Mamici ianuarie - februarie 2007 (13)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns TERBITZA spune:

Fetelor, ieri am tras o sperietura zdravana...am avut dureri de burtica toata ziua si nu au cedat dupa 2 pastile de no-spa; spre seara am iesit la plimbare si m-a apucat rau de tot; mi se intarise burtica de parca era piatra.Am fost la urgenta si am facut un no-spa injectabil dupa care durerile au cedat.
A mai trecut vreuna din voi prin asa ceva?La mine e prima data cand se intampla si m-a cam luat prin surprindere!Daca se mai repeta maine merg la doctor, daca nu o las pe saptamana viitoare cand am programare.
Am constatat ca lui BB nu ii place cand stau pe scaun.In 90% din cazuri durerile de burta apar cand stau pe scaun la birou.Abia astept sa termin cu serviciul!

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adyf spune:

Va rog sa ma ajutati si pe mine.
Sunt un membru destul de proaspat, asta ca pana sa raman insarcinata nu m-a interesat foarte tare sarcina si tot ce este legat de copii.
Sunt in sapt 12 si azi dimineata am fost stupefiata sa observ o mica pata maronie pe chilot, iar cand m-am sters parca avea si ceva firicele.
Este grav? Este posibil sa pierd copilasul meu?
Va rog daca ti trecut si voi prin aa ceva sa ma sfatuiti si pe mine ce sa fac.
Dr meu nu imi rasp la tel iar la cabinet nu are azi program.
Multumesc anticipat tututror care vor avea timp si buna voinata sa imi raspunda.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

buna dimineata tuturor!

ramonaa, felicitari pentru ..combinatia pe care multi parinti si-o doresc: un baietel mai mare si o fetita mai mica!la cine ai facut eco? ..eu vorbeam dimineata cu sotul ca e o mica posibilitate ca maine la eco (sapt.13) sa ne spuna iosup sexul bebelusului..la care el foarte relaxat:"pui, nu ma intereseaza ce sex are bebe..lasa, sa fie sanatos si gras!"mi s-a parut foarte simpatic...
cat despre dormit..eu pana in saptamana 11 cam am avut vise extrem de agitate, colorate, zgomotoase..multa, prea multa actiune, de ma trezeam dimineata obosita-moarta si abia asteptam sa ma pot culca putin la pranz...acum au trecut visele acelea, DAR nu mai dorm asa comod..eu dormeam pe burta, acum nu stiu cat de mult ii place lui bebe si in plus ma dor sanii, asa ca incerc sa stau pe o parte, proptita in tot felul de perne si pernute, si intre picioare si sub burta, dar nu e comod deloc!
messa, si eu jucam acum 2-3 ani sims intr-o frenezie deplina, la concurs cu sotul...ce mi-ar placea sa mai am timp de jocuri pe calculator...esti in grupul "jucatoarelor de sims" de la"prieteni", nu?
clau, si eu as opta pentru cerclaj in situatia ta..si cum ziceau si fetele, asta nu inseamna apoi repaus total in pat!ba eu cred ca te-ar ajuta si psihologic, sa stii ca e ceva acolo ce-l tine pe bebe sa nu o ia la vale inainte de termen! despre cort nu stiu ce sa zic, si eu am vrut sa mergem la mare cu cortul..astept eco de maine si mai vedem..oricum, mi-e camgroaza de drumul bucuresti-CT, si pentru ca e aglomerat si pentru ca sunt atatea accidente "in sezon"

vine bebe!

Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Messa spune:

ALINATXA, chiar acum, ca e dimineata, beau un nesulet (o lingurita de ness cu lapte in loc de apa si doua lingurite de zahar) si e taaaare bun!

Marinar, e foarte simplu de jucat - te prinzi repede-repede si oricum dupa ce il instalezi, cand il joci prima oara, are un tutorial foarte intuitiv. Eu nu ma pot dezlipi de jocul asta, tati al lui bebe zice ca e joc de fetite

Oana, a propos de Sims, pai sa stii ca sunt experta in facutul si crescutul de copii! Aveam la un moment dat o familie in care s-a nimerit ca amandoi sotii aveau "family aspiration" si faceau plozi pe banda! Nici bine nu se nastea unul, ca aveau chef de facut pe urmatorul si tot asa! Si eu m-am luat dupa ei si ii trimiteam la woo-hoo si ieseau bebeii ushca-pushca (Simele alea nu au nevoie de FIV, garantat!!! sunt ca iepurii) Iar cand am ajuns la 6 plozi (2 erau inca toddlers, 2 la scoala si 2 adolescenti) le-a aparut la amandoi cea mai mare temere - sa mai faca inca unul! De unde pana atunci cea mai mare dorinta fusese inca un plod! Si nasol e ca deja era unul "pe teava" si nu stiam cum sa fac sa ii fac sa le dispara temerea aia, ca pierdeam 8000 de puncte de "satisfactie" dintr-un foc! Ei... probleme mari, Simsul asta...

TERBITZA, sper sa fie ok si sper ca n-au fost decat crampe de burtica suparata, nu de bebe suparat in burtica.

Megbeng, nu, e boala veche cu Simsul - Sims 1 cu toate add-onurile l-am avut piratat acum vreo 3 ani si cand a aparut Sims 2 am zis ca EA Games (producatorul) merita toti banii, ca jocul e muncit si destept facut, asa ca m-am apucat sa le cumpar originale. E haios, ca originale au si carticica, poti downloada goodies direct de la ei de pe site, e foarte haios. Nu stiu cand am sa ma satur de jocul asta, probabil niciodata, acum astept cu nerabdare sa apara Sims 2 Pets, sa il cumpar si sa-l instalez si pe ala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

ehe heee oana draga sa stii ca si eu cam ca tine dorm:dorm pe "semi- burta "(daca pot sa-i spun asa)dar imi sprinij unul din genunchi intr-o perna fff tare si-i lasa loc destul burticii.oricum eu stiam ca nu e bine ca in lunile mari sa se doarma pe spate,acum bebe inca are destul spatiu sa se manifeste si in plus nu e atat de greu

Messa dar cafeaua naturala nu-ti place?ma gandesc ca e mult mai sanatoasa decat nessul!esti moratala cu jocurile

octy17,KENZO(1nov 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALINATXA spune:

MESSA esti sefa la sims....heheee......si mie imi place dar nu prea am skills......esti super de gashka si ai un tonus extraordinar.
Fetele ma gandeam in dimineata asta cand putem sa aranjam si noi o intalnire....Poate dupa ce se termina cu concediile si nebunia asta.Eu prefer sa stau in bucuresti sa fiu mai sigura.Nu de alta dar inainte de a afla de sarcina ne-am profilat pe motoare si uite asha ne-am luat o honda,echipamente, nebunii.Si asha am renuntat o perioada la mashina.Nu m-am urcat pe motor deloc in toata perioada asta pentru ca imi e frica sincera sa fiu.Asha ca mi-ar fii greu sa plec la drum lung.Echipamentul nu e confortabil deloc e super mulat si strange burtica rau.Pe motor trebuie sa stai intr-o anumita pozitie deloc agreata de bebe si sa nu mai vorbesc de o eventuala cazatura care de multe ori e inevitabila.
Pentru mine vara asta a fost monotona ,fara iesiri,fara plimabri fara concediu dar nu imi pare rau si nu regret.Puitul meu sa fie bine si sanatos.Btw messa mi-ai facut o pofta de nesss de nu pot sa iti explic.Am sa fug sa imi cumpar ca mor daca nu beau o gura.
Va pupacesc pe toate si de abia astept sa citesc despre voi.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/naomi_creamy/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

fetelor acum mai e cum mai e dar vedeti voi cum o sa fie de la 7luni incolo.apar arsurile inca un motiv de insomnie iar in ultima luna vreau sa va spun ca faceam nani aproape in fund caci nu mai puteam sa respir din cauza burtoiului(erau plamanii fff ridicati si intra o cant mica de oxigen)!asa ca sunteti intr-o faza incipienta draguta as spune

octy17,KENZO(1nov 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_bucur spune:

Adyf, scumpa, eu nu am avut sangerari pana acum insa am inteles de la fete ca petele maronii sau rozulii nu sunt chiar periculoase fara de cele rosu aprins. Ce este important insa, este sa ajungi cat poti de repede la doctor ca sa vada despre ce este vorba. Poate sa fie nimic ingrijorator (sunt insarcinate care sangereaza pe toata perioada sarcinii si o duc la termen cu bine)...sau poate fi ceva reparabil. Pana ajungi la doctor incearca sa stai linistita in pat daca se poate. Prietena mea este in 8 saptamani si tot sangereaza cu pete maronii si firicele si cand a avut-o mai puternica a ajuns la spital (nu stiu ce i-au administrat) insa i-au spus sa vina acolo numai cand e sangerare ceva mai semnificativa...in rest...nici macar concediu nu i-au dat sau alt tratament (in franta au cam aceeasi conceptie ca si in alte tari in care nu prea iti dau medicamentatie de sustinere pana depasesti 3 luni). Oricum tu esti practic in trimestrul safe asa ca nu te ingrijora prea tare si incearca sa ajungi la doctor cat de repede se poate...pana atunci stai calma si linistita. Sa intri sa ne spui mai apoi ca esti bine.
Bits...asadar sa savuram la maxim .
Messa...dupa cum ziceam...esti fantastica ...aproape ma faci sa ii spun mandrului sa imi faca rost de el...de fapt cred ca ii spun deja deseara...desi eu nu am fost niciodata atrasa de jocurile pe calc...nu am rabdare...dar pot incerca ...si asa am o groaza de timp la indemana...mai ales de cand mandrul meu e deplasat la bucuresti si il vad numai in weekenduri.
Alinatxa gand la gand cu bucurie...oricum ma gandeam ca la un moment dat ne-am putea intalni cu toatele. In functie de cum s-ar stabili (probabil mai incolo un pic) as da si eu o fuga pana la bucuresti.
Hmmm...motocicleta...te invidiez un pic...un pic caci aveam prognozat anul asta cursul de parasutism (e prima preferinta)...dar ramane pe urmatorii 2 ani ca de facut tot il fac. Mai ai cateva luni in care sa-ti lipseasca actiunea ...dar ai sa ai parte de alta...mai magica, as putea spune.

Eu si Noi
15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuchi spune:

Buna fetelor! Noi ne simtim din ce in ce mai rau cu partidele de greturi, urmate de , mi-e tare rau seara; nu stiu ce se intampla dar cand vomit simt cum mi se ridica tensiunea, ma fac grena la fata si apoi pe fata apar mii si mii de punctulete rosii sub piele, parca se sparg capilarele de sange la fiecare por al pielii ; si nu trec bine cele vechi ca iar mi-e rau seara si apar altele noi. Mi-e groaza sa ma uit in oglinda. Noi mergem saptamina viitoare la spital pentru analize si eco si o sa-i intreb daca e normal sau am probleme cu tensiunea; de fiecare data cand ma duc la cabinet din cauza emotiilor mi se ridica tensiunea, ultima data era 136/80, dar acasa tot timpul e in limite normale. Nici eu nu stiu ce sa cred. Abia astept sa intru in trim.II si poate scap de greturile astea. De cateva zile discutam si noi despre sexul bebelusului si inclin sa cred ca si al meu isi doreste baietel, cu toate ca zice ca nu-l intereseaza. Important e sa fie bebele sanatos, ca de acu au inceput la mine grijile ca poate am cine stie ce virus care poate da malformatii; aici nu se testeaza toxo, CMV si listeria, sunt cazuri rare si nu se fac testele decat daca se vede ceva suspect la eco; bineinteles ca am citit pe net cum pot afecta bebele si acu parca am eu toti virusii astia. La eco acum la 12 sapt se vede daca e ceva in neregula cu bebele, sau trebuie sa astept pina la eco de 20 saptamini?
11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_bucur spune:

Tzuchi mai ai putin cu greturile...sper sa te lase in urmatoarele 2 saptamani.In oglinda nu ma prea mai uit nici eu....caci o data cu sarcina parca a venit la mine pubertatea de care nu am avut parte pana acum. Inevitabil imi apare cate un cos doua...acum mi-au mai lasat pauza.
Acum realizez ca ce imi parea doar este foarte clar...puful de pe burtica nu mai e chiar puf...firele s-au lungit serios mai ales pe dunga de sub si deasupra buricului si desi eu sunt satena se cam inegresc. Ma ingrozeste ideea...nu ma vad epilandu-mi burta. Eh...probleme minore...recunosc. Ce-mi pare culmea totusi este ca pe picioare imi creste mult mai greu. Cred ca hormonii se zbenguie in zone preferetiale...he he he.
Tzuchi de ce vrei tu sa fii asa de pesimista!?...nu degeaba aleg sa nu faca analizele astea in anumite tari. Procentul de gravidutze care fac bolile astea in timpul sarcinii este foarte mic. Presupun ca nu tii sa intrii in procentul ala mic...asa ca nu mai provoca soarta si gandeste pozitiv.

Eu si Noi
15+

Mergi la inceput