Mamici de sept-oct 2006 (61)
Raspunsuri - Pagina 28
lakioana spune:
Multumesc mult Martha. Esti draguta. 
Cine ma poate ajuta si pe mine sa scriu in locul adresei propriu-zise doar ce reprezinta ea...De exemplu...in loc de http://.... doar POZE
Lakioana
36+ cu
Rebecca Riana
Imagini camera bebe
http://photos.yahoo.com/danionela
_Ralu_ spune:
lakioana, f f f frumoase desenele. sunt impresionata de talentul tau. la mine sotul e mai "talentos" eu sunt un antitalent convins. in orice domeniu!
scrii asa : [ url = " http... " ] poze [ / url ] fara niciun fel de spatiu!
hai sa va redau si voua ce-am gasit pe dc despre copiii fecioara:
Ca este un lucru bun sau un lucru rau, trebuie sa stiti ca copilul Fecioara este un copil foarte agitat. La ce altceva v-ati fi asteptat de la un copil care creste pentru a fi un perfectionist?
Tineti cont de faptul ca acest copil este unul deosebit si are nevoie de o rutina zilnica. A avea anumite tabieturi nu este chiar un lucru rau, dar nici sa nu va ganditi sa incercati sa I le schimbati! Acest copil nu poate suferi defel schimbarile.
Ii place sa ciuguleasca mancarea, asa ca trebuie sa I-o puneti la indemana la orele de masa.
In ciuda acestor particularitati, acest copil nu are nevoie de foarte mult. Un dormitor curat, lucruri simple sunt suficiente pentru ca el sa fie multumit.
De asemenea, copilul Fecioara este capabil sa se joace ore in sir de unul singur, simtind prea putin nevoia sa aiba companie sau sa I se dea mare atentie.
Va simti nevoia sa vorbeasca foarte devreme, probabil mult mai timpuriu decat majoritatea copiilor din jur. Ii trec multe lucruri prin capsorul lui si simte nevoia sa le impartaseasca si celorlalti.
De la o varsta frageda il veti vedea rotindu-se in jurul mamei, din dorinta de a o ajuta la diferite treburi. Asta pentru ca simte o nevoie acuta de a-i servi pe cei din jur.
Cu siguranta ca va face si multe traznai, se va fastaci, pentru ca acest copil este un pic cam timid
In concluzie
Copilul Fecioara va excela de unul singur, dar cu bucurie va sari sa-I ajute pe cei din jurul sau, iubeste curatenia si ordinea si stie sa se distreze si de unul singur. Ce copil bun!
raluca
35+
cu
alexia-maria
pozishoare
...vine
alexutza
lakioana spune:
Multumesc Raluca...sa vad daca imi reuseste...
Lakioana
36+ cu
Rebecca Riana
Imagini camera bebe
lakioana spune:
A REUSIT!!!! 
Multumesc inca o data Raluca 
Lakioana
36+ cu
Rebecca Riana
Imagini camera bebe
anangel_lexi spune:
Wow, lakioana, ce frumoase sunt desenele! Asta imi aduce aminte ca intr-un timp faceam si eu desene cu personaje din desene animate. Dar mi-am pierdut exercitiul, acum sigur nu mi-ar mai iesi la fel!
Ralu, eu stiu ca ar fi timpul sa ma potolesc dar nu pot. Nu pot sa stau degeaba, e o pedeapsa pentru mine. Azi de exemplu am fost la cumparaturi in piata, am venit acasa, am spalat geamurile, am sters praful si am facut ordine, iar dupa-masa am facut o supa. Si toate astea le-am facut singurica, ca sotul a avut si el treburile lui, bine stabilite dinainte
Si da, marti merg la Iosup. Ma crezi ca nu mai am rabdare? Cat despre cezariana eu zic sa stai linistita. Doctorita ti-a zis de nasterea naturala in perioada in care tu te simteai mai bine dupa tratament. Daca acum ii vei spune ca tratamentul nu a mai dat rezultate si ti-a fost rau cu tensiunea si iti e frica de nasterea naturala, sunt sigura ca va intelege. Si apoi gandeste-te: ce medic e atat de nebun incat sa riste sanatatea sau chiar viata pacientilor sai? Pai nu-si aprinde singur paie in cap???
Sper ca am reusit sa-ti mai gonesc un pic din gandurile negre...
pe noate si noapte buna tuturor!
35+ I wish I were an angel...
Poze diverse
Poze cu bebe si burtica
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev256pr_.png
alessia80 spune:
N-o sa va vina sa credeti ce am aflat!!!
Pe la sf lui iunie, cand am fost racita rau, m-am dus la med de fam si mi-a dat printre altele ceai de levantica! Si am baut mult ceai o sapt si ceva cred in fiecare seara! Acum am intrat si eu pe internet si am aflat ca levantica e CONTRAINDICATA in sarcina pt ca provoaca declansarea menstruatiei! Cat de tampit poti fi sa recomanzi asa ceva???

Poate imi raspunde si mie cineva- eventual INNI ca e mai in tema- daca are efecte asupra lui bb, sau daca i-a provocat vreo transformare nefasta!
ALESSIA80
33+ 
poze
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;29/st/20060925/k/fb69/preg.png[/image]
eloise spune:
Raluca am vazut si eu familia cu 12 copii. Erau asa multi din ratiuni religioase din cate am inteles (o secta neoprotestanta, ai vazut ca toti aveau nume biblice). Cred ca pt femeia aceea sarcina era starea ei fireasca, iar nasterea nu dura mai mult de jumate de ora. Totusi...ciudat... chiar daca ii poti iubi la fel pe toti 12, te poti oare ocupa de ei? Sa ii educi cu atentie si grija zi de zi pe toti, sa le acorzi interes... Hmmm. Avantajul e ca ai o echipa de fotbal si inca o rezerva!
O sa incerc sa-i zic dorctoritei ca nu vreau Pap test. Ce mai conteaza acum, oricum o sa fac cezariana aproape sigur. Si ea zicea ca o sa-l repetam dupa ce trece perioada de lehuzie.
Alessia cam iresponsabil dr tau de fam. Vestea buna e ca ceaiul cu siguranta nu poate avea nici un efect negativ asupra dezvotarii lui bebe. De asta fii sigura. Din fericire ceiaurile astea, chiar daca au efect emenagog (provoaca sau pot induce menstruatia) nu au un efect infailibil. Sunt totusi niste ierburi si ele. Probabil si-ar fi facut efectul intr-un caz in care existau probleme de mentinere a sarcinii. In luna a 3-a zici ca ai baut? Deja riscul de avort spontan era diminuat fatza de primele sapt si luna II. Ai avut noroc sar nici ceaiurile nu erau o potziune super puternica. Insa doctorul a fost de vina
Eloise
30+ cu 
EU
Virsta bebe
gripo spune:
SALUTARER BURTICOASE!
Mai e o diferenta intre rahie si epidurala, dupa prima nu poti misca picioarele timp de cateva ore, pentru ca nu le simti, iti sunt total amortite, in timp ce, dupa epidurala te poti ridica si merge pe picioarele tale, ceea ce e super, pentru ca socul de a nu-ti simti picioarele este ingrozitor.
Eu am fost la socri in week-end-ul asta si, desi, la fel ca ADAMEASCA, mancare din belsug, pune-te masa, scoala-te masa, nu mai vreau sa plec de-acasa pana nasc. Daca ma ridic in picioare, instantaneu imi vine sa fac pipi, si pana ajung, e imposibil sa nu ma scap, nasoala faza asta. O am de cateva zile, de cand cred ca bebe a coborat iar si apasa pe oase. Ce sa mai vorbim, cel mai bine e la tine acasa. Dar m-am intalnit cu nasii mei si ai lui bebe, care nu prea intelegeau ei, saracii, ce se intampla de vreau eu mortis sa ne intalnim. A fost super intalnirea, si am intrebat si de numele lui bebe, ca nu se stie cum e omul, si mie imi sunt tare dragi ei, si nu as vrea sa renuntam la ei, iar reactia lor a fost a unor oameni cu cap, asa cum ii stiam "a, pune-ti ce nume vreti, ca voi il strigati o viata intreaga, e important sa va placa voua, nu noua", asa ca m-am linistit si in aceasta privinta.
35+
RADU ANDREI
http://pg.photos.yahoo.com/ph/dori_ch/album?.dir=62d5re2
eloise spune:
Alessia vad acum ca tu nu spusesei nimic de una a 3-a, ca ai fi baut ceaiul in luna 3. in iunie erai in luna a 6-a...cu atat mai mic pericolul.
Eloise
30+ cu 
EU
Virsta bebe