Vine barza? 23

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Diddy spune:

geany_bc, daca temperatura ramane peste 37 pana la ciclu in principiu sunt sanse sa fie bb, pt ca, de obicei temp. scade in ziua in care trebuie sa vina CM.

Eu z 22 din 27/28, ieri am avut niste intepaturi in ovarul stang sau trompa de credeam ca mi se sparge ceva p-acolo.Nu stiu ce poate fi, mai ales ca luna asta am ovulat pe dreapta....deci sanse pt o extrauterina sunt cam mici...nu credeti? In rest- absolut NIK, nici un simptomas.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

Ysa26 CASA DE PIATRA SI SA DEA DD SA FIE UN BEBIC IN BURTIC!!!!!
Fetele la mine azi e Z30 la un CM de 30 zile ar fi trebuit sa dea ceva semne rushii, dar inca nu.... Doamne poate se indura de mine DD si-mi da un ... fetele ma credeti ca-mi este frica si sa mai sper... nu mai tin cont de simptome, de nimic.... mi-e teama sa fac test de sarcina... nu cred ca mai suport sa vad doar o liniuta.....Voi ce ziceti????

Poze nunta..

De-as avea trei dorinte astea ar fi:
Sa fii langa mine/sa fiu langa tine/sa fim impreuna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

CARMEN MARIETA fa un test si scapi de indoiala. Poti sa rezisti si sa nu faci? Esti tareeeeeeeeeeeeeeee!!! Noi inventam motive sa facem testu' cu o saptamana inainte si tu NIMIC!!!!

Cele mai frumoase flori cresc discret, in umbra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

Chiqui mi-e fricaaaaaaaaaaaa!!!!!

Poze nunta..

De-as avea trei dorinte astea ar fi:
Sa fii langa mine/sa fiu langa tine/sa fim impreuna.

Mergi la inceput

Uite, il faci maine dimineata, eu la 7 si un pic deschid DC si te incurajez!!! E bine?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuca spune:

Buna fetelor,
Casa de piatra pentru YSA, fericire si copii sanatosi si frumosi.

Eu anul acesta am avut CM de 31z, numai ultimul a fost de 39z. Acum sunt in Z19, si nu stiu cand ar putea fi ovulatia. Ce ziceti?
Faptul ca va scriu rar nu inseamna ca nu va urmaresc din umbra in fiercare zi.
si fiti optimiste.

vio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arina21 spune:

YSa26,

Casa de piatra! iti doresc si tot binele din lume. Si sper sa vii cu vestea cea buna. Banuiesc ca acum sunteti 'retrasi' undeva sa savurati primele zile ale casatoriei voastre.

Astept vestile bune,
O tie si fetelor de la acest topic. De fapt tuturor care suntem in aceeasi situatie
Arina

Mergi la inceput

Fetelor, am o stare super proasta... Daca in alte luni imi induceam simptome, acum nici macar nu am chef, nu mai mai incita gandul ca vine alta luna si poate sunt sanse atunci, nimic nimic. Ma enerveaza ca imi zic doctorii ca totul pare ok si tot nimic... Macar de ar fi o problema clar si sa ma concentrez pe rezolvarea ei. Dar nu mai am chef de nimic, nici macar sa ma bucur ca ori am ramas, sau ca imi vine ciclul mai devreme si uite ca s-a mai reglat un pic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuca spune:

Chiqi, va veni soarele si pe straduta ta. Ai incredere ca cineva acolo sus te iubeste, si nu te va lasa asa.

vio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geany_bc spune:

Chiquitita, eu luna trecuta eram 95% !!! sigura ca sunt insarcinata. Aveam ameteli, aveam greturi asa incat nici nu ma gandeam ca nu sunt. Si iaca ca nu am fost.
Acum am luat hotararea de a nu ma mai stresa. Ce-o fi o fi, cand va fi, va fi.
Mai bine sa fie o surpriza ca sunt, decat sa fiu dezamagita.
Eu cred ca toate lucrurile se intampla atunci cand trebuie sa se intample.
Curaj.
Fii o luptatoare, caci ne-ai demonstrat de mii de ori ca esti.
Fruntea sus.

Mergi la inceput