"drepturile" bunicilor
Raspunsuri - Pagina 6

Gandacel spune:
Socrul tau iti spune TIE asa ceva?! Scuza-ma, dar ma faci sa ma intreb: barbatul tau ce zice?! Ca ori ar trebui sa ia masuri in ce-l priveste pe taica-sau, ori inseamna ca si el iti vorbeste la fel, dupa exemplul propriului tata!
Oricum, imi pare rau! Cred ca iti e tare greu.
Gandacel si Bogdanel (14.11.2005)

mariussimiuc spune:
Nu,sotul meu nu vb asa cu mine.Iar de luat masuri..nu are ce masuri sa ia ca si el isi ia acelasi tratament. Dar probabil ca el este obisnuit sau nu comenteaza ca e tatal lui si il iubeste oricum ar fi..Eu,nu!
http://www.paidmail.ro/?seite=bettel&user=mariussimiuc

Ramona J spune:
Totusi, cred ca sotul tau e vinovat in situatia asta. Sotul meu nu le-ar permite parintilor sa-mi vorbeasca in felul asta.
Daca parintii tai i-ar vorbi sotului tau in felul asta tu nu ai spune nimic?
The best thing you can do for your children is to love your wife.

mariussimiuc spune:
Gata!Am gasit vinovatul! Mama lui de vinovat!

Ramona J spune:
Eu nu vad nimic de ris in asta. Cum sa zica socrul ca te loveste? Sotul ce face, se ascunde dupa tine? Cred ca are amintiri triste...
Edit. Eu nu zic sa va certati. Dar ar fi cazul sa discutati ca adultii. Daca nu sotul, atunci cine sa le vorbeasca? Vin eu daca va e frica.

mariussimiuc spune:
Nu stiu la ce te referi atunci cand spui de amintirile triste..Probabil ca asa este...Mie nu mi-a spus...Ce-ai vrea sa faca?Sa ne luam la bataie de adevaratelea? Ne-am luat "catrafusele" si am plecat la noi acasa.Ai o alta idee mai buna?

busygirl spune:
Ma bag si eu... ca si eu sint nora.
Si daca sotzul riposteaza si soacra zice ca de fapt sotzul riposteaza numai pentru ca e montat de nevasta? si ca el (copilul ei) nu gindeste asa cum spune?
Problema e ca pina nu a fost insurat nu riposta ca nu avea chef sa intre in discutii si certuri aiurea... era mai comod sa taca. Dar odata cu insuratoarea s-a schimbat tactica si de aici nora e de vina.

mariussimiuc spune:
Chiar as vrea sa vii sa discuti tu cu socrul meu sa vad cum o scoti la capat cu un om batran de aproape 70 de ani,care a trait si le-a vazut pe toate,care se bate cu pumnul in piept ca-i place dreptatea,dar numai cand e de partea lui,as completa eu,care are un orgoliu de neimaginat,care n-a vb cu mama si fratii lui timp de 20 de ani pe motiv de nush ce nedreptate...si lista poate continua.Sotul il accepta asa ca e tatal lui si il iubeste neconditionat.Si eu am incercat timp de 10 ani sa las de la mine,sa trec cu vederea multe,dar acum probabil ca am ajuns la limita...si nu mai vreau!
Deci...cand spuneai ca vii?

Ramona J spune:
Cred ca-mi fac un drum...
Mai fetele, discutia trebuie inceputa nu atunci... ca iese rau. Astea sint lucruri care se abordeaza cu calm, intr-un moment de liniste.
Soacra-mea se lua de mine daca ii ziceam ceva lui fiu-su, de exemplu. Nu puteam sa-i fac observatie ca imi spunea sa nu ma leg de fiul ei. Eu am crezut ca glumeste, abia dupa ce mi-a zis-o de citeva ori (ma cam luam de el, nu?) mi-am dat seama ca e pe bune. Dar n-am ignorat chestia, i-am aratat ca trebuie sa stea in banca ei si acum presupun ca ma birfeste pe la spate, ca nu mai comenteaza.
La noi in casa nu s-a luat nimeni de gineri/nurori, de aia am crezut eu ca glumeste.
Ei va vad ca pe niste copii. Voi trebuie sa va purtati ca adultii, sa discutati deschis subiectul, spuneti fara nervi care e problema si lasati-i apoi sa decida daca se pot conforma. Daca nu... asta e. Dar nu va asteptati acuma sa respecte regulile cu sucuri, zahar si mai stiu eu ce. Aia nu se va intimpla, dar macar sa nu va mai promita ca va da la fund!

Ramona J spune:
Am cam dat-o pe gluma. Dar ma gindeam acum... serios!
S-a spus deja ca bunicii au si dreptul legal de a-si vedea nepotii. Totusi sint mame care spun "fara mine nu merge". Intrebarea mea e: LEGAL bunicii sint obligati sa le vada si pe mame? Presupunem ca sint intregi la cap, nu-si abuzeaza nepotii... dar le spun "mama" la copii si le dau sau nu le dau suc...
In orice caz mama m-ar da in judecata daca n-as lasa-o sa-si vada nepotii. Edit. Nici ea nu respecta regulile si ma mai critica din cind in cind.