Mamici de sept-oct 2006 (61)
Raspunsuri - Pagina 8
inni spune:
Lexi tu cand ziceai ca te duci la Iosup ? Ca abia astept sa vad daca ai o putzica sau o pasarica in burtica ..
Poze
Inni 36+ cu ....
Mirabelac spune:
GETY merci mult
lullabay
1. la inceput colostru si apoi vine lapticul.
2. pana ii cade buricul nu ai voie sa-i faci baita, il stergi cu apa fiarta si racita sau cu servetele umede.
3. lapticul se poate depozita in sticlute speciale si se pastreaza la congelator pana la 3 luni (daca e nevoie, daca nu, il arunci).
astea le stiu de la alte mamici.
Mirabela sapt. 33 POZE
Doar sufletul mamei poate sa multiplice iubirea si nu sa o imparta intre copii ei.
anangel_lexi spune:
quote:
Originally posted by inni
Lexi tu cand ziceai ca te duci la Iosup ? Ca abia astept sa vad daca ai o putzica sau o pasarica in burtica ..
Poze
Inni 36+ cu ....
Pe 15 mergem. Peste 4 zile. Iti dai seama, daca tu abia astepti sa afli ce e, da' sotu' meu. Nu mai poate de nerabdare. In fiecare zi ma intreaba cand mergem la eco.
35+ I wish I were an angel...
Poze diverse
Poze cu bebe si burtica
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev256pr_.png
princess spune:
Buna dimineata, burtici!
Am si eu o "spaima": dr. mi-a dat NOLICIN - 10 zile pt. o infectie urinara si mi-e cam teama sa iau pt. ca am citit pareri pro si contra! A mai luat cineva in timpul sarcinii?
Multumesc!
Alina
33+ cu
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;19;28/st/20060928/dt/7/k/db93/preg.png
lullabay spune:
Mi-ka eu nu am avut contractii atat de dureroase cu lipsa de aer..m-a durut doar burtica...dureri ca si de ovare am mai patit dar nu durau mult si sincer nu stiu daca erau ovarele sau altceva..ca toate sunt inghesuite acum acolo.
Anagel_lexi incearca sa schimbi modul de administrare al fierului daca il iei acum inainte de masa incearca dupa sau invers...poate cine stie, are rezultate!!! Multumesc de informatii"para"am retinut!!!!Acum desi imi plac foarte mult patuturile de la barza as vrea tare mult unul pe care sa il pot legana....oricum am zis ca pana face o luna poate sa doarma si in cosulet sau in landou..si cum cei de la barza au zis ca mai aduc marfa la mijlocul lui sept mai am timp sa ma mai gandesc.
Inni teoretic ar tb sa ma invete dar eu sunt convinsa ca nu o sa imi spuna nimic...asa ca daca vin cu lectia invatata de acasa e mai sigur.
Mirabela si in spital imi incalzesc infirmierele apa?sau tb sa imi sun sotul:alo,vino cu un kil de apa fiarta?adica ca idee acasa stiu ce ar tb sa facem cu baita si cu lapticul...dar eu ma intrebam in cele 3 zile(daca avem noroc) in care stam in spital..deja noaptea am inceput sa visez numai "pachetele" cu bebelusi si pana adorm imi vin o mie de intrebari in minte!!!!!!
35+
lullabay spune:
Princess eu stiu ca fluorochinolonele-ciprofloxacina,norfloxacina(nolicin)nu se dau in sarcina!
35+
Mirabelac spune:
lullabay pt. spital nu-ti fa probleme, cum a spus si inni, il spala asistentele si iti arata si tie cum. Desi nu cred ca apuci tu sa-l speli in spital, se ocupa ele. Mai mult nu stiu.
Mirabela sapt. 33 POZE
Doar sufletul mamei poate sa multiplice iubirea si nu sa o imparta intre copii ei.
martha78 spune:
M-am masurat si eu in talie si am fix 100, iar la capitolul greutate am luat 7 kg, o fi bine, o fi rau?? Ma gandesc ca mai am putin si nasc si am luat asa putin?!
Martha 36
ticket lilypie
anangel_lexi spune:
Lullabay, uite acum m-am uitat pe site si am vazut ca au si "vanilie" la patuturi. Daca suni, intreaba care din ele e mai deschis, s-ar putea ca ceea ce am vazut eu sa fi fost totusi vanilie...
35+ I wish I were an angel...
Poze diverse
Poze cu bebe si burtica
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev256pr_.png
alessia80 spune:
ITZY- Wlcm to the club! Cred ca toate suntem cu neuronii in vacanta
MICROBU-dar pe lylipie nu exista ticker cu inimioare Daca va deranjeaza rau am sa-l schimb!
GRIPO- te-as fi putut ajuta daca nu stateai...unde stai! Oricum am s-o intreb daca nu cunoaste pe cineva de incredere care sa te ajute
ALESSIA80 33+
poze
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;29/st/20060925/k/fb69/preg.png[/image]