Mamici de martie - aprilie 2007 (2)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmen94 spune:

ce mai fac cele mai frumoase burtici?!?!?!
karra80.......................ma bucur ca sunteti bine.multa sanatate in continuare.
Adelyna....................nici mie nu mi-a recomandat medicul vitamine,iar ca sa iau dupa ureche......nu ma prea risc.
carmenefr.................si eu ma lupt din greu cu greturile.mai ales seara.....sper si eu sa treaca cat mai repede.mie a vrut medicul sa-mi prescrie ceva ptr. greturi,dar eu.............nu si nu! mai bine rezist eroic decat sa iau ceva si cine stie ce sa se mai intample.dar sti care e faza?!?!?ca m-am invatat cu greturile si daca nu sunt asa accentuate parca intru in panica si ma intreb daca nu cumva s-a intamplat ceva.....cine sa ma mai inteleaga?!?!?!?
elyanne.......................la mine cu mancarea e cam asa.mor de foame de as manca si lemne.....asta pana imi pun in farfurie.cum vad mancarea in farfurie ma apuca niste nervi...si-mi trece si foame si tot.
Lumi_Nag..............eu am facut o radiografie chiar cu 2 zile inainte sa fac testul de sarcina.cand am vazut testul pozitiv......am topait prin toata casa de bucurie.....pana mi-am amintit de radiografie si apoi pune-te pe plans.....ca si eu eram ingrijorata.am intrebat in stanga si in dreapta si stresam pe toata lumea......si cam toti mi-au zis ce a scris si mari_lu.
mari_lu...............te pupic!!!! eu am citit listuta si mi-a sarit mie in ochi nick-ul,dar ma gandeam ca poate e alcineva cu nick-ul asta........de parca ar putea 2 persoane difetite sa aibe acelasi nick!!!!!!!! deh! sarcina e de vina.......se pare ca nu mai functioneaza neuronii ca lumea!!!!

va pupic pe toate si sarcina cat mai usoara va doresc la toate!!!!

Carmen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Kmi78, Ralualexandrei multumesc pt. raspunsuri... deci nu's singura care nu poate fara cafea Eu tot din cauza tensiunii f. mici am inceput sa beau, pt. ca in primele saptamani am rezistat fara... chiar daca dormeam pe mine... Dar ma durea capul ingrozitor.

Azi ma simt ceva mai bine... se pare ca si caldura din ultimele zile a contribuit la starea de rau... Sper sa nu mai se faca atat de cald ca eu nu mai suport.

Eliana si Elena (23 octombrie 2004)www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">
S-a mai nascut o stea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mititica04 spune:

hello,
pt ca sunt intr-o scurta vacanta, optimismul meu este ceva mai mare si m-a determinat sa ma inscriu acum pe listuta voastra. Vroiam sa mai astept inca o saptamana (de fapt inca o ecografie) sa ma asigur ca bebele este bine si abea apoi sa ma alatur voua, dar iata ca azi sunt in forma.
Datele mele sunt:
UM: 20.06.2006
DPN: 27.03.2007
Grijile mi se trag de la doua sarcini pierdute in ultimul an (oprite in evolutie in primul trimestru). Din acest motiv stiu foarte bine prin ce trec fetele care au pierdut sarcinile in ultima vreme si vreau sa le spun sa nu se dea batute si sa nu ii asculte pe medicii care le vor recomanda sa uite si sa nu faca nimic. Trebuie sa se gandeasca la urmatoarea sarcina si sa caute medicul care le va indruma catre analize si investigatii. Din pacate, pt multi doctori devii un caz dupa 3 sarcini pierdute. Pana atunci nu esti prea interesanta si nici nu trebuie sa faci mare lucru din punctul lor de vedere.
Revenind la prezent: pana acum am facut 2 ecografii transvaginale si bebele era ok, iar luni o voi face pe a 3a. Oricum, pana in saptamana a 14a ma voi duce la control si voi face ecografie din 2 in 2 saptamani.
Fata de celelalte 2 sarcini am ceva greturi, nu mari si nu tot timpul, dar am. Ceea ce ma bucura...

aveti grija de voi si bucurati-va de ceea ce vi se intampla

9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelaaa spune:

Mai ,fetelor dar cat ati mai scris......

Imi pare rau ca n-am fost si eu cu voi,mai ales ca am citit despre GEO si GABY 77........Imi pare taaare rau ,n-am cum sti cu exactitate cum va simtiti,dar probabil ca asemanator cu mine sambata cand am vazut pata de sange,chiar am crezut ca e gata...Din fericire n.a fost asa.
Toate vorbele de incurajare din partea mea....Capul sus si mergem mai departe,nu???

Despre mine,am avut cateva zile rele,de aia nici n-am mai intrat...
Greturi,dar fara varsaturi....
Somn din plin,as vrea sa dorm non-stop....
Ganduri negre despre toate,as putea spune ca am rau de viata,dar sper sa treaca pana la urma...
Constipatia m-a mai lasat putin,dar nu de tot...

Aaaa,inca o intrebare ,eu de ce nu sunt trecuta la "mamici de martie-aprilie 2007"?
Poate nu mi-am dat datele........???????????

UM-01.07.2006
DPN-04.04.2007

8+4

Mihaela

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Mihaelaaa

Aaaa,inca o intrebare ,eu de ce nu sunt trecuta la "mamici de martie-aprilie 2007"?
Poate nu mi-am dat datele........???????????

UM-01.07.2006
DPN-04.04.2007

8+4

Mihaela

Zapacita, cum sunt, eram convinsa ca am uitat sa te trec nimic nou... dar n-am uitat, esti in listuta... mai la final, ca lista este ordonata dupa DPN (sau UM).

Mititica04 bine ai venit si sa ai o sarcina usoara... Avem aceiasi DPN

Eliana si Elena (23 octombrie 2004)www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">
S-a mai nascut o stea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelaaa spune:

Aaaaasa,acum sunt si eu mandra si multumita,mersi.

Si eu sunt si mai zapacita...am uitat sa scriu si data mea de nastere care este 05 martie 1982

Mihaela

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Mihaelaaa

Aaaaasa,acum sunt si eu mandra si multumita,mersi.

Si eu sunt si mai zapacita...am uitat sa scriu si data mea de nastere care este 05 martie 1982

Mihaela

Avem voie sa fim zapacite... doar suntem

S-a mai nascut o stea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelyna spune:

Mititica04 bine ai venit printre noi si sarcina usoara.
Elevitul am inteles ca se ia fara prescriptie medicala,dar si eu sunt de aceeasi parere.Astept intai rezultatul la analize si apoi vad ce-mi spune doctorul.
In rest vad ca azi m-am simtit mai bine(greturi mai putine)dar nu stiu ce va fi maine.
Of fetelor,imi este asa frica sa ma enevez dar uneori nu am ce face si nu ma gandesc decat la bebe sa nu aiba probleme.Am o fetita care nu sta locului o clipa si uneori sunt asa obosita ca mai cedez.

Mergi la inceput

Am pus 3 linkuri in lista de pe prima pagina, zic io utile , "furtate" de la alte mamici de 2006/2007.

Am gasit si calendarul chinezesc... asta ca si amuzament, ca nu prea cred in din astea: http://www.chinagold.com/verify.htm ... pt. cine vrea sa vada ce va fi bb
La mine zice ca ar fi fata (asa zic si eu). Si la primul bb tot fata iesea si asa a fost...
Dar au fost si mamici au spus ca la ele nu s-a potrivit

S-a mai nascut o stea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geo_78 spune:

Fetele dragutele multumesc pentru cuvintele frumoase

Desi nu mai sunt printre voi, vreau sa va spun ca sunt alaturi de voi, va citesc zilnic si sper sa ajung si eu cat de curand la odisee :)

mititica04 ai scris ca si tu ai pierdut 2 sarcini..ce investigatii ai facut? ai descoperit cauza? la ce dr. mergi?

fetele care ati mai pierdut sarcini ce analize ati facut dupa? imi puteti recomanda un medic adevarat?...am tot citit pe forum, sunt multi medici buni, dar totusi se intampla si necazuri din pacate :(

o seara buna va doresc si sarcini usoare :)

Mergi la inceput