Vine barza? 23

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Ale, Oana, pai asta inseamna ca pe joi pregatim incurajarile pt amandoua Moaama ne asteapta o saptamana plina de emotii

Poze Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelaaa spune:

Ma scuzati,poate ca nu trebuia sa postez aici,dar sunt tare agitata si ma gandeam ca poate cineva ma poate ajuta,ca poate cineva a mai trecut prin asta...sunt gravi in 7 sapt(maine a 8 a si am descoperit o pata de sange.Se poate sa pierd sarcina?Stie cineva???
Va multumesc de pe-acum de raspunsuri

Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

mihaelaa fugi cat mai repede la doctor...nu mai astepta...eu la fel am patit si nu s-a terminat cu bine

INGRID

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyalo spune:

Ale, oanabbb,nushulica, laura-ioana,
Tinem pumnii stransi!
Eu va fac doar galerie... astept barza luna ailalta! Acum nu a vrut sa poposeasca pe la mine! Deci ziua 1......
Butoiul a fost ieri...si eu eram in el... acum topai deja pe langa...gata a trecut...merem mai departe!
In alta ordine de idei... Ale graficul tau are doar valori de sub 37 grade? sau...l-ai adaptat tu putin!?

dany

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

MIHAELAAA, si mie mi s-a intamplat asa cand am fost insarcinta. Intr-o duminica plimbandu-ma prin parc cu sotul si fratele meu,m-am simtit la un moment dat pur si simplu uda. Cand am mers la baie am descoperit ca era sange, nu vreo scurgere obisnuita, alba de sarcina. si eu m-am speriat ingrozitor, dar nu mi s-a intamplat absolut nimic.Dar a fost doar acea pata si atat, nu a mai curs deloc apoi. Sarcina a fost in regula si acum am un baietel superb de 4 ani.
A fost doar o pata si atat sau curge in continuare? Daca e mai mult de o pata atunti fa tot posibilul sa ajungi la doctor.
Itu urez sa fie totul in regula cu sarcina ta si in continuare sarcina usoara!

Te pup.

CLAU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelaaa spune:

A fost doar o pata si atat.Oricum,m-am consultat si cu sotul si am hotarat sa mergem la spital sa vedem ce este...
Bebelul e OK,pata a fost din cauza constipatiei (azi dimineata am avut un scaun cu sange ca la ciclu),cand e foarte rau se poate manifesta si prin vagin.Cert e ca pe la bebel nu a fost nici urma de sange,mi-a facut ecografie,mi-a facut analiza la urina (aici a iesit ceva,dar nu grav)Mi-a dat niste medicamente si peste 5 zile tre sa mai fac o analiza la urina sa vada daca s-a ameliorat
Tare speriata am mai fost....acum suntem OK.Mersi de sfaturi

Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanabbb spune:

ALE eu ce sa cred daca am temp constanta 37.0 dimineata si 37.5 dupa amiaza...adica dupa amiaza mai e si mai putin dar acu e 37,5...ieri tot asa...
sunt z 23......sau deocamdata e ffff devreme...si poate sa scada brusc inainte de cm?....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alé spune:

oanabbb, singura temperatura relevanta este cea masurata dimineata, imediat cum te-ai trezit. Deci aia de dupa-masa nu arata absolut nimic. Iar o singura valoare nu-mi spune iarasi nimic. Stii tu, evolutia e importanta.

danyalo, intotdeauna am avut temperaturi sub 37. Numai in sarcina au atins 37.0, maxim 37.1 - deci pentru mine nu-i nimic neobisnuit.

Daca doriti sa continuam discutia despre temperaturi, ne deplasam la endometru...

Toate lucrurile se intampla cu un scop | Alé

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Uf! Cate probleme .
Eu nu-mi monitorizez temp. , cred ca-s cam comoda in aceasta privinta , in schimb astept sa simt schimbarile in corp , daca e cazul.
Azi , Z10 , sunt constipata si am niste crampe.... In rest mai nimic , ieri am fost f. obosita , sunt si azi putin , si sanii mi se par putin mariti. Oricum nu-mi fac sperante, si nici test , ca mi-am facut luna trecuta si am fost dezamagita , mai astept vreo 2 sapt. sa vad ce se mai intampla.
De azi incep zilele fertile, desi nu stiu daca sa ma iau dupa asta , ca data trecuta am prestat la 2 si 4 zile dupa ciclu si inca o data inainte de urmatorul ciclu(care nu a mai venit) cu vreo 3 zile. La doctor m-au inebunit cu calculatul lor ca nu dadea nicicum, la ei aparea ca am ramas in perioada de ovulatie iar eu facusem pauza atunci, asa ca nu stiu ce sa zic...Pacat ca nu a fost sa fie
Sotul meu rade de cate ori ma vede ca-mi pipai sanii , sau am vreo dereglare la stomac si ai spun "cred ca am ramas". Saracul , il inebunesc si pe el .
Si noaptea visez ca am un copil (cateodata e al meu cateodata nu e al meu)si apoi ca moare de frig, deja de vreo 4 ori am avut acest vis .Cred ca o iau razna .

Noi 2 singurei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ysa26 spune:

Sunt in z24,TB nu mi-a scazut sub 36,8 , dar pe langa ameteala de zilele trecute azi a inceput sa ma ia niste crampe si intepaturi ca si cum ma anunta ca in curand vor veni rushii.Totusi o fi posibil sa fiu ?Maine cand voi fi in biserica(sunt mireasa)ma voi ruda la D-zeu, poate face o minune si pt noi.Va

Mergi la inceput