Mamici de sept-oct 2006 (61)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tasia spune:

Buna fetelor

Am venit si noi de la munte, e oribil de cald in Bucuresti. La munte dormeam cu plapuma pe mine, si aici e atat de cald... Am facut treaba multa acolo, mai ales eu cu bebe fara noi nu se facea nimik

In primul rand cu intarziere le urez La multi ani sarbatoritelor

tanima_i2002 si al mine misca bebe 10-12 ore incontinuu si foarte puternic de multe ori ma intreb daca mai doarme vreodata

MamiLili Esti o cuajoasa ca nu ai renuntat la piercing eu l-am lasat prin luna 3 cand am mers la eco pe burtica, ma gandeam ca nu e bine. Acuma ca sa intins pielea nu arata deloc estetic locul unde a fost gaura, sper sa pot sa pun iar piercing dupa ce nasc.

bb ralukutza Zici ca ai gasit sutien de alaptat la 300.000? misto, eu mai ieftin de 1.000.000 nu am gasit, o sa ma duc sa-mi iau si eu de la Jolidon, merci

Eu nu am contractii si nici nu ma supar ca nu le am, mie suficient ca abia ma misc si arat caraghios rau, asta e... riscul meseriei

34 +
pozele noastre
bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tasia spune:

cucuoancea esti tare si eu am mers dar nu chiar asa chilometri intregi ca tine.

roxanae Felicitari pt casa Apartamentul cu 2 camere in ce zona este? cu cat vreti sa-l vindeti? trimite-mi te rog un PM, merci

34 +
pozele noastre
bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana mica spune:

Buna fetelor,

Noi am fost vineri la echo: bebe este in grafic(1840gr) si totul este ok. Ne-a tratat cu spatele, dar cand l-a gadilat dl.doctor, s-a intors imediat cu fata, sa vada cine il deranjeaza.

Pt fetele aflate la a doua sarcina, as avea si eu o intrebare: cum se pot deosebi scurgerile de lichidul amniotic? Mai nou, imi este teama ca as putea sa pierd lichid amniotic(in cantitate mica) fara sa imi dau seama. Este posibil, sau apar intotdeauna si contractii care sa dea alarma? Eu am avut sambata o experienta ciudata: dupa ora la piscina, m-a pocnit o nevoie urgenta sa fac pipi; am eliminat ceva incolor, in cantitate destul de mare, dar am putut controla jetul. Initial am zis ca este doar pipi, pe urma am inceput sa imi fac griji: daca am eliminat si ceva lichid? Of, mi-am gasit inca un subiect care sa alimenteze paranoia de gravida.

Oricum, bebe este foarte activ: misca foarte mult si energic, ceea ce esteun semn bun, nu-i asa?

Adriana 32+
Pozici

Varsta bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

Mirabea & Alessia, intre epidurala si rahianestezie mai e o diferenta, in afara de locul/adancimea injectarii anestezicului. La rahi se introduce o doza, una si buna, la epidurala se pune un cateter, pe care anestezicul se poate introduce treptat, dozat. In functie de situatie/de pacienta se poate repeta administrarea de anestezic prin acel cateter, de asemeni el se pastreaza inca cca 12h si avantajul in cazul cezarienei ar fi ca, daca exista dureri a nivelul plagii, iti poate introduce din nou substanta calmanta si gata cu durerile. La nasterea naturala de asemeni epidurala e f avantajoasa pt ca anestezicul se poate doza cumva la limita, astfel incat mama sa simta cand trebuie sa impinga. In concluzie, momentan epidurala e considerata cea mai avantajoasa modalitate de anesteziere, cea mai putin traumatizanta si cea mai bine tolerata. Desigur, mai depinde si de la pacient a pacient. Sunt persoane care au suportat foarte usor o anestezie genereala si au avut dureri de cap, greturi, ameteli dupa rahi. Totusi, parca n-am auzit sa fi zis cineva ceva de rau despre epidurala, desi reactiile adverse ar fi cam aceleasi ca la rahi

Eloise 30+ cu
EU
Virsta bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lakioana spune:

Salut burtici!
Pun mai jos un link cu niste desene care sper sa va placa si sa va binedispuna (sunt desenate de mine pt. camera fetitei noastre Rebeca).

Va pupa,

Lakioana 36+ cu bebitza Rebeca Riana in burtica

http://photos.yahoo.com/danionela

Lakioana 35+ cu Rebecca Riana

Mergi la inceput

Scuzati diferentele dintre semnaturi...am uitat sa modific...

Lakioana 36+ si bebitza Rebecca Riana in burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia80 spune:

ELOISE- multumim de info. Da' cand ma gandesc ca aud instrumentele si daca, doamne fereste se intampla ceva- voi auzi dr -sa vezi atunci panica...

LAKIOANA- ce frumoase sunt Nu vii si la mine?

ALESSIA80 33+
poze
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;29/st/20060925/k/fb69/preg.png[/image]

Mergi la inceput

Multumesc frumos Alessia80...cu cea mai mare placere as veni...doar ca trebuie sa nasc intai si dupa aceea poate...
Oricum vreau sa fac mai multe si le pun pe toate pe yahoo.photos sa le vedeti...

Cand creste putin si intelege, vreau sa-i pictez toata camera cu printese si alte figuri din desenele animate.

Ma bucur sincer ca iti plac.

Lakioana 36+ cu Rebecca Riana

Mergi la inceput

AM PRIMIT CADITA DE BAIE ROZ de ziua mea!!!!

Va pup

Lakioana 36+ cu Rebecca Riana

Imagini camera bebe
http://photos.yahoo.com/danionela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

buna seara!

taaaare m-am mai plictisit azi! acum ma uit la super nanny si nu-mi vine sa cred: este o familie care are nici mai mult nici mai putin de 12 copii! bineinteles ca primul lucru la care m-am gandit a fost: cum a putu femeia respectiva sa faca 12 copii? va dati seama? si noi ne plangem de o sarcina- doua! si e destul de tanara. are doar 42 de ani! sunt socata!

in alta ordine de idei:

alessia, intr-adevar ma pot considera norocoasa si ii multumesc lui dumnezeu ca am putut umbla destul de mult toata sarcina si inca mai pot! singura problema e ca stau la etajul III si n-am lift! asta e adevarata provocare pt mine! urcatul scarilor!
dar hai ca mai ai si tu un pic si vei avea tot timpul sa te plimbi, mai ales cu bb!

mirabela, sunt de acord cu tine in ceea ce priveste sarcina si dr, dar nu pot nici sa ma duc asa cu tupeu la dr si sa-i impun ce vreau eu, ca pana la urma ea e dr, si daca va sustine nasterea naturala o va face mai mult ca sigur cu argumente si-mi va fi greu sa port o discutie in contradictoriu cu ea! la urma urmei poate sa-mi zica "pa!" si cine ma mai ia pe mine la 36 sapt sa-mi faca cezariana? bine, acum nu va imaginati cine stie ce despre dr mea, ca-i vreun bau-bau, toate situatiile descrise de mine sunt pur si simplu rodul imaginatiei mele ffff bogate! vom vedea miercuri ce si cum!

roxanae, felicitari multe multe pt surpriza! si noi visam la o casa a noastra si sper, cu ajutorul lui dumnezeu, ca in maxim 2 ani sa se intample minunea!

lexi, bine ca ati terminat treaba! acum ar fi cazul sa te odihnesti, nu? marti mergi la iosup, nu? iti tin pumnii, sa-ti dea numai vesti bune si sper sa primiti si raspunsul pe care-l asteptati!

tasia, cred ca ai inteles (nu mai stiu daca am specificat) ca sutienul resp l-am vazut in carrefour orhideea, nu stiu daca il au si la magazinele jolidon. vezi ca nu erau la standul cu lenjerie intima, ci la produsele de bebelusi, chiar deasupra caditelor! erau numai pe alb si mi s-au parut comode!

eloise, dar nu poti oare sa vb cu dr sa nu-ti mai faca testul ala? ca dupa cum te stiu, daca mai da si rezultate false, s-a terminet cu linistea ta!

raluca 35+
cu alexia-maria
pozishoare
...vinealexutza

Mergi la inceput