Mamici de martie - aprilie 2007 (2)
Raspunsuri - Pagina 16
kmi78 spune:
Burticutzelor ce faceti? eu ma simt asa bine dimineata , usoara, daca as putea sa raman asa toata ziua, in schimb cand vine seara incepe veselia...
am fost la ecograf si l-am vazut pe bb , e mai greu la inceput pana te prinzi, dar am vazut cordonul ombilical, se vedea capul chiar si un profil al fetei am vazut, s-a si miscat, tresarea parca plutea in lichid; l-a si masurat cu toate ca e mai greu acum avea piciorusele adunate asa mi s-a parut , are 6 cm aproximativ; a fost totul f rapid dar macar l-am vazut;
sunt curioasa voi ce ati vazut la ecograf si ce v-a mai zis medicul; dupa masuratori a zis ca se incadreaza in sapt 13 , 14 dar eu de abia maine am 13 sapt implinite, oricum zicea ca e si o eroare de 2 sapt max;
13
mititica04 spune:
buna dimineata,
multumesc pt urari si sa avem toate sarcini usoare si bebei sanatosi.
geo_78 ti-am trimis un email.
apropos de burtici: si mie mi se pare ca mi-a crescut burtica. La voi cum e?
9+
mada_rozz spune:
Buna,fetelor!!
Vad ca munciti din greu aici.Scrieti fara intrerupere.Sunteti ca niste .
Eu am fost plecata la Brasov saptamana trecuta.Am fugit iar de canicula din Bucuresti.
Ce sa zic...imi pare foarte rau pentru Geo si Gabi.Le inteleg si stiu cat de greu este sa treci prin asa o incercare.Multa sanatate din partea mea.
Cat despre greturi,nu au disparut.Nu am ,dar n-am fost departe.Burtica a crescut putin.Nu ma mai incap vechii pantaloni,cel putin sus la fermoar,la revedere....
Sunt foarte stresata sa nu se intample ceva cu sarcina...nu stiu...sunt putin paranoica.La cea mai mica intepatura sau durere ma gandesc la ce e mai rau.Asta poate si pentru ca n-am facut decat o ecografie la 8 saptamani si de atunci nu ma stiu nimic de bebe.Vineri am programare la eco dar nu mai am rabdare deloc.
Le salut pe fetele care au mai venit si sper sa fim cat mai multe.
Va pup,
Mada_rozz 12+
Jaana spune:
Buna fetelor!
Nici pe mine nu ma mai incap pantalonii stramti. Am renuntat la blugi si am trecut pe pantaloni din materiale mai elastice, care nu ma strang. Teoretic, da, inca imi mai vin si blugii, dar sunt foarte incomozi, imi apasa burtica si nu ma simt bine.
In ultimele zile m-am simtit ceva mai bine, cel putin nu am mai . Senzatia de greata s-a mai atenuat putin, dar tot apare atunci cand e stomacul gol sau atunci cand am gaze in stomac. Sa fie din cauza ca ma apropii de 12 sapt?
Pe bebe l-am vazut ieri la ecograf, era vioi foc si dadea de zor din manute si piciorutze. A fost un sentiment minunat... La celelalte 2 ecografe anterioare era doar un puncticel, o inimioara care batea, acum are forma: cap, corp, membre...
Eu voi mai face inca o ecografie in sapt. 14 ptr masurarea pliului nucal si tot atunci doctora se va uita la organe. Numai daca va considera necesar voi mai face inca una la 20 de saptamani.
Pupici si greturi cat mai putine!
10+4
Amma23 spune:
Buna, dragele mele viitoare mamici
intr-adevar site-ul asta( mai ales forumul) da dependenta. Eu de trei zile nu mai fac altceva, sunt gramada pe el. Ce-i drept nici n-am chef de altceva. M-am puturosit rau de tot. Si sunt tot cu somnul in varful nasului. Si la voi a fost la fel? Am si dureri de burta, ca la ciclu, doar ca nu asa rau. Am inteles ca e normal. Sunt si pofticioasa. Azi noapte m-am visat acasa, in camara la ai mei erau niste table de slanina de toata frumusetzea, cu un strat gros de carne .Am innebunit, numai slanina cu telemea si cu rosii de gradina as manca Si pana-n octombrie cind vin acasa, inghit in sec. Dulciuri , la greu. Tre' sa ma abtin,sa nu mai cumpar ca ma fac cit mama Dolores. La voi cum e?
Ellyane facem doua berbecutze( si eu zic ca-i fata a mea)? Eu mai am unu' in casa, sper sa ma descurc cu inca unul.
Eu nu l-am vazut pe bebe, astia nu fac decit 3 ecografii pe toata perioada sarcinii, ca cica sa nu -l afecteze. Doar daca sunt probleme, fac mai multe. Asa ca, prima data o sa-l vad pe 12 septembrie.Ma rog, incep sa cred ca is paranoici francezii, daca in alte tari se fac atatea si nu e nici o problema,is ei mai cu motz. As fi vrut sa-l vad mai repede... Asa , ma uit doar pe net, cum arata in fiecare saptamana.
Kmi78 si eu sunt din Alba, de fapt sunt nascuta la Sebes. Poate ne cunoastem. Macar din vedere,am lucrat in Alba.
Jaana, si pe mine ma cam strang pantalonii. Mie chiar mi-a crescut burta (la 8 saptamani) si vreau sa cred ca nu numai de la dulciuri .
Eu parca le am pe toate, si nu eram o sensibiloasa inainte. Da' acum...Sper sa fie copilul ok, in rest trec toate.
Va pup tare tare pe toate
Jaana spune:
kmi78, si la mine tot seara e distractia... peste tot citesc despre raul de dimineata, dar mine e de fapt de seara...
Vad ca esti in 13 saptamani deja, tot mai ai greturi?
Lumi_Nag spune:
Amma, nu zici nimic fetita ca e ziua ta? La multi ani si sa fii sanatoasa.Sa ai parte numai de bucurii si petrecere frumoasa.
Vezi ce spirit de observatie am nu?
10+
It's easy living with eyes closed
elyanne spune:
quote:Si eu mai ma inca un berbec in casa... iar eu sun pestisor... asa ca ori e ca mine, ori ca tac'su... Da' io sper sa fie ca mine... daca e baiat si mai e si berbec
Originally posted by Amma23
Ellyane facem doua berbecutze( si eu zic ca-i fata a mea)? Eu mai am unu' in casa, sper sa ma descurc cu inca unul.
Eu nu l-am vazut pe bebe, astia nu fac decit 3 ecografii pe toata perioada sarcinii, ca cica sa nu -l afecteze. Doar daca sunt probleme, fac mai multe. Asa ca, prima data o sa-l vad pe 12 septembrie.Ma rog, incep sa cred ca is paranoici francezii, daca in alte tari se fac atatea si nu e nici o problema,is ei mai cu motz. are tare pe toate
Nici eu nu l-am vazut pe bb. O sa fac eco morfologica abia pe 31 oct. Deci am de asteptat. Pana atunci fac eco la spital si acolo n-am cum sa vad monitorul ecografului... Dar astept cuminte... ca o sa fie mai maricel si-l vad mai bine la 19s... pricep si eu ceva
Sa stii ca nici eu n-am facut prea multe eco sarcina trecuta... una la 16 sapt., una la 24 sapt. si inca 3 la spital la dr.
S-a mai nascut o stea
loina_ln spune:
buna burticilor
eu ma lupt de zor cu greturile, care la mine sunt si dimneata si seara si la pranz, si cam tot timpul
inca nu am . cred ca mi-am gasit remediul pentru greturi: lamaie, multa lamaie, in orice: in ceai, cu zahar sau simpla. oricum ar fi, lamaie sa fie!
de abia astept sa mai treaca timpul sa imi vad si eu BB la eco ca ultima data era doar un punctulet
eu ma mai confrunt cu o durere de burtik, asa, mai ciudata. de fapt nu e o durere ci mai mult o presiune. si nu mai pot sa mai imbrac nici un pantalon mai strans la burtica ca ma simt tare rau..
oricum, eu le suport pe toate, si sunt bucuroasa ca le simt, ca BB isi face simtita prezenta acolo in burtik..
6w+6