Mamici de sept-oct 2006 (61)
Raspunsuri - Pagina 29
aelita spune:
lakioana,minunate desenele tale!!! mor dupa elefantelul cu urechi rozalii!!
cum le faci ?adica pe ce ?ca nu m-am prins de figura.
fa cat mai multe o sa iasa camera o minune!
20+
Monique_new spune:
Buna dimineata burtici.
lakioanaCum ai facut desenele alea...sau le-ai cumparat...copiat...sint dragute foc.
M-am uitat si eu aseara la Super Nany...dar eu am vazut 15 copii ca doar aveau numere pe tricouri.Si parca era insarcinata din nou.Doamne nici chiar asa
Nu se mai intelegea om cu om acolo.Cred ca apartineau vre-unei secte care de altfel am inteles ca ii si ajuta...ca pareau destul de bine cit de cit. Intr-un fel e frumos sa sti ca ai atita familie dar va dati seama ce e pe capul parintilor.
POZE
Monica
37 sapt
anangel_lexi spune:
Neata fetelor, eu azi m-am trezit cu fata la cearsaf, asa ca poate stie vreuna dintre voi niste bancuri ceva...Pana atunci ma duc la traducerea mea.
Pupici.
35+ I wish I were an angel...
Poze diverse
Poze cu bebe si burtica
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev256pr_.png
microbu spune:
Buna dimineata, burtici!
noi am avut un weekend tare plimbaret...
Sandra
32fix
burtik + poze
inca un pic
mare si munte
BB 28sapt
Lyana spune:
Neata burtici ![]()
N-am putut sa dorm deloc de dureri de burta (burta de jos), nici bb nu prea a dormit si nici tati. M-au cam speriat durerile astea, semanau cu cele de menstruatie dar si usturau destul de mult.
E INFECTIE URINARA? Dr mi-a zis ca ma mai doare pentru ca e capul de bb acolo, dar chiar asa?
lakioana ce frumos desenezi! eu i-am cumparat un pestisor identic tot asa pentru decoratiuni, dar e dintr-un cauciuc si se lipeste.
30+
Teodora
eli26 spune:
SALUTARI BURTICOASE !!!
.microbu mey dar tu cand nu te plimbi....ai fost peste tot...munte, mare,la pescuit... etc bravo
,mai e putin si vine bb si nu ai sa te mai poti plimba chiar asaTina
33 +
POZE
anangel_lexi spune:
quote:
Originally posted by eli26
Sa va povestesc ce am patit ...ieri am fost la o mormintare (un unchi de-al sotului) si in loc sa spun CONDOLEANTE (GOSHYUSHO SAMA DESHITA) eu am spus SARUMANA PENTRU MASA(GOCISOU SAMA DESHITA)....a iceput famlia sa rida cand ma auzit si eu m-am inrosit toata ,dar ma bufnit si risul in acelasi timp
Tina33 +
POZE
Pai nici nu-i de mirare, la cat de bine seamana cele doua expresii:)) Lasa, nu-i nimic, sunt sigura ca au inteles la ce te-ai referit. Si ai mai inveselit si tu un pic atmosfera
35+ I wish I were an angel...Poze diverse
Poze cu bebe si burtica
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev256pr_.png
eloise spune:
Neata!
Eli 

...
Lyana ciudate durerile dupa cum le descrii. Usturimea ar putea indica o infectie urinara, dar daca spui ca era durere de burta... vreau sa spun ca usturimea se simte cumva localizata pe uretra daca e i.u.
Sandra pe unde te-ai mai plimbat? uf, asa mi-i de ciuda ca eu toata vara am stat numai acasa sau la Sv la parinti cate un weekend... in rest, n-am fost nicaieri, si din cauza de low-budget, si din cauza de teama.
Alessia azi cum esti? Sper ca mai bine. Ce mai face Taz? Uite un pupic pentru el (cu boticul umed) din partea lui Rufus.
Eloise
30+ cu 
EU
Virsta bebe
adameasca spune:
'neatza!
Lexi, ne luam de mana, si eu m-am trezit cu fata la cearceaf, am o stare de nervi si n-am chef de nimik. Da' am treaba prin casa, probabil casa cu fundu' in sus de la cap la coada imi da starea asta de nervi. Poate trece, bag si io o cafea mica si gata. ![]()
Deschid eu un capitol nou.
Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca