Mamici de martie - aprilie 2007 (2)
Raspunsuri - Pagina 20
elyanne spune:
Mada eu stiu ca se face intre 18 si 21 s ... Vezi ca e super nebunie cu programarile la Dr. Pop... suna de acum, ca sa iti poti face programare cand vrei... Tot la Diagnosis stiu ca este: http://www.diagnosis.ro/index.php?fileid=5
Eu a programare pt. morfologie fetala la 19 s, la Dr. Herghelegiu, la Sanador... si la el e nebunie cu programarile... am sunat de acum o luna cred... si mi-au spus ca mai au liber abia de la sf. lui oct. exact cand aveam nevoie...
Eliana si
Elena (23 octombrie 2004)www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">S-a mai nascut o stea
roxanici spune:
Tzuna,
uite un articol care pare sa fie scurt si la obiect desptre dublul si triplul test.
www.birthandbrain.org/TRITEST.html" target="_blank">http://www.birthandbrain.org/TRITEST.html
Din ce inteleg eu, diferenta dintre ele este
ca la dublul test se considera 2 indicatori iar la triplul test se considera 3 indicatori in realizarea analizei.
Sper sa te lamureasca macar un pic.
roxana,
9+
ramiha spune:
sunt si eu mamica de martie – aprilie 2007. cum sa fac sa ma trec pe listuta? poate cineva sa ma adauge si pe mine??? pliiiiz!!!!!
roxanici spune:
ramiha, felicitaaaaaari sarcina usoara si bebe sanatos 

tb sa iti dai datele si vei fi trecuta pe listuta
roxana & the baby
valide spune:
Buna gravidutelor!
Bun venit tuturor.Am vazut ca lista mamicilor s-a marit.
Eu in general sunt ok, dar azi m-am speriat putin si nu stiu ce sa cred.
Eram la serviciu si m-am dus la baie. Cand sa plec am observat un cheag de sange in toaleta. Nu stiu daca era de la mine. Nu am avut nici o pata de sange, nu m-a durut nimic si totusi imi este putin teama, mai ales ca este prima sarcina dupa 3 ani de incercari si investigatii.
Marti am facut o eco si totul era Ok.Voi ce parere aveti.Oare este o problema!?
ramiha spune:
multumesc roxanici!
datele mele sunt:
UM 24.06.2006
DPN 31.03.2007
DN: 30.09.1980
Am si eu o intrebare la fetele cu burtici si cu greturi: voi ati slabit? Eu sunt in sapt a 9-a, greturile evident sunt in toi, si deja am slabit 10 kg. In conditii normale chestia asta m-ar bucura teribil, dar acum nu stiu ce sa cred: este normal sau ar trebui sa ma ingrijorez?
Va pup!
ramiha spune:
vad ca am aparut deja in lista de gravidute!
Am uitat sa spun ca dr meu se numeste dan tutunaru (elias).
sarcina usoara la toata lumea!
elpower spune:
Sa indraznesc si eu sa ma afisez drept graviduta pe aici si sa sper ca Dumnezeu imi va ajuta sa duc cu bine sarcina pana la capat. Spun asta pentru ca intre 15 si 22 august am fost in spital cu iminent de avort. Acum sunt acasa si ma simt mai bine. Iau Utrogestan si No-Spa si stau in patuc. Asa ca iata datele mele:
Data nasterii mele: 8 ianuarie 1974
Data ultimei menstruatii: 18 iunie 2006
Si cu ajutorul lui Dumnezeu, data probabila a nasterii: 25 martie 2007.
Va pup pe burticute si va urez dimineti cu cat mai putine vizite la toaleta :))!
Trebuie sa te gandesti la caracterul tau. Sa stii in ce te schimbi, cum vei fi schimbat si ce nu poate fi schimbat la loc. Bunele maniere nu sunt deajuns. Nu sunt acelasi lucru cu o inima buna.
elyanne spune:
Bine ati venit Ramiha si Elpower! Sa aveti o sarcina usoara!
Se mareste gasca de
pe zi ce trece 
Valide eu zic ca n-avea cum sa fie un chiag de sange fara nici o pata, un pic de sange... mai ramanea ceva in urma lui... Daca ai fost si la eco si e ok... atunci nu mai iti face griji
Roxanici multumim pt. link 
Mada eu ma vaitam sapt. trecuta de dureri de cap ingrozitoare... La mine erau de la tensiunea mica... Am inceut sa beau o ceasca de cafea dimineata si mi-e mai bine... Si incerc (dar nu'mi iese mereu) sa beau 2 l de apa / lichide pe zi. Poate din aceiasi cauza te doare si pe tine capul...
Eliana si
Elena (23 octombrie 2004)www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">S-a mai nascut o stea
paxela spune:
bine ati venit si sarcini usoare burtici noi
Valide nu cred ca ar fi putut sa fie cheag de sange de la tine fara alte semne sau pete
Alexa
9+ si
Silviu ( 27.11.2004).......poze, poze2006