dar ma intreb pt cat timp???
Si fetelor,eu nu stiu dar mie mi-e LENE.Mai sufera cineva de "boala" asta???Ca tare mi-ar mai placea sa stiu ca e din cauza sarcinii,ca o sa treaca pana la urma....
Am mai vrut sa intreb gravidutele daca este sau nu normal in timpul sarcinii sa ai scurgeri,si daca da ,cam cum s-ar descrie...
8+5
Va
pa toate....
Mihaela
kmi78 spune:
LA MULTI ANI AMMA! Sa fii fericita si sanatoasa;
Eu sunt din Sibiu dar acum stau in Alba Iulia asa ca nu cred ca ne cunoastem;
Chiar daca sunt in sapt 13 greturi sau starea de rau de presiune in stomac tot o mai am si am inteles ca nu va disparea pana in luna 4 din nefericire ; asa credeam si eu ca sunt pe la sfarsitul perioadei de rau dar nici poveste;
si pe mine ma strang pantalonii dar incerc sa-i iau pe cei care au talie mai joasa, burtica se vede in sensul ca sunt tot balonata
13
roxanici spune:
La Multi Ani Amma 
am fost la dr. phiew, ce emotii....
Este bebe in burtica, ii bate inimioara, si din ce s-a vazut totul pare ok. are 9-10 sapt.
Mai stau un pic sa imi mai treaca din emotii si mai scriu.
9+
roxana & the baby
Mihaelaaa spune:

ROXANICI,FELICITARI.BINE AI VENIT PRINTRE NOI 

.....
Sarcina usoara si unbebel sanatos!!!!!
Nu uita sa-ti dai datele sa te treaca si pe tine pe prima pagina
Mihaela
roxanici spune:
Mihaela,
Is pe listuta de acum o luna, numai ca nu aveam certitudinea 100% ca este vb despre sarcina.... este in Cap.I povestioara mea....
ca sa intru in rand cu lumea sa dau ceva detalii despre cum ma simt.
In general f bine. Nu am greturi si ma bucur tare ptr asta, starea de somn nu mai e asa irezistibila (poate si din cauza ca sunt in concediu si am dormit cat am reusit).Mananc orice, cu masura si ceea ce as putea sa zic ca nu este la fel ca inainte de sarcina este faptul ca mananc dimineata....dimineata devreme pe la 8. Am avut si zile in care dormeam cu actimelul la cap din cauza ca pe la 6 ma trezeam de foame (o fi fost aciditate mai mare ceva).
Burtica nu am, nu se intrezareste nimic deocamdata..... imi mai vin si pantalonii mai stramti desi ii simt ceva mai ficsi pe mine.
Ptr ca nu am stiut sigur ca e sarcina inca nu am zis la multa lume...si am ceva emotii cand o sa incep sa zic....
9+