Vine barza? 23

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ysa26 spune:

Ale am citit simptomele pe care le-ai avut tu, deci chiar daca am niste crampe si intepaturi nu e obligatoriu CM, poate mai am o sansa,nu?Mai am de asteptat pana miercuri, zi in care ar trebui sa-mi vina CM.
Pana luni va las fetelor sa vorbiti si voi recupera.Maine e zi mare, ma marit.Va pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticul spune:

CASA DE PIATRA!!! Sa-ti dea Dumnezeu tot ce iti doresti si, nu in ultimul rand, o droaie de copii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ami_79 spune:

Casa de piatra, Ysa , sa aveti parte numai de bucurii si Dumnezeu sa va incununeze dragostea si cu un !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanabbb spune:

YSA casa de piatra si mai ales plina de bbii!

azi z 24,temp a scazut putin...36,9........era 37.0.
am 8 z DPO .pregnilul l.am facut in z 15.oare cand pot sa fac un test?ce ziceti?miercuri?sau marti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Ysa , casa de piatra , o viata fericita , cu copii frumosi si sanatosi si tot ce va doriti.

Eu, Z11, nu mai am crampe , nu mai sunt constipata , nu mai am nici un fel de simptom , parca vad ca luna asta nu e nimic .Cel mai greu e psihic, ma stresez in fiecare zi.Voi profita de sapt. asta ca tot sunt la ovulatie, si voi vedea....

Noi 2 singurei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

ysa26 casa de piatra si sa dea Domnul sa faca o minune mica!
Eu z23 fara pete, fara durereri de burtica, sani sensibili, dar nu durerosi, deci inca mai sper! De la petele din z19, nu a mai curs nimic, ma speriasem ca va veni invazia, dar se pare ca inca nu. Mai astept cuminte! Voi, aveti rabdare???La capitolul asta, nici eu nu stau prea bine!

Si va veni cu siguranta o zi in care-ti voi zambi implinita!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Ziua 26 din 32, nici un simptom...

Cele mai frumoase flori cresc discret, in umbra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepumic spune:

Hello!

Eu z21 din 30, cam devreme de simptome premenstruale dar am dureri de burtica exact ca cele de dinaintea CM (ceva mai slabe, totusi)....sotul imi zice ca mi s-au marit sanii si am avut oarece stari de rau zilele trecute (un pic de greata care trecea dupa ce mancam ceva)...dar cu caldurile astea nu mai poti sti de la ce iti e rau, asa ca asteptam.

Ysa, casa de piatra si multa fericire!!

Iepumic
Pozici cu Iepi-Mici
Noi pozici cu Iepi-Mici

All's Well That Ends Well.So...MAKE IT END WELL.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Iepumic, o fi ceva la tine!!! Stiu ca pot fi si induse dar daca,daca...

Cele mai frumoase flori cresc discret, in umbra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geany_bc spune:

Buna dimineata.
Casa de piatra Ysa.
Eu sunt z15 si temperatura este 37,2.
Daca temperatura ramane constanta, inseamna ca sunt insarcinata?

Mergi la inceput