Mamici de sept-oct 2006 (61)
Raspunsuri - Pagina 17
mamiFlori spune:
Fetelor, eu nu stiu ce e cu conceptiile astea din maternitate, de a baga una-doua laptele praf. Mai ales daca ai cezariana, sunt in stare sa nu ti-l aduca deloc. Pai dupa 5 zile de biberon in spital, nu mai suge de la san...
Am vazut ieri la televizor o doctorita din Bucuresti care sustinea f. mult alaptatul. Spunea tuturor femeilor sa ceara imperios copilul la alaptat indiferent daca au nascut natural sau cu cezariana. A sunat in direct si o viitoare bunica care spunea ca fiica ei care va naste curand e o fumatoare inraita (nu s-a lasat nici pe durata sarcinii) si ca dr. i-a spus categoric ca nu va avea voie sa alapteze copilul din cauza nicotinei din organism. Doctorita din emisiune i-a zis ca laptele mamei este de neinlocuit, cu toata nicotina din el.
Eu o sa nasc la Giulesti si am auzit ca acolo copii sunt tinuti separat si ca asistentele de la copii sunt sub orice critica. Dar nu am sa ma las si o sa imi cer copilul la alaptat sau o sa ma duc eu acolo. Daca nu pui copilul la san, nici laptele nu vine...
Voi ce parere aveti?
martha78 spune:
Roxanae, sa fiti fericiti in continuare si sa aveti numai bucurii!
Lullabay, ce mi-as dori si eu o asa nastere ca prietena ta, ce noroc ca s-a dilatat asa repede
Martha 36 
ticket lilypie
gripo spune:
ADAMEASCA, bun sfat cu sotul, merci. Ai dreptate, ei se pricep mai bine.
ROXANAE, felicitari! MUUUUUUUUUUULTA IUBIRE in continuare, si sa ne spui si noua surpriza!!!!
MamiFLORI, am vazut si eu emisiunea, si chiar am de gand sa ma cert cu alea, numai sa mi-l dea la san.
ELOISE, mey, dar voi aveti fff multa incredere in medicul de familie, eu, sincera sa fiu, nu dau 2 bani pe sfaturile astora, si am eu motivele mele, nu vreau sa le discut. Fa ekg-ul, dar ma indoiesc ca e ceva.Eu am 100 pulsul si dr. mea gineco nu mi-a spus nimik niciodata.
LULLABAY, CE BINE DE PRIETENA TA! Poate avem si noi norocu' asta, dar ma indoiesc, povestile frumoase sunt doar citite sau auzite, nu traite.
35+
RADU ANDREI
http://pg.photos.yahoo.com/ph/dori_ch/album?.dir=62d5re2
gripo spune:
ALESSIA, eu iau fierul pe stomacul gol, dimineata, cu o ora inainte de masa, sau orice fel de bautura, poate si de-asta ma deranjez la stomac de la el, dar azi am apelat la banane, m-am luat dupa LEXY, si vad ca pana acum a mers.
35+
RADU ANDREI
http://pg.photos.yahoo.com/ph/dori_ch/album?.dir=62d5re2
_Ralu_ spune:
buna fetelor!
iata-ma-s azi ceva mai optimista!
mi s-a mai luat azi o piatra de pe inima, ca m-am asigurat ca vine dr de luni! (de ce ti-o fi zis tie lexi, ca va vedeti abia pe 1 sept? poate pt ca tu n-ai probleme si n-are de ce sa te cheme mai dvrm!)
multumesc inca o data fetelor care ati fost alaturi de mine! m-a ajutat tare mult! serios!
eloise, nu cred sa fie vreo problema, 90 puls nu-i chiar asa exagerat! succes oricum la ekg! si eu merg marti la ekg si in fctie de asta voi merge si la un cardiolog!
roxanae, casa de piatra, fericire multa alaturi de sotul tau in continuare! si multa sanatate iti doresc, tie si intregii familii!
acum mai sunt un pic stresata ca din cauza mea, ca am bocit toata ziua ieri, bebi e suparata si misca destul de timid! asa patim mereu, cand sunt suparata tare, se supara si ea si vreo 2 zile ma pedepseste, privandu-ma de voiciunea ei!
lexi, abia astept sa vad ce-ti zice iosup!
va pup, vb!
raluca
35+
cu
alexia-maria
pozishoare
...vine
alexutza
eli26 spune:
Salutari la burticoase!!!
..alipiticot si la mine cu baia si buricutul a fost la fel,i-am facut baie zilnic si ai curatam buricul exact cum ai spus si tu...si cu laptele la fel.inni eu am sterso pe Shion de kk cu servetele umede de sus in jos...si ma trezeam si noaptea si o schimbam de pisu de cate ori era nevoe....baita ai faceam o data la zi si puneam in apa cateva picaturi de balsam special pentru bae la bb si nu mai trebua sa mai limpezesc apa,(trebue sa fie si in Rom asa ceva sigur ).Despre echo mai vorbeati...pai eu ce sa mai spun ...nici nu mai tin minte cate am..la inceput ma chemau din saptamina in saptamina,apoi lunar si acum odata la doua saptamini si din sapt,36 parca iarasi ma duc saptaminal,si de fiecare data mi se face control echorafic....Tina
34 +
POZE
eli26 spune:
Roxane CASA DE PIATRA in continuare sa va iubiti mult si sa aveti parte numai de feircire impreuna cu bb care il asteptati!!!
Tina
34 +
POZE
alexxia spune:
sofimic cand am nascut eu a venit o asistenta in salon si a dat gauri fetitelor. Banuiesc ca era steril pistolul
inni nu este nevoie s-o speli in chiuveta ori de cate ori face kk. Te orientezi si tu in functie de cat de “monzolita” este zona. Uneori este de ajuns s-o stergi cu servetele umede ( dar din cele groase ) avand grija sa insisti pe la cute. Daca isprava este mare si intinsa
atunci dai o fuga la chiuveta. Ce-mi aduc clar aminte este ca la maternitate pediatra ne-a atras in mod special atentia ca trebuie spalata din fata in spate, cum o tineam nu-mi mai aduc aminte.
Iar referitor la spalat, noi i-am facut baie in camera ei si operatiunea se desfasura astfel: umpleam cadita cu apa si alaturi aveam o oala destul de mare cu apa cu musetel. Bagam copilul ( de preferat treaz, dar mi s-a intamplat si sa-mi adoarma in timpul operatiunii
si sa vezi distractie ) in cadita si-l spalam, apoi la sfarsit ridicam copilul din cadita si taticul, bunica, bunicul ( cine e mana a doua la spalat ) turna apa din oala si-l limpezeam.
Mai, dar vorbarete ati fost azi !
Eu nu mai pot , sunt rupta . Sa nu mai aud de vinete o perioada indelungata, ca de azi dimineata tot coc si abia am reusit sa le termin. Si coapte par asa putine
. Am reusit sa pun si aspiratorul si gata cu treaba pe ziua da azi. Abia astept sa ma intind putin cu burta in sus
.
Maine dupa consultatia la oftalmologie am o zi de cumparaturi. Stie cineva unde gasesc seturi pentru patut ?
"Poti fi increzator in ziua de maine daca umbli astazi cu Dumnezeu!"
Alexxia
29+ si Ruty
4,11 ani
POZE : http://photos.yahoo.com/alexxia_oana_bunea
JURNAL http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?member=1865