Mamici de sept-oct 2006 (61)
Raspunsuri - Pagina 20
alexxia spune:
Fetelor nu mai pot, am niste dureri de spate infioratoare ( cred ca de la aspirator mi se trage ) stie cineva vre-un remediu ?
"Poti fi increzator in ziua de maine daca umbli astazi cu Dumnezeu!"
Alexxia
29+ si Ruty
4,11 ani
POZE : http://photos.yahoo.com/alexxia_oana_bunea
JURNAL http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?member=1865
alessia80 spune:
ALEXXIA- in primul rand nu mai fa asemenea ' munci', si in al doilea rand stai in pat intinsa! Eu daca stau pe spate, imi trece durerea!
Mi-a mai spus ca am colul f scurt adica 3cm. E chiar asa scurt?
ALESSIA80
33+ 
poze
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;29/st/20060925/k/fb69/preg.png[/image]
inni spune:
Alessia colul tau nu e chiar asa de scurt
. Stai sa vezi la mine...la 26 sapt era 2.8, iar la 31 sapt.."imposibil de evaluat" ![]()
![]()
, ca am plecat de acolo nestiind cat masoara
.(am fost la Herghelegiu)
Am glumit cand ti-am zis ca nu e chiar asa scurt ...de fapt..colul tau e cam scurtut si contractiile il micsoreaza cu timpul. Stai cat mai mult in pat, bea apa multa, inghite oribilitatea aia de Gynipral si o sa ma ajungi din urma ![]()
![]()
Poze
Inni
36+ cu
....
inni spune:
In alta ordine de idei am fost azi la doctor.
Mi-a zis ca am colul moale (dar inchis) de unde pana acum era tare de la Gynipral.
Voi ce stiti ? Cam cat mai dureaza de la stadiul de col moale pana la nastere ? ![]()
![]()
Spuneti-mi ca maxim o saptamana, va rooooog. ![]()
![]()
![]()
In rest sunt toate bune.
A..si mi-a zis ca daca ma apuca ![]()
![]()
sa merg la spital cand am contractiile la 10 min. (intrebare..poate fi asociat asta cu gradul de dilatatie?)
Va pup.
Week-end placut.(in caz ca nu mai reusesc sa intru)
Poze
Inni
36+ cu
....
mini_me spune:
Buna seara, fetelor
Am ajuns azi dimineata in Oman. Am asteptat 1 ora la aeroport sa vina bagajele pe banda si am avut emotii.
Dupa aterizare a inceput sa ma doara burta cam rau. Abia mergeam. Am ajuns acasa, am luat un no spa si am dormit de la 11 dimineata pana la 4 dupa-miaza.Cand m-am trezit ma simteam ceva mai bine, dar bebelina misca rau in burta. Aveam impresia ca eu ma misc intr-o parte, iar burta o ia in partea opusa. Sa nu va spun cum arata picioarele mele: ca im filmele de groaza. Bine macar ca maine dimineata am programare la doctor.
Sa va spun ce mi-a povestit cosmeticiana mea: am fost la ea ieri sa ma epilez inainte sa plec. Mi-a spus ca a venit o graviduta la colega ei cea noua (nu se pricepe la epilat in zone sensibile si intime) si in timp ce o epila pubian i-a cazut dopul. Graviduta s-a speriat, credea ca naste si i-a ramas o portiune de ceara intarita in zona respectiva. In cele din urma, cu mari eforturi au reusit sa ii ia ceara de-acolo.
Maine ma apuc sa citesc din urma pentru ca acum nu sunt in stare.
Edit: am terminat saptamana 32, deci am intrat in 8 luni!!!
mini_me
32+
poze
inni spune:
Martha parca tu ziceai de intepaturi in vagin. Si eu am din cand in cand. Dar nu-mi dau seama daca din vagin sau de la vezica. Ca am impresia ca vin de undeva intre. Sunt dureri ascutite, taioase si extrem de fulgeratoare, ca de-aia nici nu pot sa recunosc exact de unde vin. Am uitat azi sa intreb medicul, dar nu cred ca ar fi ceva in neregula. Poate bb pe acolo....e neastamparat.
Poze
Inni
36+ cu
....
Hazul spune:
Salutare gravidutze
Venim si noi dupa o lunga absentza, insa sa stiti ca v-am citit regulat,doar ca nu prea aveam ce sa postez pentru ca toate subiectele (sau mai bine spus majoritatea) sunt legate de medicamente, doctori din ro., magazine de bebei, etc. Ei, uite ca azi am gasit ceva la care putem si noi sa adaugam.
1= fimoza
2=diabetul gestational
Fimoza nu apare pentru ca nu l-ai spalat bine pe bebe. Inca nu se stie cauza, dar fimoza inseamna ca pielitza de pe capsorul penisului nu se mai retrage, ba din contra, se lipeste si nu-i mai ramane loc pe unde sa faca pipi, normal aceasta duce la o infectie pentru ca se prelinge pipi si ramane inauntru, usturandu-l pe pitic. Lucas al meu a facut fimoza la 1 an si jumatate si plangeam si eu de fiecare data cand facea pipi si plangea de usturime. L-am dus la doctor, unde l-au "operat". Nu este mare lucru, dar binenteles ca si mama avem tendinta sa exageram in ceea ce priveste puiul nostru. Deci fimoza se trateaza printr-o interventie "chirurgicala", unde-l anesteziaza pe pitic, si i se taie pielea, redeschizandu-i orificiul ca sa aiba pe unde sa faca pipi in mod normal. Totul s-a terminat cu bine numai ca la vremea aceea eram in Romania si la doctor nu i-a prea pasat sa-i faca o taietura estetica....dar totul este ok.
In legatura cu diabetul gestational, nu se stie ce il cauzeaza, dar in nici un caz dulciurile pe care le mancam. Daca nu avem predispozitie (peste 35, cu diabet in familie,etc) putem sa mancam oricat dulce, ca nu se declanseaza. Pe de alta parte, daca suntem predispuse, chiar daca nu mancam dulce apare dupa saptamana 26 de sarcina cand organismul suprasolicitat nu mai face fatza . Pentru a fi sigura, se face un test in care te pune sa bei ceva foarte dulce si la o ora ti se masoara glicemia. Daca acest test iese cu valori marite, te trece la testul de 3 ore.Adica dupa ce bei acea "licoare exagerat de dulce" ti se ia sange la o ora, 2, si trei ore interval sa se stabileasca daca ai sau nu diabet. Daca la acest test valorile sunt anormale, esti trecuta pe un regim special de mancare si in functie de cum reactioneaza organismul, o sa ti se prescrie insulina sau nu, depinde de gravitatea si de stagiul la care te afli.O sa revin cu alte amanunte, acum sunt la munca
Sa nu avem nazuinte prea mari pentru ca prabusirea sa nu fie prea dureroasa.
30+ Gogosica Mathea
si
Lucas 04-05-2000
POZE
http://tickers.baby-gaga.com/p/fly291ps_.png
gripo spune:
NEATZA BURTICI!
RALU, tu trimite-mi link-ul, ca nu se stie niciodata cand, maine-poimaine, ma trazneste iar pofta de mancare si n-am chef decat de aia comandata.Merci, si ma bucur ca ti-ai mai revenit cu psihicul.
HAZUL, chiar daca se discuta subiecte la care tu nu poti participa pentru ca nu esti in tara, poti intra sa ne mai zici de pustiul tau, de care eu sunt indragostita, si i-am povestit si sotului meu. Eu am crezut ca nu ai mai intrat ca esti plecata in concediu. Si apoi, macar da-ne de stire ca esti bine, sau zi-ne pur si simplu ce-ai mai cumparat tu de pe acolo, chiar daca, de data asta nu putem participa noi. De exemplu, sfatul cu camasile de alaptat, a fost foarte bun, am gasit si aici, numai ca eu am sanii prea mari si a trebuit sa ma maresc gaura, ca sa poata iesi.![]()
![]()
INNI, s-ar putea sa ai surpriza sa mai intarzie nasterea, se intampla destul de des, totusi, ce am observat eu, de pe la cunostintele mele, cele care au avut probleme cu tinerea sarcinii au nascut fff usor. La o prietena am stat chiar langa sala de nasteri, a zis au au de 3 ori si gata, de am ramas "perplexa", asa ca mai sunt si avantaje ale sarcinilor cu probleme.

35+
RADU ANDREI
http://pg.photos.yahoo.com/ph/dori_ch/album?.dir=62d5re2
cpetrut spune:
Buna dimineata la toata lumea!
Ieri am aflat o veste buna: sotul a intrat la facultate, la sectia care si-o dorea (electro), fara taxa! Am fost seara si am sarbatorit, el cu o inghetata, eu cu salata de fructe (asa, sa va mai fac si eu pofta, ca ieri tot vorbeati pe aici de pizza si mincare comandata!). Suntem foarte bucurosi, desi va fi greu, pentru ca la orice angajare a avut, desi era post de studii superioare il plateau ca pe un muncitor calificat (are doar un postliceal). Asa ca va fi penurie mare la ajutor pentru mine - el lucreaza deja 8 ore/zi, plus ore suplimentare pe la clienti (service calculatoare) si acum si facultatea.
Eu ma simt mai bine, nu m-a luat gripa si bebelina e si ea TARE activa si ma suteaza doar pe partea dreapta. Pot sa stau pe stinga cit vreau, ea tot in coastele de pe partea dreapta isi baga piciorutele.
Inni - am senzatia ca vrei sa nasti cit mai curind (si te inteleg...),dar am avut o prietena care a avut colul moale si sters plus dilatatie 1-2 cm doua saptamini bune! POate mai ai totusi de asteptat.
Alexxia - pune aspiratorul in cui mama pina nasti. Si eu am maturat covorul ca era aspiratorul stricat acum vreo 2 saptamini si n-am dormit toata noaptea de dureri de spate si de solduri. Inca mai poti sta pe spate, asa ca profita de inca citeva saptamini fericite. Eu nu mai pot - simt ca am un pepene pe stomac daca stau si un minut pe spate. Masajele sunt folositoare de asemenea si ceva exercitii usoare de elongatie. Antiinflamatoarele gen diclofenac nu stiu daca sunt permise in sarcina. Sanatate!
Ce stiti fetelor, nasterile usoare sunt genetice? Adica daca mama si sora mea au nascut super usor am si eu mai multe sanse la o nastere usoara? In alta ordine de idei sora lui tata era sa moara la nastere cu ruptura de uter.
Pupici si weekend placut. Eu plec dupa amiaza la tara si revin abia marti dimineata.
Cricri
34+ cu Iulia Teodora
anangel_lexi spune:
Neata fetelor.
Azi ne apucam de zugravit asa ca week-endul asta nu voi mai intra pe-aici ca trebuie sa dezafectam computerul. Oricum cred ca maine terminam, nu zugravim decat camera noastra.
Roxanae, casa de piatra in continuare si muuuuulta fericire alaturi de copilasi! Si eu sunt curioasa ce surpriza iti face sotul :)
quote:
Originally posted by bb ralukutza
mi s-a mai luat azi o piatra de pe inima, ca m-am asigurat ca vine dr de luni! (de ce ti-o fi zis tie lexi, ca va vedeti abia pe 1 sept? poate pt ca tu n-ai probleme si n-are de ce sa te cheme mai dvrm!)
raluca35+
cualexia-maria
pozishoare
...vine
alexutza
Ralu, cred ca e din cauza ca nu-i place fata mea si n-are chef sa ma vada luna asta
35+ I wish I were an angel...Poze diverse
Poze cu bebe si burtica
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev256pr_.png

pozishoare
...vine
alexutza