Vine barza? 23

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

geany_bc multumesc de incurajari, chiar mi-au prins bine. Intr-un fel ai si tu dreptate ca toate lucrurile se intampla atunci cand trebuie sa se intample. Ma resemnasem la un moment dat si ziceam ca nu ma mai gandesc, 2-3 zile, apoi iar gandire intensa sio apoi starea aia apatica, of of. Mai vedem noi ce o fi...

iuca sper ca asa e si ca ma iubeste cineva acolo sus si ca o sa fie bine CURAND

Cele mai frumoase flori cresc discret, in umbra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geany_bc spune:

Daca poti ia-ti un concediu. Pleca si te relaxeaza.
Eu am fost 4 zile la mare, putine, dar m-am intors cu bateriile incarcate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floarea de colt spune:

buna geany , ma bucur ca te gasesc aici , in ce zi de cm esti??
cum stai cu simptomele??
ceva pronosticuri?
oricum tinem pumnii de pe acum!!!

eu , din pacate , am ratat momentul pe luna asta , pt sotul a fost plecat in delegatie o sapt.fix in perd.mea fertila.asta e ...luna asta nu sper la nimic...azi ziua 14...astept urmatoarea menstra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geany_bc spune:

Sunt in ziua 15.
Nu mai dau nici un pronostic.
Luna asta am prestat, dar astept. Imi e frica sa sper, sa nu fiu dezamagita ca luna trecuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Geany nu pot sa imi iau concediu si mai am si o saptamana de rahat, si cred ca si alea care urmeaza sunt la fel...

Cele mai frumoase flori cresc discret, in umbra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancuca_b spune:

BUNA ZIUA!CITESC MESAJELE VOASTRE DE APROAPE 3 SAPTAMANI DAR ABIA ASTAZI M-AM DECIS SA VA SCRIU.VA ROG FRUMOS DACA STITI SI DACA PUTETI SA-MI DATI CATEVA SFATURI....AM AVUT ULTIMA MENSTRUATIE PE DATA DE 30 MAI,LA MIJLOCUL LUI IUNIE AM AVUT TIMP DE 2 ZILE O SCURGERE MARONIE{foarte putina},SI DE ATUNCI NIMIC.AM AVUT TOATE SIMTOMELE UNEI SARCINI INAFARA DE SENSIBILITATEA SANILOR.AM FACUT 8 TESTE DE SARCINA DE LA INCEPUTUL LUI AUGUST SI PANA ACUM ,DUPA CUM URMEAZA;1-BARZA-NEGATIV,1-OZON-NEGATIV,5-FEMINA-2-SLAB POZITIVE,2-POZITIVE,1-INCERT PT.CA REZULTATUL A APARUT DUPA 30MIN.POZITIV,IAR ASTAZI AM FACUT 1 CLEAR BLUE-NEGATIV.AM UITAT SA MENTIONEZ CA NU AM AVUT CONTACT SEXUAL DECAT IN PERIOADA 27 IUNIE-10 IULIE SI CA AM UN CM.DE 28-30ZILE.MA INTERESEAZA ORICE PARERE A VOASTRA. MULTUMESC ANTICIPAT!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

Chiqui cine pe cine incurajeaza??? nu mai e nevoie sa intri maine sa faci galerie ca au aparut uratii... a mai trecut o luna... nici nu mai pot sa .... ma simt secata prin interior... am avut si eu saptamani foarte proaste...dar maine se termina totul.... imi dau DEMISIA!!!!!!!!! nu mai suport...

Poze nunta..

De-as avea trei dorinte astea ar fi:
Sa fii langa mine/sa fiu langa tine/sa fim impreuna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_r spune:

fetelor nu mai fiti suparate ca o sa apara soarele si pe strada voastra.doi an am munci sa-l am pe matei si in luna un care am ramas insarcinata am muncit seara de seara si am reusit.
acum il vreau pe-al doilea, asa ca ma insciu si eu.va urmaresc cam de o saptamana si vad ca multe dintre voi sunt cam in aceeasi perioada.eu sunt in Z20, nu prea am muncit luna asta ca sotul a fost plecat,doar pe 15.08,prima zi a CM a fost pe 2.08.06.
mi-am facut pe 17.06 un test al ovulatiei si a iesit doar o liniuta.
nu ar trebui sa sper prea mult,da citint mesajele voastre parca nu ,mai am rabdare si mi-as face un test de sarcina, dar incerc sa ma mai abtin cateva zile.

oana si matei(12 NOV.2003)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/oana_r_76/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anutza_26 spune:

ancuca_b trebuie sa mergi la medic. Testele femina dau adeseori rezultate fals pozitive. Li s-a intamplat lucrul asta multor fete de aici de pe forum... Numai medicul iti poate spune exact ce este.. Poate fi o dereglare hormonala care se rezolva cu tratament.
Succes si tine-ne la curent!

ana

In asteptarea minunii!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ysa26 spune:

fetelor! Va multumesc pentru urarile voastre, va pup mult .Am avut o nunta foarte frumoasa,ca un vis.Cand ne citea preotul, ma rugam la D-zeu sa ne daruiasca copii sanatosi.
In vacanta vom pleca spre sfarsitul lunii septembrie pentru ca suntem nasi pe 26 august si apoi mai avem multe nunti la care trebuie sa mergem.
Azi e z26, TB nu am putut-o masura ca am ajuns la 7 de dimineata. N-am mai avut crampe.De obicei inainte de CM aveam crampe cu 1 saptamana inainte.Astept ziua de maine sa vad TB.
Va pup si va multumesc inca o data pentru urarile voastre.

Mergi la inceput