Mamici de sept-oct 2006 (61)
Raspunsuri - Pagina 18
cpetrut spune:
Buna seara burticutze!
Abia acum am reusit si eu de vreo jumatate de ora sa deschid calculatorul. Am avut o noapte agitata cu un ciine bezmetic care tot latra afara si m-am dus in toiul noptii sa inchid usa de la casa sa nu mai faca ecou in casa scarilor.
Apoi am dormit pina aproape la 10 (cind cocosul meu biologic ma trezeste inainte de 7 in fiecare zi!) cu o durere de cap infernala, cu gitul piscacios si tot corpul de plumb. Am baut ceiutz si am stat o vreme in pat, dar a trebuit sa ma scol sa fac de mincare
Dupa care m-am bagat din nou in pat si am mai dormit vreo 2 ceasuri.
Nu ma mai doare momentan gitul, dar tot lesinata ma simt.
Roxanae ani multi si fericiti impreuna si sa va petreceti bine!
Eloise - Nu cred ca am prea scazut sub 90 batai/min. Poate noaptea. Am avut si peste 100 dar atunci nu ma simteam asa de bine. Si am tensiune mica de felul meu. Toata lumea zicea sa beau cafea sa mai cresca tensiunea, dar eu faceam urit la mai mult de o cafea pe zi, din cauza pulsului.
Interesante discutiile despre spalaturi de funduletze - cred ca la capitolul asta o voi lasa pe mama sa ma sfatuiasca. In general e de bun simt si a avut 3 fete si suntem cu funduletzele intregi![]()
Pupici
Cricri
34 cu Iulia Teodora
Lyana spune:
Astazi am fost la dr.
i-am aratat analizele si nu prea "i-au placut", s-a ingrijorat din cauza leucocitelor, ca sunt cam multe (500) si din cauza proteinelor, ca sunt cam dese.
Mi-a spus ca am placenta imbatranita gradul 2 spre 3 

si ca nu prea e in regula.
Ma suspecteaza de o infectie la rinichi (eu am probleme vechi cu rinichii) dar care oricum nu are ce sa-i faca (asa zice)pana nu nasc.
Fetita are acum presentatie oblica, e putin cu capul intr-o parte dupa ce acum 2 sapt era dreapta.
Sunt foarte ingrijorata. Mi-a zis sa dorm 10 ore noaptea si sa stau la pranz 3-4 ore in pat cu picioarele in sus.
HELP!!! 
30+
Teodora
_Ralu_ spune:
lyana, cred ca 2 spre 3 nu e chiar asa de grav! stiu ca mai sunt si alte fete pe aici cu placenta de grad 3! si eu tot 2 spre 3 am gradul de maturitate al placentei, dar cica la mine ar fi de la tratamentul cu dopegyt!
hai ca acum a venit randul meu sa va mai incurajez pe voi!
raluca
35+
cu
alexia-maria
pozishoare
...vine
alexutza
GETY spune:
Lyana, curaj! Nu ne lasam noi pe ultima suta de metri. Trebuie sa facem ce ne spun dr, daca trebuie sa stam cu picioarele in sus, stam si eu am stat, ca-mi erau picioarele ca painisoarele. Mult a fost, putin mai este. Mult curaj in continuare!
Am si eu o intrebare: acum o luna bebelina era cu capul in jos. In prezent, cand se foieste, face ca o boalfa deasupra buricului, care se retrage. Ce-o fi? Capusorul sau fundisorul?
GETY
31 +
MARIA-DIANA
VARSTA BEBELINA
http://bd.lilypie.com/1owFp3/.png
GETY spune:
Am citit si eu ultimele pagini. Deja ati trecut la proba practica. Eu nu stiu cand se fac gauri in urechi, dar de un lucru sunt sigura: eu o sa fiu departeeee de locul faptei. Asta pt. ca sunt f. miloasa si plang repede.
GETY
31 +
MARIA-DIANA
VARSTA BEBELINA
http://bd.lilypie.com/1owFp3/.png
Mirabelac spune:
Alessia bafta la echo, sa ne spui ce ai facut.
Eloise eu am des pulsul 100 si e in repaos. Oare o fi problema?
Am mai invatat cate ceva despre spalatul la putze de fetite si baietei.
Mirabela sapt. 34
POZE
Doar sufletul mamei poate sa multiplice iubirea si nu sa o imparta intre copii ei.
martha78 spune:
Raluca, ma bucur ca esti optimista si increzatoare..as avea nevoie si eu de un pic de entuziasm de la tine
ca in ultimul timp plang mai din orice si sunt tare deprimata, mai ales cand stiu ca mai am un pic si dr e in concediu
Acum mai am si niste intepaturi in vagin, voi ati avut asa ceva ![]()
Martha 36 
ticket lilypie
Mirabelac spune:
Martha pe mine ma inteapa colul dar la mine e legat, am cerclaj. Bebe face pressing pe oasele pelviene si pe pe col. Am citit ca la prima sarcina preseaza mai repede.
Mirabela sapt. 34
POZE
Doar sufletul mamei poate sa multiplice iubirea si nu sa o imparta intre copii ei.
_Ralu_ spune:
martha, sa stii ca am zile si zile! acum sunt un pic mai bine cred si pt ca am plans ieri si m-am "jelit" toata ziua, si cred ca m-am mai descarcat!
acum chiar nu am ce sa fac! o sa merg la ekg, la cardio, la ginecolog sa vb serios cu ea ca vreau cezariana si...mai mult de atat chiar nu am ce sa fac! acuma, cum o vrea dumnezeu, ce sa mai zic?
am avut si eu din plin si dureri in vagin, si in col, si pe la ovare si...da' pe unde n-am avut? si bb e bine! ca doar am facut 2 eco de cand cu durerile astea! e normal as zice eu! cum la fel de normal e si sa nu le ai! aaa. si mai am durerea aia ingrozitoare de care parca zicea susa, in stanga jos, care coboara spre picior, de nici nu pot pasi cand ma ridic din pat/scaun/fotoliu...dar trece dupa cativa pasi!
in alta ordine de idei, te inteleg perfect si cu dr care-ti e in concediu! si dr mea e, si pana acum vreo cateva ore am avut dubii serioase ca se va intoarce pana nasc eu, din cauza unei neintelegeri...dar se pare ca a mea totusi vine! dar stiu prin ce treci, asta vreau sa zic! dar daca vei naste natural e mai simplu! eu cunosc cazuri de gravidutze pe care le-a urmarit un dr toata sarcina, si la nastere pur si simplu n-au venit! deci...se poate si asa!
mult succes iti doresc!
raluca
35+
cu
alexia-maria
pozishoare
...vine
alexutza
_Ralu_ spune:
gripo, daca mai esti amatoare de papa livrata acasa, inclusiv pizza, sa-mi zici si-ti trimit eu un link, cu un restaurant unde papa sotzul meu zilnic (cand e la sv) si e taaaaare buna papa! ieri mi-a adus si mie pizza de la ei si a fost....mmmmm! el nu comanda la tel, se duce acolo ca lucreaza in apropiere, si partea mai nasoala e ca au un prag minim de comanda: 300.000. dar daca iei si pt tine si pt sotz (sau 2 portii pt tine
) e ok!
raluca
35+
cu
alexia-maria
pozishoare
...vine
alexutza