Mamici ianuarie - februarie 2007 (13)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

alina, cat de tare faza cu hartia igienica..Doamne, ce m-as fi panicat!!
si o intrebare: ce sunt mai precis IR-urile? indici de rezistenta pe arterele uterine? exista pe undeva tabele cu valori normale in functie de saptamana sarcinii, sa nu ma ia maine cu lesin pe la IOSUP

vine bebe!

Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

vai Ali prin ce ai trecut!!!
eu de cand am aflat ca sunt insarcinata am cumparat numai igienica alba... tot paranoia e de vina

Marina 16+

burtika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiana70 spune:

Salut toate burticoasele, intru mai rar in contact cu voi caci, deh, sunt in concediu! Ma bucur pentru voi, fetele din Bucuresti, caci puneti la cale o asemenea intalnire, trebuie ca va fi super cand veti invada cu toatele un spatiu public! Bravo voua, noi celelalte suntem cam putine, eventual sa dau o fuga in Timisoara, sa o caut pe Adela2006, la care sper ca a trecut "criza de fetitza" a partenerului.

Eu plec sambata viitoare la mare, si vineri, cu o zi inainte, ma duc la dr sa mai vada ce si cum cu bebe. Intre timp am inceput sa am un gust amar in gura cam in permanenta, cred ca se datoreaza faptului ca bebe crescand creste si uterul si incepe sa-si faca loc apasand ba pe una, ba pe alta. Sunt fericita ca au trecut primele trei luni de sarcina, greul de-abia acum incepe.

Am citit postarea Alinataxei de acum cateva zile, poate ca e tarziu pentru raspuns, si noi avem doi labradori, si nici prin cap nu ne trece sa-i indepartam. Orice ar spune mama, tata, soacra sau vecinii, sunt sigura ca copilul va fi in siguranta langa ei, sunt cele mai tandre si ingaduitoare animale pe care le-am avut vreodata. Sunt sigura ca il vor accepta ca pe un nou membru al "haitei", iar cat despre igiena, un om transporta microbi mult mai periculosi decat un caine. Nu doresc ca micutul nostru sa creasca cu frica de animale, o sa-l las sa cunoasca cat mai multe posibil, asa cum si eu am fost invatata de mica. Sunt sigura ca va fi benefic pentru el.

Maria Irina, felicitari pentru fetitza, ma bucur enorm pentru tine, ai sa vezi ca toate se vor aranja cu bine.

va pup pe toate

cristiana 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_bucur spune:

Chrishtnutza...pana la urma sunt bustiere speciale...caci eu nu par sa gasesc decat ciudatenii...m-am uitat azi pe un catalog de Quelle si m-am hotarat sa-mi iau 3 sutiene foarte comode care nu au nici inserat fir metalic, nici balene sau pernutze si nici cusaturi...doar bretele late cu pernutze...ma tot gandesc ca tre sa mai las sa functioneze si musculatura firava a sanilor dandu-le un ajutor mai usor si comod.
Megbeng...doar nu incepi si tu sa iei acum panica in brate!?!
Alinatxa...tare...imi aminteste de intamplaree de dupa vizionarea filmului "The ring". Unul dintre semnele premergatoare mortii era un copac cu frunzis rosu...imediat dupa film m-am dus la toaleta...m-am asezat pe wc si am intors capul spre fereastra...si am vazut: frunzis rosu...am inghetat instant. Dupa cateva secunde am percutat ca in spatele copacului cineva atarnase o patura mare de un rosu intens...bineinteles ca dupa ce am iesit de la toaleta mi-am pus prietena pe toaleta sa se uite la geam...a sarit cat colo...

Eu si Noi
15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALINATXA spune:

Vai oana m-ai facut sa rad cu lacrimi.Adevarul e ca paranoia e pe cale sa ne manance creierul.La mine cel putin e cam groasa treaba........Tocmai ma gandeam sa ma criogenizez si sa ma trezesc de craciun dupa care sa ma criogenizez din nou pana pe 15 februarie.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/naomi_creamy/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALINATXA spune:

Megbeng nu stiu nici eu exact dar am vazut ca Anis vorba de vascularizarea asta la nivelul arterelor uterine iar mie doctora nu mi-a pomenit niciodata de treaba asta....Asha ca am sa o intreb eu ..

http://pg.photos.yahoo.com/ph/naomi_creamy/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loremunteanu spune:

Salutare burtici!
N-am mai scris de multisor. Acum vin cu vesti proaspete.
Avem un baietel! E mai maricel cu 4 zile. O sa-l cheme Cristian si inca, cumva... Urmeaza sa stabilim si cel de-al doilea nume cu nasii lui de botez (oricum nu o sa fie unul romanesc).
Suntem tare bucurosi ca totul e perfect, si IR-urile si colul si tot, tot... Si triplul test a iesit bine...
Dupa ecografia de azi (morfologica), bebelusul nostru se va naste pe 02.02.2007 (exact de ziua maica-sii ).
Duminica plecam, in sfarsit, la mare, cu cortul si apoi acasa la parinti; deci o sa fim plecati vreo doua saptamani. Abia astept!
Nu mai stiu ce sa va spun acum - bucuria asta...
Pupici multi la burtici!
Loredana 14+ (Cristian-***)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_bucur spune:

Alinatxa ne amuzam reciproc...criogenare!?...esti nebunica rau...clar bate vantul paranoia .
Loremunteanu...nota 10 ptr tine si Cristian...sa o tineti tot asa...
Concediu placut si maxim de relaxare.

Eu si Noi
15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Messa spune:

Alinatxa, cred ca ar fi o singura problema cu criogenia... ar trebui sa lasi zona burticii neinghetata, ca altfel ar sta si bebe pe loc

Loremunteanu, felicitari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loremunteanu spune:

Multumesc fetelor!
Am uitat sa pup si fetele din josul listutei noastre.
Sa aveti grija de voi, burticoaselor si sa fie totul bine.

Va rog frumos sa treceti si la mine baietel. Si daca vreti voi Dr. Dan Tutunaru / Spitalul Elias
Pupici la burtici!
Loredana 14+ (Cristian-***)

Mergi la inceput