Mamici ianuarie - februarie 2007 (13)
Raspunsuri - Pagina 21
Ana_Alx spune:
fetelor ? sunt in 16 + si inca imi e rau cam toata ziua...ziceti-mi cum o duceti voi cu greturile ,voi cele care aveti peste 16 saptamani
ALINATXA spune:
Si eu tot la 17.00 am programare azi kateryna.........vad ca ne cam potrivim
.Afli si sexul astazi?Eu sper sa il aflu dar nu asta e scopul .Vreau sa stiu ca totul e asha cum trebuie sa fie.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/naomi_creamy/my_photos
Amaya spune:
Bits, ti-am spus ca nu vreau sa intru in nici o disputa. Mi-am spus punctul de vedere si atat. Si eu consider ca nu are rost sa polemizam fiindca nu vom ajunge vreodata la un numitor comun.
Alinatxa, multumesc mult
.
Asta chiar e nerabdare, 2 ecografii una dupa alta, dar important este sa fii tu linistita.
kateryna, multumesc pentru carucior. Inca incerc sa realizez in totalitate ca voi avea o fetita si ca in sfarsit voi putea sa cumpar lucrusoarele minunate la care ma uitam cu jind in magazinul Barbie de la parterul blocului. Si agrafe...si fluturasi...si rochite cu volanase...
Bafta la eco, sa dea Domnul sa fie totul bine.
Pentru fetele care merg la Iosup: de la 1 septembrie nu va mai fi la Diagnosis. Va putea fi gasit doar la CMU si la Clinica Polisano.
Oana
14+ si
nazdravanul Andrei (18.02.2005)
bits spune:
o fi lipsa de respect dar nu am sa pot niciodata respecta o femeie insarcinata care fumeaza!
Amaya nici nu am pretentia sa ajungem la un numitor comun.fiecare isi duce sarcina asa cum crede de cuviinta!
octy
17,KENZO(1nov 2004)
TERBITZA spune:
Ana_Alx, si eu sunt in sapt 16+.Am avut o pauza de greturi si varsaturi de vreo 2-3 saptamani pt ca acum sa ma apuce iar...insa eu stiu de la ce mi se trage.Am constatat ca fetitza mea nu agreeaza prajiturile din comert.Am mancat zilele trecute si mi-am dat fierea peste cap.vezi ca exista medicamente homeopate care stopeaza cu succes starile de greata din sarcina.Cauta un medic homeopat !
16+
alinuk spune:
Fetelor
Parerea mea este ca a avea opinii diferite asupra unui lucru nu inseamna lipsa de respect....
consider ca suntem aici sa dialogam nu sa fim toate de acord cu toate...
Fiecare are libertatea de a alege pentru ea si pentru copilul ei....
tot respectul atat pentru cele aleg sa se lase de fumat, pentru cele care nu au fumat niciodata cat si pentru cele care continua ....
................................................
Nimic nu-i intamplator!
Ana_Alx spune:
despre medicamente homeopate impotriva greturilor uite ca nu stiam.
eu speram sa treaca eventual fara medicatie
.O sa ma interesez de varianta aceasta.
multumesc de info TERBITZA 
Fetelor mai am o intrebare: voi folositi creme pentru calcaie?imi crapa pielea intr-o zona a calcaiului si medicul a zis ca pot sa ma dau cu crema exfolianta,insa iar : imi e teama sa iau medicamente sau sa folosesc creme chair daca medicul a zis ca e ok.Voi folositi?
TERBITZA spune:
Ana, homeopatia este una din optiunile cele mai sigure in sarcina.Nu e cazul sa faci asociere cu medicamentele alopate.De altfel homeopatii isi denumesc tratamentele remedii si nu medicamente.Inclusiv candidoza de sarcina o tratezi cu succes in timp f f scurt.Iti spun din proprie experienta.Pt calcaie, poti testa tot un unguent homeopat ,eventual pe baza de galbenele.Cel mai bine sa mergi la un medic homeopat si iti rezolvi toate problemele.
Sanatate multa si pupici!
16+
alinuk spune:
Fetelor,
Mi se pare de maxim interes subiectul "homeopatie"
Recomandati vreun medic?
Stiu ca med homeopata trateaza organimsul in ansamlul lui si actioneaza asupra cauzei nu a efectului....Exista medici homeopati specializati ca in medicina alopata?
................................................
Nimic nu-i intamplator!
Amaya spune:
Alinuk, total de acord cu tine. A avea opinii diferite nu este lipsa de respect. Absolut deloc si mi se pare un lucru absolut normal. Insa paragraful acesta:
"Eu, daca as fi tatal copilului a carui mama spune ca nu se poate lasa de fumat in timpul sarcinii...cred ca as bate-o toata ziua...pana i-ar trece pofta de tigari...fara glume!"
si acesta
"...eu le-as arde de vii,ce mai!"
le incadrez perfect la lipsa de respect. Dar poate sunt eu prea sensibilicoasa.
Gata, asta este ultimul post referitor la acest subiect total off-topic.
Oana
14+ si
nazdravanul Andrei (18.02.2005)