Mamici de sept-oct 2006 (61)
Raspunsuri - Pagina 7
gripo spune:
GETY, eu am problema asta cu indigestia de cateva saptamani, chiar m-a apucat disperarea, ca nu mai stiu ce sa fac. E clar ca la mine nu e de la mancare, ca si daca mananc fructe, sau dulciuri sau orice te-ar putea deranja la stomac, nu are legatura. Doamne, si scoate burta mea niste suneteeeeeee! Cred ca e de la fier, sau de la sarcina, de la hormoni, ca altfel nu-mi explic ce am. Saptamana viitoare ma duc la control, si sa vedem ce zice dr.
MICROBU, am vazut ca si tu nasti la Cantacuzino. Poate stii tu ceva de preturi, ceva, pe-acolo? Cum ti se pare spitalu'?
34+RADU ANDREI
http://pg.photos.yahoo.com/ph/dori_ch/album?.dir=62d5re2
CamiSol spune:
Buna dimineata burtici!
Va invit la o cu sau fara cofeina. Eu am citit ce s-a mai postat de aseara...si acum ma pregatesc sa ma duc sa-mi iau rezultatul de la urocultura.Sper sa fie totul bine...
Gripo naspa faza cu gazele... de gaze imi este si mie cel mai frica, cum simt miros ma panichez imediat.
Iullabay eu am luat patut din panza de la Barza...mi s-a parut mai practic. Cele din pal erau pe mai multe culori, un crem era mai deschis...alb simplu nu cred ca aveau.Oricum poti sa suni si sa intrebi.
Sofi merci ca mi-ai laudat burtica.
Microbu si mie mi s-au parut destul de greu de manevrat carucioarele. Dar sotului i-au placut si a zis ca se ocupa el de asta (Numai ca el munceste in Italia si sta cam 3-4 luni pe an acasa ).Oricum e bine ca stam la casa si nu tre` sa ma chinui pe scari sau cu liftul...
Acum va pup pe burtici ca ma duc sa ma dushez si la analize, sa-mi tineti pumnii stransi...
Cami 32+ cu Luca-Ionut
Pozici cu burticutza
Inca putin pana la
cata14 spune:
Neata gravidute de pretutindeni. La mine e deja 4.20 pm si abia astept sa plec de la servici ca a inceput sa ma doara spatele.
gripo, multumesc ptr pont, habar n-aveam ca tb sa scriu 10 mesaje ca sa nu ma mai modereze.
Lasati ca devin f activa de acuma ca v-am bagat la favorite si nu va mai pierd.
O zi buna si fara surprize.
Cata 35+
martha78 spune:
Salutare!
Mi-a mers netul cu pauze si am citit si printre randuri
Floricika, LA MULTI ANI, sa fii fericita si iubita si sa ai o nastere super usoara!
Eu am revenit iar la gynipral si ma simt un pic mai bine si acum astept cu nerabdare ziua cezarienei
Martha 36
ticket lilypie
gripo spune:
CAMISOL tinem pumnii.
CATA ma bucur ca ti-am fost de ajutor. Dar in Australia, nici macar epidurala nu se accepta?
34+RADU ANDREI
http://pg.photos.yahoo.com/ph/dori_ch/album?.dir=62d5re2
anangel_lexi spune:
Neata tuturor.
Mi-am masurat si eu aseara burtica, am 102 cm in "talie", asa ca eu zic ca sunt bine, nici prea-prea, nici foarte-foarte
Gripo, pot face o intrebare dar nu-ti pot promite ca o sa-ti vina sigur. E vorba de colega mea de servici, care face curat si la noi la firma. E foarte de treaba dar e si foarte ocupata, de-aia nu-ti pot promite nimic.
Fetelor, eu sunt disperata cu fierul asta. Nu stiu ce sa mai fac, m-a stricat complet la stomac, am ajuns sa ma scol noaptea din cauza diareei. Si nici n-as vrea sa renunt, ca mi-a spus doctorita ca daca eu sufar de anemie, sufera si bebe...Off, nu stiu ce sa fac.
35+ I wish I were an angel...
Poze diverse
Poze cu bebe si burtica
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev256pr_.png
Mi-Ka spune:
CamiSol, mai e valabila invitatia la , ca eu de abia acum m-am trezit ?
Vreau sa va mai intreb si eu ceva: cand mai am contractii, cateodata, mai ales seara, parca ma sugruma cineva de gat, nu am aer,e normal ori ba?
Plus de asta dimineata (adica acum )m-am trezit cu o durere de ovare...oare apasa bb pe ele, oi fi racit sau doamne fereste o fi vreun semn nefast? A mai patit cineva?
Vreau sa va mai spun ca leliuta este in spital la Timisoara si acolo va ramane pana va naste in octombrie, caci se pare ca bb ei este jos de tot si ei a preferat sa o tina sub observatie medicala.
Mi-ka
www.snugglepie.com/tickers/tdb.php?tid=478145&ignore=1" target="_blank">bebelusul meu
lullabay spune:
Buna dimineata!!!M-am trezit si eu la 9 dupa ce m-am culcat la 3...cata14 asta era motivul pt care nu am vazut ca mi-ai raspuns aseara ...esti moderata....eu vreau naturala daca se va putea...emotii nu am pt mine ci pt ea:)))) stiu ca pana la urma tb sa nasc si sincer deabia astept!!!!
Gety vreau si eu ,te rog frumos, sa stiu detalii despre mesterul tamplar..cat costa si daca ai fost multumita!!Si eu m-am stricat la burta,dar stiu motivul:o combinatie exploziva de porumb cu prune!!!
Camisol pai eu am vorbit cu ei...nu au distribuitori in tara,nu asigura transportul...va intrebam pe voi de culori pt ca pe net scrie ca au mai multe culori de pal dar nu arata decat cateva..si va intrebam in ideea in care voua v-a placut o culoare in mod deosebit...ca asa daca sun din nou ce poate sa faca d-ra de acolo?sa imi descrie culoarea?FOARTE FRUMOASA rata!!!!!M-am indragostit de ea!!!!!!!Succes la analize!!!!Tinem pumnii!!!
Pt mamicile cu copilasi sau pt oricine altcineva care stie,am si eu cateva intrebari daca ma puteti lamuri:
- peste tot scrie ca laptele vine in 2-3 zile dupa ce nasti..in timpul acesta noi ce ii dam sa suga ?colostru,cumva?
-in spital cum ii facem toaleta?ca baita pp ca nu ii facem?ceai de musetel?ser fiziologic pt ochisori?
-daca suntem nevoite sa ne mulgem unde depozitam laptele...sau il aruncam?si daca il depozitam undeva il dam cu lingurita la bebe sau cu biberonul?
Mai am mai multe :)))) dar pt inceput cred ca sunt suficiente..mi-am dat seama ca eu in cateva sapt nasc si habar nu am cum se ingrijeste bebeul..ca am citit numai despre sarcina pana acum.
35+
inni spune:
Mi-Ka asa se intampla la contractiile de care zici. Ingreunarea respiratiei si de aici senzatia ca nu mai ai aer. E perfect normal. La mine mai apar in plus si niste senzatii de caldura cu transpiratie, indeosebi a capului.
Lullabay iti raspund eu la primele 2 intreb : colostru ii dai la inceput,; in spital o sa te invete asistentele (sau asa ar trebui) cum sa-i faci toaleta la bb.
Poze
Inni 36+ cu ....
anangel_lexi spune:
Lullabay eu cand am fost la Barza cea mai deschisa culaore era "para", un crem-galbui tare frumos. Mie una mi-a placut, desi noi am luat pe bleu (ala ne-a placut cel mai mult) Alb simplu nu au, mai au un natur lacuit, dar eu daca ar fi sa aleg intre astea doua nuante, as alege "para". Acum e si chestie de gust...
35+ I wish I were an angel...
Poze diverse
Poze cu bebe si burtica
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev256pr_.png