Mamici ianuarie - februarie 2007 (13)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Salina spune:

adyf - am avut si eu doua episoade din acestea. Prima data la 7 saptamani cand am observat ca secretia era maronie, apoi la 12 saptamani cand am avut o usoara sangerare (dar f. putin, nu cat sa pateze chilotul). In ambele cazuri am fugit la ecograf ca sa fiu sigura ca e totul ok (si am luat si Duphaston-care este pt sustinerea sarcinii). Sa fiu sincera, atat de speriata am fost incat am mers la cel mai apropiat ecograf, adica la mine in zona. Nu vroiam decat sa stiu ca lui bebe ii bate inimioara si ca e totul ok cu placenta. Ai grija si nu sta asa, iti spun asta pt. linistea ta. Eu m-am dus peste doctor si l-am rugat sa-mi zica ca e totul bine ca altfel eu nu mai pot dormi la noapte. Ai facut ceva efort mai mare? Te intreb pt ca sangerarea in cazul meu de la asta se pare ca s-a produs.

Oricum, cel mai bine este sa tragi o fuga la un ecograf, ca sa te linistesti.

Alina 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_irina spune:

BUNA MAMICI! IERI AM FOST LA ECOGRAF SI MEDICUL MI A ZIS CA AM FETITA!!!SUNT ATAT DE FERICITA! MIA SPUS CA TOTUL E BINE PENTRU VARSTA EI DAR CA PLACENTA E CAM JOS. MI A ZIS SA NU MI FAC PROBLEME PENTRU CA NUMAI DIN TRIM 3 POT APAREA CEVA PROBLEME. VOI CE STITI DESPRE ASTA? E CEVA GRAV ?
I AM AUZIT INIMIOARA SI BINEINTELES CA AM INCEPUT SA PLANG. MI A ARATAT MANUTELE, PICIORUSELE , INIMIOARA SI LA FINAL MI A ZIS CA EL NU VEDE NIMIC INTRE PICIOARE, DECI ESTE FETITA!! SUNT ATA DE FERICITA!
MI A SPUS CA DATA NASTERII VA FI PE 10 IANUARIE.
va pup si va doresc sarcini usoare si bebei frumosiu si sanatosi!

irina 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_bucur spune:

Maria Irina mi-ai adus zambet la cum te simt ca te bucuri de fetitza. Sa te bucuri de ea...amandoua sanatoase. Stiu ca mai sunt 2 burticutze care au placenta ceva mai jos. Dupa cum ti-a zis doctorul nu-ti face griji acum pentru asta ci bucura-te de convietuirea cu bebelina ta.

Eu si Noi
15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Messa spune:

bits, imi place cafeaua-cafea, dar dimineata cand sunt zombi mi-e asa de greu sa stau sa o fac... asa, cu nessul, e simplu - pun lapte peste el, zahar, amestec putin si gata

ALINATXA, pai ar fi o idee sa ne vedem! (a propos, si pe mine tot Alina ma cheama si pe Salina la fel )

Oana, crede-ma, petrec o gramada de vreme cu joculetul asta - e ca o casa de papusi virtuala, e super, ce mai!

Tzuchi, o sa treaca "gretzele" peste vreo saptamana, doua... hai, trei, dar or sa treaca! Si eu aveam impresia ca nu se mai termina, dar uite ca sunt deja in 15 saptamani fix si ma simt excelent!

maria_irina, felicitari pentru FETITZAAAAA!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

mai fetelor se pare ca inainte de bb toate dormeam pe burta... ce chestie.

maria felicitari pt printzesica!!!

si eu vreau la intalnire, cred ca va fi ff haios: o intalnire numai cu burticoase.

Marina 16+

burtika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

adyf , in saptamana 12 de sarcina e posibil ca la unele gravidute sa apara o usoara sangerare..nu mai tin minte exact explicatia, dar era ceva de genul ca se lipeste total sacul gestational de decidua (care e mucoasa uterina modificata de sarcina)..daac e redusa cantitativ, stai linistita..bebe resimte orice stres al tau!!

vine bebe!

Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_bucur spune:

Dar io va rog sa nu o punetzi saptamana viitoare(intalnirea burticutzelor)...mi-ar fi ciuda sa o pierd. Nu e nici Anis...si nu mai stiu cine a plecat sau pleaca prin concedii. Si apoi vreo 2 saptamani ar trebui sa o tinem afisata ca sa o vada toata lumea.
Am vazut poze de la intalnirea burticilor de iulie-august anul asta de prin luna a 7-a. Erau criminale...cred ca au speriat lumea de la terasa

Eu si Noi
15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crishtinutza spune:

Buna fetelor!

Ce mai faceti?
Eu... am citit mesajele caci ramasesem cam in urma... imi place ca suntem asa de active!!!

Si eu fac parte dintre bautoarele de "cafeluta de dimineata", acum insa am trecut pe decofeinizata macar pana in trimestrul 2... nu toate cafelele decof au gust bun, dar am reusit sa gasesc una care imi place.
Cred ca fiecare are micile sale tabieturi si e tare greu sa le tai deodata de pe lista. Asa ca, mai facem si noi mici concesii...

Ma gandeam la Clau... cu problema ei cu colul... si ma intrebam daca e normal sa inceapa sa se deschida colul la un moment dat? Si daca da, cand? In ultimele saptamani?

Si inca ceva, fetelor, voi ati inceput sa purtati bustiere si alte cele? Ca mie nu prea imi vine... ma jeneaza. Nu s-au marit sanii foarte tare momentan, sutienele actuale inca mi se potrivesc, sanii sunt doar ceva mai "plini".

Si despre placenta am o intrebare... se poate lasa placenta mai jos la un moment dat, sau e de la inceput inserata mai jos?

Terbitza, vai, te cred ca te-ai speriat... ma bucur ca e totul bine.

hahaha, se pare ca Sims provoaca dependenta!!!!!

Tuchi, se pare ca nu numai ca varsta si DPN suntem apropiate, ci si d.p.d.v. al problemutelor cu tensiunea: si eu simt ca o ia razna tensiunea mea cand merg la dr., nu mai spun ca transpir non-stop.
Cat despre ecografii... eu am citit ca in sapt 12-14 (pana cel tarziu in sapt. 15) se masoara translucenta nucala (nuchal translucency parca) si osul nazal - pentru sindrom Down; tot acum se vizualizeaza si eventualele problemute legate de tubul neural.

Ce rau imi pare ca nu sunt si eu acolo sa ma intalnesc cu voiiii !!!!

S-auzim numai de bine!

, 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

s-a schimbat cumva parola de la contul comun de pe yahoo? ca am vrut sa intru sa vad daca mai e ceva nou si nu pot intra, desi sunt destul de sigura ca am scris bine si user-ul si parola...
tzuchi, si eu mai am inca greturi, dar vars muult mai rar..si tot seara mi-e greata, ceea ce, sa reucnoastem , e un avantaj!
se pune la cale o intalnire?yupii!!
ati vazut ca suntem 100 de acum pe lista? fertile tare lunile aprilie-mai, nu?

vine bebe!

Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALINATXA spune:

heyy fetite burticoase,
Sa va zic ce am patit azi....Se pare ca paranoia imi joaca feste......Am fost iesita pana la piata sa imi iau cate ceva.....Cand vin acasa ma duc direct la toaleta ca nu mai puteam sa stapanesc vezica....Cand ma uit in toaleta vad o bucata de hartie igienica si apa era rosie roza.....Am intrat in panica.....Il sun pe al meu si il intreb"mai tu ai trecut pe acasa si ai aruncat ceva in toaleta?"La care el saracu mi-a raspuns ca nu.....Ma uit in chilotei zic poate s-o fii intamplat ceva....Nimic......Iau o bucata de hartie care e roz inchis si o bag la jet sub apa sa vad daca se decoloreaza....cand vad ca se face apa rosie......Mi-au venit dracii pe ea si am aruncat tot sulul....Clar imi lipseste o doaga realizez eu.
Cristinuta normal pana la 3 luni placenta e mai jos urmarand sa se ridice......La ultimul control doctora mi-a zis ca se ridica la mine.....Stiu ca daca nu se ridica si ramane jos inserata se da tratament .Si eu am sa mai verific treaba asta luni si am sa intreb si de IR .Noroc cu voi ca habar nu aveam.Mie mi-a controlat colul cand am implinit 12 saptamani clasic nu ecografic(nu stiu daca e corect) si mi-a spus ca e col inchis lung.Dar eu am sa cer sa mi se vada colul mereu.Ma gandeam sa fac si eu un cerclaj ptr orice eventualiate sa stau linistita.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/naomi_creamy/my_photos

Mergi la inceput