Mamici de sept-oct 2006 (61)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns msl spune:

Buna fetelor!
Nu mai am mult pina ajung si eu sa nasc, medicii spun ca la inceputul lui spetembrie se va intimpla.
Totusi eu parca am dubii, incep sa cred ca mai repede...care sint semnele ca nasterea se va produce in curind? se simte ceva mai deosebit?( in afara de eliminarea dopului, si apa) de exemplu bebele meu este f. activ acum in comparatie cum era inainte, si simt si contractii in fiecare zi, sa fie un semn?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Ralu, zici ca de la Dopegyt placenta e imbatranaita? Mie nu mi-a zis dr la nici un control decat ca e bine... Uite sapt viitoare cand merg la control am sa-l intreb. Ma bucur ca azi esti optimista.

Fetelor, va rog frumos si din suflet, nu va mai depresati asa usor si repede si din orice nimic. Ganditi-va ca altii au probleme mult mai grele. Ca dc va mai aud depresive si suparate pe cuvant de nu ma supar.

Simona, cam linistita azi, ori ti-ai adus copilu' acasa?

Lyana, hai ca mult a fost, putin a ramas. Auzi, intreb si eu ca fraiera, oare cum isi imagineaza un dr ca tu mai poti dormi 10 ore noaptea? Ca nici fi-miu la 3 ani nu mai doarme atatea... Oricum, somn usor iti doresc!

Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martha78 spune:

MSL, bb acum a mai crescut si tu simti miscarile mult mai bine, dar nu cred sa fie asta un semn ca ar vrea sa vina mai devreme pt ca si eu simt asa de ceva timp si daca era sa vina venea pana acum
Ralu, Mirabela se pare ca cezarienele nu vor fi putine si eu tot cezariana fac si de asta mi-e un pic teama sa nu fie bb-le grabit si eu sa fiu fara doctor

Martha 36
ticket lilypie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

ileana, asa mi-a zis dr aia de la eco! da' nu stiu ce sa zic? oricum eu zic ca 2 spre 3 nu e chiar asa tragic la 35 sapt. de fapt mi-a zis ca la mamele hipertensive imbatraneste placenta mai rpd din cauza tratamentului.

aaa, si mi-a zis si mie ca fac o lungana, ca are femurul luuung! ma gandeam la tine in momentul ala, ca stiu ca si tu la fel....macar are cu cine semana la tine (cu sotul), ca la noi...cred ca seamana cu sefu' de post! eu am 1.60 si sotu cam 1.75.

raluca 35+
cu alexia-maria
pozishoare
...vinealexutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia80 spune:

Buna burtici

GRIPO- am sa incerc, cu toate ca ma bate gandul da renunt la Fe, ca nu se mai poate

INNI-'nteles!

MIRABELAC- sunt suparata ca am contractii dese si dureroase. AM luat un gynipral si nici un semn sa se opreasca...si asa sunt de dimineata.Mi-ai spus ca ai mai auzit de asemenea cazuri. Poti sa detaliezi? PLS!
AM fost la Herghelegiu, si vreau sa va spun ca mi s-a parut super profesionist si mult mai implicat si serios decat Iosup. Mi-a zis ca bb are 2300 la 33s4z, i-a masurat toate cele si e ok. E cu capul spre 'iesire dar e ff jos! Colul e inchis, dar mi-a spus sa stau in pat ca bb e grabit-ca ma-sa! Daca pana acum mai ieseam de 2 ori/sapt, acu...Ioc! in voi imi sta speranta sa nu ma urc pe pereti!

ALESSIA80 33+
poze
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;29/st/20060925/k/fb69/preg.png[/image]

Mergi la inceput

Alessia, daca ai contractii dureroase poti lua gynipral si 2-3/zi si probabil ca-ti va fi mai bine

Martha 36
ticket lilypie

Mergi la inceput

AHhhh, si apropo de placenta!
Iosup mi-a zis la 29 sapt ca e gr 3, la 32sapt, dta recomandata de TASIA, mi-a spus ca placenta are gr 2-3, iar Herghelegiu azi, mi-a spus ca placenta e gr 1-2! Daca fac echo la 36 sapt placenta mea va fi gr 0??????

ALESSIA80 33+
poze
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;29/st/20060925/k/fb69/preg.png[/image]

Mergi la inceput

asa ca stai linistita ca vezi placenta nu e o problema

Martha 36
ticket lilypie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

Lyana eu zic sa nu te sperii ca nu ai nici un motiv concret. De fapt nu ti-a spus nimic ingrijorator.

Alessia Domane iarta-ma cu doctorii astia ca eu nu mai inteleg nimic... si eu am patit la fel, in aceiasi zi placenta mea a trecut de la gr I la gr II-III in ochii a doi doctori diferiti

Eloise 30+ cu
EU
Virsta bebe

Mergi la inceput

MARTHA- am luat deja 2. Ultima pastila am luat-o la 7pm

ALESSIA80 33+
poze

Mergi la inceput